Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κοριτσια. Έδειξα στο γιατρό μου το πρόβλημα με την ξηροδερμία στη θηλή μου και μου εδωσε μια αλοιφη της medela που ομως δε μου κανει τιποτα, 3 βδομαδες κι ακομα τα ιδια ακριβως. Μήπως το αντιμετώπισε κάποια?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Xanthoula_knkt είπε:

Καλησπέρα σας κοριτσια. Έδειξα στο γιατρό μου το πρόβλημα με την ξηροδερμία στη θηλή μου και μου εδωσε μια αλοιφη της medela που ομως δε μου κανει τιποτα, 3 βδομαδες κι ακομα τα ιδια ακριβως. Μήπως το αντιμετώπισε κάποια?

Λογικά θα εννοείς την purelan. Αν δεν σου έκανε, δοκίμασε να στάσεις λιγο γάλα και να το αλειψεις εκει! Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο απο το ίδιο σου το γάλα! 

Δημοσίευση

@Mama2015 ναι την πουρελαν μου εδωσε..δεν εχω γεννησει ακομα ειμαι 4,5 μηνων εγκυος και δεν εχω δικο μου γαλα.απλο γαλα εμποριου θα εκανε δουλεια?αν και τωρα ειπα να δοκιμασω την απλη ενυδατικη (αυτη που χρησιμοποιουσα πριν την εγκυμοσυνη) και πανω στη θηλη μηπως δω καποια διαφορα γιατι μιλαμε για τοση ξηροδερμια που δε νιωθω καν το εσωρουχο ή το αγγιγμα...ξυνω με το νυχι λιγο και δε το νιωθω!

Δημοσίευση

Η κρέμα της medela είναι καλή για τις πληγωμένες θηλες..Και το μητρικό γάλα επίσης! Του εμποριού προφανώς και δεν θα βοηθήσει..Η frezyderm έχει μια κρέμα για της θηλες πολύ καλή!Μου την είχαν συστήσει στην εγκυμοσύνη.Νομίζω θα σε βοηθήσει!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Xanthoula_knkt είπε:

@Mama2015 ναι την πουρελαν μου εδωσε..δεν εχω γεννησει ακομα ειμαι 4,5 μηνων εγκυος και δεν εχω δικο μου γαλα.απλο γαλα εμποριου θα εκανε δουλεια?αν και τωρα ειπα να δοκιμασω την απλη ενυδατικη (αυτη που χρησιμοποιουσα πριν την εγκυμοσυνη) και πανω στη θηλη μηπως δω καποια διαφορα γιατι μιλαμε για τοση ξηροδερμια που δε νιωθω καν το εσωρουχο ή το αγγιγμα...ξυνω με το νυχι λιγο και δε το νιωθω!

Κοίταξε εφόσον ακομα δεν εχεις γεννήσει, μπορεις να δοκιμάσεις και τα σπιτικά γιατροσόφια όπως. 

1. Βράσε τσάι χαμομήλι, αστο να κρυώσει και βάλε το ταμποναριστα στο σημείο αρκετές φορές μεσα στην ημέρα.

2. Σπαθολαδο, παλι ταμποναριστα.

3. Δοκίμασε για 1 ημέρα που θα κανείς μπάνιο να μην τα σαπουνησεις καθόλου και πρόσεξε να μην πέσει σαπουνάδα επάνω. Μετα στο στέγνωμα, μόνο ταμποναριστα, κανε ενα απο τα δυο που σου ειπα παραπάνω και μην φορέσεις τίποτα απο πάνω για όσο περισσότερο μπορεις (και όλη την ημέρα αν γίνεται ή και μια ωρα θα ειναι αρκετή). Ούτε σουτιέν ούτε τίποτα!! 

Αν δεν πιάσει τίποτα απο αυτά (που πιστεύω θα βοηθήσουν) ρωτά τον γιατρό σου αν μπορεις να βάλεις την weleda με μολοχα κρεμα αλλαγής πάνας. Χαχα ειναι αστείο και μόνο που σου το γράφω το να βάλεις κρεμα αλλαγής πάνας στο στήθος, αλλα η συγκεκριμένη ειναι τόσο αγνή-βιολογική και τόσο καλή που κάνει ακομα και για ατοπικα δέρματα. Εγω τωρα την πήρα στην μπεμπα που περιμένουμε και τελικώς την έβαλα στα χέρια μου που εχω ατοπικη δερματίτιδα απο απορρυπαντικά και έκανε δουλειά!!! Για αυτο στο λέω. Και η συγκεκριμένη ειναι βιολογική. Απλά πρεπει να ρωτήσεις πρωτα τον γιατρό σου ή το φαρμακείο γιατι δεν ξερω αν κάποιο απο αυτά τα συστατικά όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου απαγορεύεται στην συγκεκριμένη περιοχή. Θα δείξεις τα συστατικά και θα σου πουν! 

Απο κάτω σου στέλνω φωτο τα συστατικά 

B789F87B-F2D4-4872-BB0E-FB68D205DD9E.jpeg

Δημοσίευση

@Mama2015 και @Minime σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια,θα δοκιμασω σημερα αυτο με το σπαθολαδο και θα δω,θα ενημερωσω και τη συζητηση μηπως κι αλλη κοπελα εχει το προβλημα, δυστυχως αυτο με τη frezyderm δε  μπορω να τη χρησιμοποιησω εγω καθως φαινεται απο χρονια τωρα οτι εχω καποια αλλεργια σε καποιο υλικο της εταιριας και ο γιατρος για τωρα δε το διακινδυνευει καθολου.

Δημοσίευση

κοριτσια δοκιμασα και το αμυγδαλελαιο μου το ειπε μια γνωστη μου και το σπαθολαδο και το bio oil και..δεν! ισως δεν αντιδρω καλα στα λαδια...παντως εβαλα το body milk της λεπετιτμαρσεγιε με καριτε που το χρησιμοποιουσα...στο προσωπο (χαχαχα) πριν την εγκυμοσυνη και κατα τη διαρκεια οταν ξηραινει πολυ...μεχρι το βραδυ ημουν ενταξει.δε σας λεω να το παρετε γιατι δε ξερω αν κατι δε κανει για πανω στις θηλες,θα ρωτησω το γιατρο μου οταν παω,επισης επαναλαμβανω οτι δε θηλαζω ακομη(μη το βαλει καμια που παει το μωρακι της εκει)τι να πω..την ειχα σε εκτιμηση αυτη την κρεμα γιατι μου την ειχε πει μια φιλη που τη βοηθησε στην ψωριαση της και εμενα οντως με βοηθησε στο προσωπο αλλα τοσο δε το περιμενα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...