Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρηση modem -WIFI και ακτινοβολία σπίτι


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσι μου. Λοιπόν αυτο ειναι κατι που δεν προκειτε να τ9 αποφύγεις έξω ολοκλήρου. Τωρα μπορεις να προφυλαχτείς με το να μην εχεις το μόντεμ στο ίδιο δωμάτιο που κοιμάσαι και γενικά να ειναι όσο ποιο μακρυά απο το δωμάτιο. Όπως επίσης και το ασύρματο τηλέφωνο. Με την ακτινοβολία του ασυρμάτου τηλεφώνου αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης αυτισμού στο παιδι. Για αυτο δεν πρεπει να ειναι κοντά σου και αν εχεις και σταθερό τηλέφωνο, καλυτερα κρατά αυτο τωρα και απενεργοποίησε το ασύρματο. Δυστυχώς δεν μπορεις να κανείς κατι αλλο, παντού υπάρχει ακτινοβολία, και μόνο που βλέπεις οτι το κινητο σου εχει σήμα απ9 τον πάροχο, σημαίνει οτι εκει κοντά εχει κεραίες τηλεφωνίας που ειναι τόσο μικρές και μοιάζουν με κουτάκι 3-4 εκ. Πλάτος και συνήθως τις βάζουν στα ισόγεια οικοδόμων για αναμετάδοση (αν δεν το ξέρεις δεν θα τις δεις ΠΟΤΕ). Αυτο ειναι πολυ χειρότερο απο το Ίντερνετ αλλα δεν αποφεύγετε!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Mama2015 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου. Λοιπόν αυτο ειναι κατι που δεν προκειτε να τ9 αποφύγεις έξω ολοκλήρου. Τωρα μπορεις να προφυλαχτείς με το να μην εχεις το μόντεμ στο ίδιο δωμάτιο που κοιμάσαι και γενικά να ειναι όσο ποιο μακρυά απο το δωμάτιο. Όπως επίσης και το ασύρματο τηλέφωνο. Με την ακτινοβολία του ασυρμάτου τηλεφώνου αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης αυτισμού στο παιδι. Για αυτο δεν πρεπει να ειναι κοντά σου και αν εχεις και σταθερό τηλέφωνο, καλυτερα κρατά αυτο τωρα και απενεργοποίησε το ασύρματο. Δυστυχώς δεν μπορεις να κανείς κατι αλλο, παντού υπάρχει ακτινοβολία, και μόνο που βλέπεις οτι το κινητο σου εχει σήμα απ9 τον πάροχο, σημαίνει οτι εκει κοντά εχει κεραίες τηλεφωνίας που ειναι τόσο μικρές και μοιάζουν με κουτάκι 3-4 εκ. Πλάτος και συνήθως τις βάζουν στα ισόγεια οικοδόμων για αναμετάδοση (αν δεν το ξέρεις δεν θα τις δεις ΠΟΤΕ). Αυτο ειναι πολυ χειρότερο απο το Ίντερνετ αλλα δεν αποφεύγετε!!!!!!!!

Δυστυχως έτσι είναι τα πράγματα! Ασυρματο τηλ δεν έχω εδώ και καιρό είναι χαλασμένο, και δεν το χρησιμοποιώ... για τα κινητά το ξέρω θα τα αποφεύγω όσο μπορώ, γενικα προσπαθώ παντα να το έχω μακριά μου. 

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να καταργήσω το ασύρματο δίκτυο από το μοντεμ και να συνδέω τον υπολογιστή με καλώδιο. Κάπου διάβασα οτι έτσι δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Το έχει κάνει καμιά σας?

Δημοσίευση

Αυτο που λες νομίζω πως δεν γίνεται. Ακομα και με καλώδιο να το συνδέσεις, παλι μόντεμ ειναι αλλα εχω την εντύπωση οτι υπάρχουν ειδικά μόντεμ που ειναι μόνο για ενσύρματη σύνδεση. Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο και κανε μια ερώτηση. Αυτοί θα σου απαντήσουν μόνο και θα σου πουν και πως να το κανείς!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας. Αυτά περί ασύρματων δικτύων και επικινδυνότητας σας τα έχει πει γιατρός ή πρόκειται περί αστικών μύθων;  Ακόμα κι αν απενεργοποιήσεις το wifi στο δικό σου router έχεις των γειτόνων. Αν ήταν έτσι, όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν τα τελευταία 10χρόνια θα είχαν θέματα. Εγώ απλα δε χρησιμοποιώ ασύρματο τηλ, έχω σταθερό κανονικό, και το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο απ' όσο πριν. Με βάλατε σε σκέψεις βέβαια.

