Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina sk είπε:

Άρα έχεις ήδη μια εμπειρια πως είναι η εγκυμοσύνη..εγώ στα τυφλά εντελώς..;) Μια κλασσική γκρινιάρα έγκυος που την κλωτσαει κ δεν βολεύεται όταν ξαπλώνει..η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 17 Οκτωβρίου οπότε έχω ακόμα καιρό να γκρινιαξω για την ταλαιπωρία.. τα αγοράκια είναι πάντα η αδυναμία της μαμάς..;) ;)

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! Τα αγορακια ειναι ο ερωτας της μαμας

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina sk είπε:

Άρα έχεις ήδη μια εμπειρια πως είναι η εγκυμοσύνη..εγώ στα τυφλά εντελώς..;) Μια κλασσική γκρινιάρα έγκυος που την κλωτσαει κ δεν βολεύεται όταν ξαπλώνει..η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 17 Οκτωβρίου οπότε έχω ακόμα καιρό να γκρινιαξω για την ταλαιπωρία.. τα αγοράκια είναι πάντα η αδυναμία της μαμάς..;) ;)

Αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαιι;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Ρε κορίτσια επειδη το μπουμπούκι μου το κάνει επίτηδες πείτε μου κι εσείς! Η είναι τέρμα υπερκινητικος η απόλυτα υσηχο! Έτσι είναι και τα δικά σας??? 

Mamounitsa εγώ τον νιώθω πρωί βράδυ όταν ξαπλώνω.... Τις άλλες ώρες ελάχιστα.    

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η mommy96 είπε:

Mamounitsa εγώ τον νιώθω πρωί βράδυ όταν ξαπλώνω.... Τις άλλες ώρες ελάχιστα.    

Ναι ε? Δηλαδή το πρωί δεν τον καταλαβενει πχ καθηστη? Εγώ ενώ τόσες μέρες δεν τον κατάλαβενα είχε τώρα πάλι 3 μέρες καθόμουν καθηστη και η κοιλια μου όλη μέρα κουνιόταν! Σήμερα μέχρι το μεσημέρι το ίδιο από την ώρα που ξάπλωσα δεν έχει ξανά κουνηθεί λες να την έχει κόψει στον ύπνο!? Θ με τρελάνει αυτό το μωρό 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mamounitsa είπε:

Ναι ε? Δηλαδή το πρωί δεν τον καταλαβενει πχ καθηστη? Εγώ ενώ τόσες μέρες δεν τον κατάλαβενα είχε τώρα πάλι 3 μέρες καθόμουν καθηστη και η κοιλια μου όλη μέρα κουνιόταν! Σήμερα μέχρι το μεσημέρι το ίδιο από την ώρα που ξάπλωσα δεν έχει ξανά κουνηθεί λες να την έχει κόψει στον ύπνο!? Θ με τρελάνει αυτό το μωρό 

Απλά δεν έχουν κ χορο πλέον τα καημένα... π να κάνουν τούμπες;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mommy96 είπε:

Απλά δεν έχουν κ χορο πλέον τα καημένα... π να κάνουν τούμπες;

ΝΙ έτσι θα είναι αν κρίνω από τις τελευταίες κλωτσιές μάλλον ψάχνουν να βολευτουνε χεχε 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! Τα αγορακια ειναι ο ερωτας της μαμας

Χαχαχα...είναι ωραίο συναίσθημα να έχεις μια ψυχούλα που θα αγαπάς χωρίς όρους..;)

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η mommy96 είπε:

Όλα θα πάνε καλά:* 

Α εμένα είναι ο 2ος γιος.. Έχω κ ένα μικρό 2χρ

Α έχεις ήδη ένα αγοράκι..τυχερή..:) μακάρι να πάνε όλα καλά..γτ ο μικρός από κοιλιά καταλαβαίνει όλα τα συναισθήματα που βιώνω κι εγώ..:(  τώρα επιτέλους θα καταλάβω εάν οι άντρες είναι ανώριμοι από την γέννηση τους..;) ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

ΝΙ έτσι θα είναι αν κρίνω από τις τελευταίες κλωτσιές μάλλον ψάχνουν να βολευτουνε χεχε 

Και ο δικός μου είναι ετσι από το πρωί..;) Κάθομαι στο μετρό και μου ξεφεύγουν αναστεναγμοί γτ με κλωτσαει..να βολευτει δεν έχω αντίρρηση..μπορεί ομως να μην βαράει κιόλας;;;; ❤️ υπομονή!!εγώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βγεί κ θα σταματησει όλο το παιχνιδάκι ο μικρός..;)

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Katerina sk είπε:

