Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS !!! ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θέλεις να δεις και την άποψη κατά των εμβολιασμών ψάξε λίγο στο διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης το βιβλίο "εμβολιασμοί, μια επιχείρηση βασισμένη στο φόβο" του γερμανού γιατρού Γκέρχαρτ Μπούχβαλντ. Καλό είναι να ξέρεις και την άλλη άποψη. Στο δικό μας παιδί (δεκατεσσεράμισυ μηνών) δεν έχουμε κάνει κανένα εμβόλιο. Ενημερώσου και αποφάσισε. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ.

ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΥΣΗΧΟ ΥΠΝΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..

NewMommy kalispera agapi mou...

Na sou zisei to mwraki sou...:) :) :)

Emena o giokkas mou sto prwto tou emvolio den eixen kanei pureto...

Wmos itane ligo anisixws...

Hthela na klew pou ton evlepa etsi...:( :( :(

Eutixws mono mia fora stin zwi tou exei kanei pureto...

Ptoy na min ton MATIASOUME...

Esu agapi mou nase dipla sto mwraki sou ki olo aggalitses na tou dineis...

Ate me to kalo ki elpizw na min sou kanei pureto...

Ki emeis pame aurio gia emvolio...:( :( :(

Wmos gia 8 me 12 minwn...

Κορίτσια ηρεμήστε τίποτα δεν παθαίνουν τα μωράκια μας!:P

Το πολύ πολύ να ανεβάσουν λίγο πυρετό που κι αυτό αντιμετωπίζεται. Εμένα η δικιά μου κόρη είναι 13 μηνών και σε κανένα απολύτως εμβόλιο δεν ανέβασε πυρετό:) (Γενικά δεν έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά από τότε που γεννήθηκε το πουλάκι μου!!:laugh: )

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ, ΡΩΤΗΣΑΜΕ,ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. Η ΟΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΥΓΕΙΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.

Δεν ξέρω βρε Γεωργία μου μήπως είναι παρακινδυνευμένο να αφήνεις ένα μωράκι χωρίς εμβόλιο??:dry: Ίσως αυτό που λές να έχει κάποια δόση αλήθειας(δεν έχω ενημερωθεί σχετικά, πρώτη φορά το ακούω:huh: )όμως...πως να μην κάνεις όλα τα απαραίτητα εμβόλια στο παιδάκι σου??

Ο παιδίατρος τι λέει??

Υπάρχει η άποψη ότι τα εμβόλια δεν είναι καθόλου απαραίτητα, αντίθετα είναι και πολύ επικίνδυνα. Την άποψη αυτή την υποστηρίζουν και κάποιο γιατροί και ομοιοπαθητικοί. Στο διαδικτυο υπάρχουν σχετικά στοιχεία και αναφορές που επιχειρηματολογούν υπέρ αυτής της άποψης και δίνουν και στοιχεία. Έχουν γραφεί και σχετικά βιβλία από γιατρούς όπως το "Εμβολιασμοί, μια επιχείρηση βασισμένη στο φόβο". Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει, να χτυπήσει στο διαδίκτυο αυτή τη φράση (τον τίτλο του βιβλίου), ή να δει το θέμα εμβολιασμοί και βαρέα μέταλλα για παράδειγμα. Εμείς κάναμε επτά χρόνια να κάνουμε παιδί και ίσως και γι'αυτό τα ψάχνουμε όλα πολύ. Ο καθένας πρέπει να κρίνει μόνος του αφού δει όλες τις απόψεις.

new mommy...min agxwnesai...oti kai na kanei fisiologiko tha einai...i pireto i gkrinia...kai ligo sto simeio pou tha tou kanei tin enesoula na einai ligo prismeno ..emeis exoume kanei 4 embolia kai den exei kanei tipota se kanena:)

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ"

