Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Κ μενα εχει στρωσει αρκευα τ μωρο κ περναμε κ τ απογεύματα μας δειλα δειλα εκτός σπιτιού. Σήμερα είμαστε πάλι πισινες. Κοιμαται στο καροτσι. Ξύπνησε εφαγε κ ξανα υπνο. Σε γενικές γραμμές πολυ καλα τ πάμε. Γελάει πλέον συνειδητά κ ειδικα στο μπαμπά της τρελαίνεται. Τη Δευτέρα γίνεται 2 μηνων κ θα κάνουμε κ τ πρώτο εμβόλιο. Πήρα αρκευα τ πάνω μ μπορώ να πω. Μερα μερα να περνάει οσο πιο αναιμακτα γίνεται.
    • Ευτυχώς εμετούς δεν κάνω, γιατί δεν μπορώ και σαν άνθρωπος γενικά! Κιλά όχι δεν έχασα, γιατί με τα χάπια ήμουν οκ. Αν δεν τα πάρω όμως, έχω τρομερή ναυτία…θα σταματήσω όμως να τα παίρνω για να δω πως θα πάει… Πολυ καλά θα κάνεις που δεν θα πας! Λίγη υπομονή, κλιματιστικό και σε λίγο φύγατε κ διακοπές! Απορώ πραγματικά πως άντεχες με τόση κούραση στη θάλασσα μόνη!! Εμείς πήγαμε οι 3 μας και με τον άντρα μου κοιταζόμασταν οριακά κλαμένοι  🤣🤣
    • Kαλημερουδια σε ολα τα κοριτσια. Μαρακι μου και μεις οπως και εσεις ευτυχως καλα αυτες τις μερες αλλα φτου φτου μη τα ματιασουμε τα μωρακια μας. Μονο π χθες που τον εκανε μπανακι ο μπαμπας του του επεσε σαπουνι στα ματια και φοβηθηκαμε μην επαθε κατι, αλλα οσο με κοιταει παραμενω ηρεμη. Το σαμπουαν μας ειναι ενα της pharmasept λετε να παθαν τιποτα τα ματακια του, τι λετε εσεις κοριτσια; Κατα τα αλλα αφορητη ζεστη ολο κατω απο το αιρκοντιτιον ειμαστε. Εσεις πως μου ειστε;;
    • Kαλημερουδια σε ολα τα κοριτσια. Μαρακι μου και μεις οπως και εσεις ευτυχως καλα αυτες τις μερες αλλα φτου φτου μη τα ματιασουμε τα μωρακια μας. Μονο π χθες που τον εκανε μπανακι ο μπαμπας του του επεσε σαπουνι στα ματια και φοβηθηκαμε μην επαθε κατι, αλλα οσο με κοιταει παραμενω ηρεμη. Το σαμπουαν μας ειναι ενα της pharmasept λετε να παθαν τιποτα τα ματακια του, τι λετε εσεις κοριτσια; Κατα τα αλλα αφορητη ζεστη ολο κατω απο το αιρκοντιτιον ειμαστε. Εσεις πως μου ειστε;;
    • Βλέπω είναι η χρονιά των αγοριών ! Κ εμένα ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική μου είπε μάλλον αγόρι είναι ! Στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός μου δεν μπορούσε να το δει τι είναι γιατί είχε κάτσει ανάποδα ,αύριο που έχω ραντεβού θα δούμε αν φανεί και τι είναι τελικά! Κ εγώ φοβάμαι να πάρω το παραμικρό ούτε καν τα κοιτάζω από τον φόβο μου!!  Σήμερα είμαι 16+3 ,περιμένω πως και πως να το νιώσω αλλά ξέρω είναι νωρίς ακόμα !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...