Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σου! Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ? Είναι πολύ πιεστικό… Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς… Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε… Καλη επιτυχία σου εύχομαι!! Να σκέφτεσαι θετικά!  
    • Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις… Διαβάζω πόσα έχεις περάσει κι εσυ κι εύχομαι ειλικρινά να έρθει το θαυματακι υγιές και τυχερό και να είναι όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Έχουμε ελεύθερες επαφές σχεδόν ένα χρόνο, 8 μήνες πιο στοχευμένα με εξετάσεις, γόνιμες ημέρες, φαρμακευτική αγωγή, βιταμίνες.  Εχω δει ελάχιστες φορές θετικό τεστ ωορρηξία κι ακόμα και τότε προσπαθούσαμε και 3 και 4 φορές να έχουμε επαφές υπό πίεση την ίδια ημέρα. Τίποτα δεν απολαμβάναμε. Είπα τον Προηγούμενο μήνα θα ηρεμήσω να φροντίσω εμένα… Και τσουπ με τόσες εξετάσεις βρέθηκε ένα άλλο θέμα υγείας, στα επινεφρίδια.  Άντε πάλι ενα σωρό εξετάσεις… Εχω καταντήσει αρρωστομανής, εγώ που φαντάσου αντιβίωση πρέπει να έχω να πάρω από το δημοτικό. Ποτέ δεν είχα μπει σε τέτοιες διαδικασίες να ψάχνω τα πάντα. Και απλά συνεχώς απογοητεύομαι. Έχω αρχίσει και σκεφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο της εξωσωματικής, ψυχολογικά δεν ξερω ποσό ακόμα θα αντέχω ν μετράω ημέρες και θερμοκρασίες, να κάνω τεστ ωορρηξίας και εξετάσεις αιματος και η σύλληψη να μην επιτυγχάνεται. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνουμε τόσο γρήγορα πρόκληση, ο φίλος μου δεν είχε γνώμη, μου άφησε το ελεύθερο, εγώ επέμεινα ουσιαστικά. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπέρηχο.. Ας ελπίσουμε να έχει ωριμάσει κάτι, γιατί παιρνω τη μικρότερη δυνατή δόση.  
    • Γεια σου Λευκη χαίρομαι που είστε καλά 😊  κ όλα κυλάνε καλά!    πως νιώθεις με ένα μωράκι πια; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας από ότι καταλαβαίνω 🩷 Πολύ χάρηκα που μας έγραψες!    έγινε κ εμάς ο Στυλιανος 3 μηνών ένα θηρίο 7μιση κιλά και 67-68 εκατοστά (ίδιος με τον άλλον μου γιο που είναι μεγάλων διαστάσεων.. κάνω πλάκα στην κόρη μου κ της λέω σφίξου θα σε περάσει κ το μωρό στο βάρος 🤣🫣) εδώ κάνουμε εμβόλια πολλά μαζί κάθε φορά κ από τα δύο ποδαράκια οπότε τελειώνουμε νωρίς τους εμβολιασμούς ευτυχώς.  Μακάρι κ τα άλλα κορίτσια να μπουνε να μας γράψουν 🩷🩷🩷🩷
    • Θα ήθελα κ εγώ πολύ να μάθω τι κάνει η Αντωνία. Από τότε που γέννησε κ είχε τα μωράκια στο μαιευτήριο δεν μας έχει ξανά γράψει νομίζω  Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι ας μας γράψει αν είναι καλά κτλ 😊
    • Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...