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΝΥΣΗΧΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛ έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ, ΡΩΤΗΣΑΜΕ,ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. Η ΟΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΥΓΕΙΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
γεωργια μου δεν ξερω αν η αποφαση που πηρατε με το συζυγο σου να μην εμβολιασετε το παιδι ειναι η σωστη αλλα εσεις ειστε οι γονεις του και αποφασιζετε.Ομως θα πρεπει να ξερεις οτι για να παει εναπαιδι σχολειο ζητανε ολους τους εμβολιασμους και οφθαλμολικη και οδοντιατρικη εξεταση τωρα πια. Εγω ειμαι 38 ετων και επειδη γεννηθηκαμε προβλημα και το ανασοποιητικο μου συστημα ηταν αστα να πανε ειχα παθει αδενοπαθεια και κοντευα να πεθανω δεν μου εχουν κανει κανενα εμβολιο απαγορευοταν ακριβως για το λογο που ειπες :τα εμβολια ειναι υιοι και δεν επιτρεποταν να μου κανουν .Ελεγαν στους γονεις μου αν ζησει βλεπουμε και τοτε ηταν το μομο που δεν τους ενοιαζε.Περασαν πολλα χρονια αλλα παντα ημουν αρρωστιαρικο με το παραμικρο αρρωσταινα και ετσι περναγε ο καιρος και εμβολια γιοκ. Με τα χρονια ο οργανισμος μου απεκτησε μονο στου ολα αυτα τα αντισωματα που χρειαζονται και εσι δεν εχω εμβολιαστει , βεβαια οταν οο θηρωειδης μου εξελιχτηκε σε καρκινωμα ειπανε οτι μπορει επειδη δεν εχω παρει ολα αυτα που επρεπε αυτο δεν το ειπαν γιατροι αλλα καποιοι συγγενεις οι γιατροι ειπανε οτι δεν υφιστατε δεν υπαρχει εμβολιο για τον καρκινο απλα σε αυτο που συμφωνησαν ειναι οτι χωρις εμβολια πεφτει η αμυνα του οργανισμου λκαι γινονται ολα χαλια. Ευχομαι να το σκεφτειτε καλα και οποια αποφαση παρετε ειναι δικη σας

κοριτσια μην τρελαινεστε...εμεις ειμαστε 22 μηνων εχουμμε κανει πολλα εμβολια και δεν το εχει επηρεασει ποτε κανενα...δεν ξερω τι να πω...εχω ακουσει και εγω για βλαβες που εχουν αφησει μερικα εμβολια σε παιδακια αλλα αν ηταν τοσο επικινδυνα γιατι να μας ελεγε ο γιατρος να τα κανουμε;

ζουμε στο 2009 σε μια χωρα που θελουμε να λεγεται πολιτισμενη και ανεπτυγμενη.Ειναι δυνατον να υπαρχουν παιδακια ανεμβολιαστα;Εδω γινονται τοσοι αγωνες,τοσοι τηλεμαραθωνιοι και εκστρατειες για να μπορεσουν τα παιδακια στις τριτοκοσμικες χωρες να εμβολιαστουν.Και μην ακουω για ομοιοπαθητικες και συναφη!Παλιοτερα οι ανθρωποι πεθαιναν απο φυματιωση,νοσουσαν απο πολυομελητιδες και αλλες αρρωστιες που στην εποχη μας φανταζουν απιστευτες.Σιγα σιγα με τους εμβολιασμους αυτες οι αρρωστιες αποτελουν μια θλιβερη αναμνηση.Αν καποιοι δεν τηρουν τους απαιτουμενους εμβολιασμους,το αποτελεσμα θα ειναι απλως να εμφανιστουν και παλι.Ασε που οι εμβολιασμοι ειναι υποχρεωτικοι στο σχολειο.Με την εγγραφη του παιδιου στο σχολειο παντα προσκομεις και το βιβλιαριο υγειας του παιδιου και βεβαιωση της παιδιατρου οτι εχει κανει τα απαιτουμενα εμβολια.Συγνωμη αν το υφος μου ηταν λιγο αποτομο αλλα δεν μπορω να διανοηθω οτι στην εποχη μας υπαρχουν παιδακια ανεμβολιαστα.Εχω τρια και ποτε μα ποτε δεν παρεβλεψα κανενα εμβολιο!Το να μην εμβολιαζεις το παιδι σου,δεν ειναι δικαιωμα σου γιατι ειναι κατι που στο μακρυνο μελλον θα επηρεασει και τους συνανθρωπους σου.

