Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kn1 το θέμα ειναι ότι ειμαι επαρχία κ εχουμε μονο ενα κατάστημα με βρεφικά και αυτό φερνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Οτι ειναι θα τ παραγγείλω. Οπότε προσπαθω να τ ψάξω ίντερνετ ικα. Καλα η δικιά μ δ ειναι για μαρσιπο ακόμα. Οριακα αν εχει πιάσει τα 3 κιλα. Απλά τ ψαχνω.
    • Εγω επειδή είμαι στο πρώτο έδωσα το κάτιτις παραπάνω 🤣🤣Ε ναι στον καφέ τώρα δε μπορεί να είσαι με το μαρσιπο.Θες ένα καρότσι να είσαι οκ .Κ εγώ στη θέση σου θα έδινα 100 ευρώ μαξ. Άποψη μου αν θες κράτα την καλύτερα να το δοκιμάσεις .Γιατι μπορεί να μη σου κάνει και μετά να τρέχεις για αλλαγές .Κ εγώ ήμουν έτσι κ έτσι να αγοράσω αλλά τελικά τον αγόρασα .Προς ώρας είναι οκ θα δείξει για πόσο .
    • Κορίτσι μου σχετικά με τη σπερματέγχυση μια φίλη μου ενώ δεν έδιναν πολλές πιθανότητες με την πρώτη φορά έμεινε εγκυος. 
    • Με τη βοηθεια ενδοκρινολογου. Μου εδωσε glucophage μαζι με inofert combi (πρωι) και plus (βραδυ) και eviol βιταμινη Ε. Εχασα καποιο βαρος και με εχει βοηθησει πολυ να περπαταω 6 χλμ καθε μερα ή εστω 5 φορες την εβδομαδα. Ειδα μεγαλη διαφορα!!! Για την σπερματεγχυση κι σε εμας μας ειπαν οτι δεν εχει νοημα, πολυ λιγες πιθανοτητες να πετυχει και δεν ειναι και οικονομικη διαδικασια. Δεν ηθελα αλλο να πειραματιστω. Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! ☺️ Θα σας πω κι πως θα παει. Εσυ κανε τις προσπαθειες σου. Ευχομαι να εισαι απο εκεινες που θα πετυχουν!! Απο την καρδια μου στο λεω. Και κατι τελευταιο που σε εμας δεν το ειχαν πει. Να κανετε τον πληρη ελεγχο (ορμονολογικες, σαλπιγγογραφια, σπερματοδιαγραμμα) πριν κανετε οποιαδηποτε διαδικασια. Πχ. εγω εκανα προκλησεις χωρις να ειχα κανει σαλπιγγογραφια. Θελει πολυ ψαξιμο δυστυχως και παιζει ρολο που θα πεσεις. Ταλαιπωρηθηκα πολυ με γιατρους μεχρι να βρω τον τωρινο.
    • @Kn1ναι αυτό. Αμα βγεις βόλτα κ θες να κάτσεις για ενα καφε πχ θες καροτσι. Τους είδα αυτούς ο πιο οικονομικός ειναι στα 100 ευρώ αλλα ειναι μέχρι 11 κιλα. Οι μεγαλύτεροι ξεφεύγουν πολύ κ δ ξέρω καν αν θα με βολέψουν. Άλλο παιδί δ θα κάνω ώστε να μ χρειαστεί κ μελλοντικά. Κοιτάω κάτι γυρω στα 100 ευρώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...