Δημοσίευση

Δεν το συζήτησα με το γιατρό απλά βρήκα έρευνες στο internet. Γενικά πρέπει να προσέχουμε, να αλλάξουμε οτι είναι στο χέρι μας. Εγώ το έκλεισα το wifi και συνδέομαι με καλώδιο στο intenet στον υπολογιστή. Δεν υπάρχει έτσι ακτινοβολία. Επίσης άρχισα να χρησιμοποιώ πολύ λίγο το κινητό μου, ασυρματο τηλ δεν έχω, φουρνο μικροκυματων δεν έχω... κάνω οτι μπορώ

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Lillou είπε:

Καλημέρα σας. Αυτά περί ασύρματων δικτύων και επικινδυνότητας σας τα έχει πει γιατρός ή πρόκειται περί αστικών μύθων;  Ακόμα κι αν απενεργοποιήσεις το wifi στο δικό σου router έχεις των γειτόνων. Αν ήταν έτσι, όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν τα τελευταία 10χρόνια θα είχαν θέματα. Εγώ απλα δε χρησιμοποιώ ασύρματο τηλ, έχω σταθερό κανονικό, και το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο απ' όσο πριν. Με βάλατε σε σκέψεις βέβαια.

Εγω το είχα συζητήσει και με τον γιατρό αλλα τυχαίνει στην οικογένεια να έχουμε τεχνικό δικτύων, μου το είχε επισημάνει απο την αρχή! Τα εξωτερικά ντουβάρια του σπιτιού μειώνουν ελάχιστα αυτο που μπαίνει, ενώ τα εσωτερικά καθόλου. Και πλάι όμως όπως ειπα δυστυχώς δεν υπάρχει πλήρης προστασία!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοίτα το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, κι εγώ στην αρχή ήμουν πολύ φοβισμένη, αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι δε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Για παράδειγμα, έχεις όντως δίκιο να θέλεις να συνδέσεις το μόντεμ σου ενσύρματα στον υπολογιστή, λάβε όμως υπόψιν σου ότι εγώ για παράδειγμα έχω καλύτερο σήμα από το μόντεμ του από κάτω! Αυτό σημαίνει ότι κι εσύ να το συνδέσεις με καλώδιο, δυστυχώς τριγύρω έχεις άπειρα ασύρματα δίκτυα τα οποία μπορεί να πιάνουν και καλύτερο σήμα από το δικό σου. Επίσης στη δουλειά μου πχ, το μόντεμ δυστυχώς βρισκόταν πάνω από το γραφείο μου, έπρεπε κάθε μέρα να εκτυπώνω τιμολόγια οπότε είχα και την ακτινοβολία του ασύρματου εκτυπωτή κτλ. Όσο και να θέλουμε δε μπορούμε να τα αποφύγουμε, αλλά σε ιατρικά άρθρα του εξωτερικού που έχω ψάξει λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί τουλάχιστον πως προκαλεί κάτι. Δε ξέρω αν σε site ελληνικά μπορεί να λένε ότι θα γεννηθούν άρρωστα μωρά, αλλά έχουν ιατρική τεκμηρίωση; Εν πάσει περιπτώσει, το ιδανικό θα ήταν να ζούμε κάπου απομονωμένοι χωρίς διαδίκτυο, κινητά και σταθερά, αλλά δυστυχώς εδώ που ζούμε είναι αναγκαίο κακό.

Δημοσίευση

Σιγουρα δεν μπορεις να αποφυγεις τα παντα αλλα καλα κανεις κ θες να τα περιορισεις. Δηλ ελεος. Δε φτανει η ακτινοβολια της τν, του ραδιωφωνου καναμε ακομα κ τα σταθερα....κινητα κ πλεον οι περισσοτεροι εχουν κ 2 κινητα. Εγω γι αυτον τον λογο δεν πηρα ενδοεπικοινωνια.. Δηλ φανταστειτε ενα βρεφακι να ειναι σε ενα σαλονι με ανοιχτη τηλεοραση, 2 λαπτοπ κ 3 κινητα. Κ να του εχεις κανει κ 200 υπερηχους..

Πφφφφ!!! Φερτε μου ενα βουνο ρε παιδια να μεγαλωσω το παιδι μου...!!!!

  • 5 years later...
Δημοσίευση

 Παιδια για να κλεισει αυτο το θεμα  το ασυρματο ρουτερ οπως και οι ραδιοφωνικες , κινητης , και οτι διποτε παρομοιο εκπέμπει ΜΗ ιονιζουσες ακτινοβολιες που σημαινει οτι δεν μπορουν να σπασουν δεσμους στο dna .. αν ηταν ετσι ειδικα με την κερεα κινητης θα ειχαμε βγαλει κερατα .... δεν παραγει αρκετη ενεργεια ουτος ωστε να σπασει δεσμους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...