Πράγματι ζούμε στο 2009! Στην εποχή μας λοιπόν αυξάνονται οι φωνές των γιατρών (εφόσον κάποιος δεν θέλει να λάβει υπόψη τους ομοιοπαθητικούς) οι οποίοι είναι κατά των εμβολιασμών και μάλιστα το υποστηρίζουν με στοιχεία (και υπάρχουν πολλά τέτοια). Έχουν γραφεί ΄σχετικά βιβλία, άρθρα. Καθένας αποφασίζει και επιλέγει.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ!

Εμείς, σαν γονείς είμαστε βέβαιαιοι ότι κάνουμε το καλύτερο για το παιδί μας, και υπάρχουν πολλοί γονείς που έχουν πάρει την ίδια απόφαση! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Το θέμα είναι ότι εμείς οι γονείς εμπιστευομαστε τους γιατρούς μας και χρειαζόμαστε την καθοδηγηση τους σε όλα τα θέματα και φυσικά στο θέμα των εμβολίων.

Φυσικά και τα εμβόλια είναι ως ενος σημείου επικινδυνα ειδικά αν το παιδι εχει ευαισθησία σε κάποιο μικρόβιο ή ζει σε ενα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλον οπότε δεν εχει αναπτυξει αντισώματα ο οργνισμούλης του για να ανταπεξέλθει στο εμβόλιο το οποιο είναι δόση νοσηρών μικροβίων.

Επίσης το εμβόλιο της πολυομελίτιδας ας πούμε συνδεεται με την εμφάνιση αυτισμού αλλά οι γιατροί θεωρούν ότι ειναι πιο σημαντικό το να το κάνεις το εμβόλιο και ας υπάρχει αυτο το ποσοστό εμφάνισης αυτισμού.

Το σίγουρο είναι ότι οσο και να το αφήσεις το παιδι σου να κυλιθεί στο πάτωμα οσο και να το αφήσεις να φάει χώμα δεν θα μπορέσει να αναπτύξει όλα τα αντισώματα που δημιουργούνται στον οργανισμό του απο τους διάφορους εμβολιασμούς.

Εμείς 2 μηνών θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο πάντως..

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ??

ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΗ

ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ Κ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ??

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΜΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΙ ΛΕΜΕ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ

ΚΟΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΣΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ

ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ....

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το εμβόλιο τί είναι? Είναι ο ίδιος ο ιός που θέλεις να καταπολεμήσεις τοποθετείται στον οργανισμό του παιδιού με σκοπό να αναπτύξει αντισώματα ώστε να χρησιμοποιηθούν αργότερα για να μην νοσήσει. Όντως και εγώ έχω διαβάσει ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε έναν οργανισμό. Η αδελφή μου ξέρει μια μοιοπαθητικό που το παιδί της τώρα είναι 16 ετών και δεν έχει κάνει κανένα απολύτως εμβόλιο και δεν έχει αρρωστήσει ποτέ του!! Εγώ συμφωνώ με τους ομοιοπαθητικούς, για κάθε ασθένεια υπάρχει κάτι από την φύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να την καταπολεμήσει ακόμη και ο καρκίνος! αλλά οι γιατροί δεν τους αναγνωρίζουν γιατί αν το κάνουν θα χάσουν την "πελατεία" τους!!!

Εγώ μένω στην Γερμανία και όταν πήγαμε να κάνουμε εμβόλιο στα παιδιά μας έδωσαν να διαβάσουμε γενικά για τα εμβόλια και έπειτα υπογράψουμε ότι δεχόμαστε να το κάνουν! εδώ δεν είναι υποχρεωτικό, αν θέλουν οι γονείς το κάνουν και ναι υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

Αλλά γιατί ένα σχολείο δεν θα δεχθεί ένα παιδί που δεν έχει κάνει εμβόλιο? αν τα άλλα έχουν κάνει άρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν θα αρρωστήσουν ποτέ!!:huh:

Είναι μύθος τα εμβόλια αλλά τελικά δεν ξέρω ποιό είναι πιο μεγάλο ρίσκο: να το εμβολιάσεις και να ρισκάρεις ότι ίσως να πάθει κάποια παρενέργεια και να τραβάς τα μαλλιά σου μετά ή να μην το εμβολιάσεις και να αρρωσταίνει το παιδί πιο - δήθεν - εύκολα από τα άλλα?!

Και εγώ ψάχνω πολύ στο διαδίκτυο για θέματα υγείας αλλά όσο πιο πολύ ψάχνεις τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τί να κάνεις!!:ohmy::dry:

"Εμβολιασμοί - Μια Επιχείρηση Βασισμένη στο Φόβο

Τίτλος πρωτοτύπου: Impfen - Das Geschaft mit der Angst (1997)

Εκδόσεις: Βιβλιοθήκη του Ρόδου, Κερκύρας 68, Αθήνα, τηλ. 210-8252935

Αθήνα 2003

ISBN : 960-8419-20-4

379 σελ.

Η μείωση, όπως διακηρύσσεται, των επιδημιών, δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Τα γραφήματα των στατιστικών στοιχείων που εμφανίζονται σ' αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες είχαν υποχωρήσει αρκετόν καιρό ορισμένες και 200 χρόνια, πριν απο την εισαγωγή των εμβολιασμών.

Μάλιστα ορισμένες φορές τα γραφήματα δείχνουν ακόμα και αύξηση των ασθενειών τα πρώτα χρόνια μετά τους εμβολιασμούς. Οι γραφικές απεικονίσεις, λοιπόν, των στατιστικών καθιστούν ορατή την αρνητική επιρροή των εμβολίων.

Οι βλάβες και οι θάνατοι που προκλήθηκαν και προκαλούνται από τα εμβόλια αποκρύπτονται από το κοινό ή χαρακτηρίζονται "απολύτως συμπτωματικά περιστατικά'', δηλαδή, σαν μια εξέλιξη που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι άν δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός. Συχνά η βλάβη που έχει προκληθεί αντιμετωπίζεται ως ασήμαντη και επιφανειακή, με τον ισχυρισμό ότι βλάβη από εμβόλιο προκαλείται πολύ σπάνια ή η βλάβη συγκαλύπτεται, με την απόδοση της αιτίας στα πλέον απίθανα συμπτώματα που μπορεί κάποιος να βρη στην πολύ εξειδικευμένη βιβλιογραφία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιές μορφές μπορεί να προσλάβη η βλάβη από τα εμβόλια. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι οι 12.000 διεκδικήσεις αποζημίωσεως λόγω βλάβης από εμβολιασμό που είναι σε εξέλιξη στα γραφεία κοινωνικής πρόνοιας των 16 ομοσπονδιών του Γερμανικού κράτους, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη εξαφανίζονται μέσα σε κάποιο ίδρυμα. Ο πραγματικός αριθμός είναι αρκετά υψηλότερος. Η ουσία σ' αυτή την ιστορία είναιότι οι εμβολιασμοί, αυτό το ''μέτρο υπέρ της δημόσιας υγείας'' αποτελεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.

Τό νόημα αυτού του βιβλίου δέν είναι νά αμφισβήτηση τήν επικινδυνότητα τών προαναφερθέντων μολυσματικών ασθενειών. Ήταν, και είναι, τρομερές ασθένειες μέ συχνά φοβερά αποτελέσματα. Απεναντίας, σκοπός μας είναι νά δείξουμε ότι οί εμβολιασμοί δέν θά μπορούσαν νά είναι ή αιτία της ύφεσης τών επιδημιών αυτών. Ή σημερινή ευνοϊκή κατάσταση τών επιδημιών βασίζεται σε άλλα αϊτια καί δέν σχετίζεται μέ τους εμβολιασμούς.

Οί εμβολιασμοί γίνονται κυρίως λόγω τών οικονομικών συμφερόντων καί τών τεράστιων κερδών τών φαρμακευτικών βιομηχανιών καί έχουν - αν έχουν - μόνο μιά μικρή προστατευτική επίδραση. Επειδή σέ μας ξοδεύονται, γιά διάφορα πράγματα καί συχνά χωρίς λόγο, τεράστια ποσά, τό θέμα δέν θά μας απασχολούσε ιδιαιτέρως.

Ομως οί εμβολιασμοί είναι τό αϊτιο πολλών τρομερών βλαβών πού προκαλούνται στά παιδιά μας, βλάβες πού συγκαλύπτονται, αποκρύπτονται, υποβαθμίζονται ή γενικώς- όπως τώρα μέ τό εμβόλιο του κοκκύτη - τις αρνούνται παντελώς. Οί γιατροί υπογραμμίζουν μέ κάθε ευκαιρία ότι οί ιατρικές τους πράξεις διέπονται άπό ηθικές αρχές. Αλλά όσον άφορα τους εμβολιασμούς, άπό τους οποίους ωφελούνται οικονομικά καί οί γιατροί, φαίνεται ότι λησμονιέται πώς ή αρχαιότερη ιατρική αρχή «primum nil nocere» πρέπει νά ισχύει καί στην επιχείρηση τών εμβολιασμών.

Αν θελήσουμε νά εκφράσουμε μέ τόν συντομωτερο τρόπο τό περιεχόμενο αυτού του βιβλίου, μπορούμε νά συνοψίσουμε:

Οι εμβολιασμοί δεν προστατεύουν !

Οι εμβολιασμοί δεν ωφελούν!

Οι εμβολιασμοί βλάπτουν!

Οί επιδράσεις της υστερίας για τους εμβολιασμούς, ή οποία παρατηρείται ομοιόμορφα σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, έχει έναν μόνο λόγο:

Εμβολιασμοί - Μια επιχείρηση βασισμένη στον φόβο.

Ο βασικός τόνος είναι ότι:

Τό λάθος είναι ανθρώπινο, ή συγκάλυψη επιστημονική! "

Γιατρός δεν είμαι για'αυτό διάβασα βιβλία και άρθρα γιατρών.

Έχω ήδη παραπέμψει σχετικά όποιον ενδιαφέρεται.

Σε μα πολιτισμένη κονωνία δεν καίγεται στην πυρά όποιος υποστηρίζει μια άποψη που διαφέρει από των πολλών. Ξαναλέω υπάρχουν γιατροί και βιβλία που υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμοί είναι άκρως επικίνδυνοι και ότι είναι ψέμα ότι προστατεύουν. Εγώ και ο άντρας μου αφού μελετήσαμε και τις δύο απόψεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουμε το παιδί μας να εμβολιαστεί. Η παιδίατρός μου όταν είδε ότι είμαι ενημερωμένη και έτσι πήρα αυτή την απόφαση δεν ξανανέφερε το θέμα των εμβολιασμών. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αφού δει όλες τις απόψεις. Μόνο αυτό λέω σε όσους θέλουν να κάνουν τον κόπο να δουν και τον αντίλογο στο θέμα των εμβολιασμών. Γιατί υπάρχει και δεν το "εφηύρα" εγώ.

όσο ζω μαθαίνω......άλλο αυτό τώρα...αυτό δεν το ήξερα, ομολογώ...τι να πώ πολλά καλά έκανε το ιντερνετ αλλά μας έκανε πολύ επιφυλακτικούς και με πολλούς ενδοιασμούς και πολλες ερωτήσεις...

με σκιάξατε πάλι...

θα ρωτήσω την παιδίατρο απο περέργεια...αλλά θα συμφωνήσω με την Argi...κάποιος λόγος υπάρχει..υπήρχαν αποτελέσματα...εξαλείφθηκαν ...ασθένειες...δεν ξέρω τι να πώ κι εγώ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...