Και ο δικός μου είναι ετσι από το πρωί..;) Κάθομαι στο μετρό και μου ξεφεύγουν αναστεναγμοί γτ με κλωτσαει..να βολευτει δεν έχω αντίρρηση..μπορεί ομως να μην βαράει κιόλας;;;; ❤️ υπομονή!!εγώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βγεί κ θα σταματησει όλο το παιχνιδάκι ο μικρός..;)

Χαχα έχει πολύ πλάκα που τιναζετε η κοιλια! Τώρα θα είναι ολόκληρα μωρακια  δε βολεβοντε Αθήνα μένεις!? Που θα γεννησεις με το καλό εσύ!? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina sk είπε:

Χαχαχα..έλα στο Αλεξάνδρα να έχω παρέα κ παρηγοριά..;) Γτ βλέπω να τα βριζω την αδερφή μου από τους πόνους..;)

Χαχχα εκεί γέννησα το πρώτο μου... ζω αγγλια πλέον...

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Katerina sk είπε:

Καλώς σας βρήκα .:) :) Έλεγα κ εγώ ότι είμαι η μόνη παραπονιάρα έγκυος που γκρινιάζει για την ζέστη,τις κλωτσιές κ την ταλαιπωρία του μετρό..:) :) κι αλλο αγοράκι..:) η εγκυμοσύνη είναι μια φάση εξάσκησης υπομονής!!τώρα που μπήκα στον 8ο γίνεται χειρότερο γτ βρίσκει την κύστη μου κ την πιέζει..:) χαμός!!αλλά αξίζει αυτή η ταλαιπωρία γτ μεγαλώνει κ αυτό έχει σημασία..:)

Όχι καλέ σιγά μην ήσουν η μόνη παραπονιάρα χαχαχα! Πωπω μετρό κ έγκυος κ η ζέστη της Αθήνας μου φαίνεται ανυπόφορο! Κ γω 27 είμαι! 

έχω ραντεβού με το γιατρό σημερααα δε κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Soto είπε:

Όχι καλέ σιγά μην ήσουν η μόνη παραπονιάρα χαχαχα! Πωπω μετρό κ έγκυος κ η ζέστη της Αθήνας μου φαίνεται ανυπόφορο! Κ γω 27 είμαι! 

έχω ραντεβού με το γιατρό σημερααα δε κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αντε θα δεις το μπεμπακι σού να μας πεις τα νέα. Μόλις γυρησεις!!!! Και εγω 27 κόρες!!!! 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια γύρισα! Έχει φτάσει 2200 κ έχει πάρει θέση! Δεν είδαμε καλά πρόσωπο γιατί έβαζε τα χέρια του, αλλά όλα πάνε καλά! μου είπε ότι με βλέπει για πριν τις 40, απ τις 38 κ μετα θα είμαστε σε επιφυλακη! Αυτάααα ηρέμησα λίγο τώρα θέλω να κάτσω παραλία να πιω κοκτέιλ χαχααχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Soto είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα! Έχει φτάσει 2200 κ έχει πάρει θέση! Δεν είδαμε καλά πρόσωπο γιατί έβαζε τα χέρια του, αλλά όλα πάνε καλά! μου είπε ότι με βλέπει για πριν τις 40, απ τις 38 κ μετα θα είμαστε σε επιφυλακη! Αυτάααα ηρέμησα λίγο τώρα θέλω να κάτσω παραλία να πιω κοκτέιλ χαχααχαχα

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Με το καλό.... Είσαι ακόμα πιο κοντά...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Soto είπε:

Αχ τι καλά!! Δε πειράζει που δεν είδατε μουριτσα σε λίγο θα δείτε λιβε χαχα! Πες μου ρε κορίτσι πάλι σε πόια εβδομάδα είσαι?? Γιατί μπερδεύω μαι είσαι 33η?? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Αχ τι καλά!! Δε πειράζει που δεν είδατε μουριτσα σε λίγο θα δείτε λιβε χαχα! Πες μου ρε κορίτσι πάλι σε πόια εβδομάδα είσαι?? Γιατί μπερδεύω μαι είσαι 33η?? 

ναι 33+3! [smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η mommy96 είπε:

Mamounitsa θες να εισια η πρώτη π θα γεννήσει ρε ;;; να μας πεις κ την εμπειρία σου......??:-ss

Ααχχ αλήθεια πολύ θα ήθελα αλλά θα είμαι τελευταία το βλέπω θα κοντεβετε να σαραντισετε εσείς και εγώ ακόμα θα γέννα δε θα γέννα ω χαχαχα! Να δω θα μου πει και εμένα ο γιατρουλης ποτέ να περιμένω!?? 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Ααχχ αλήθεια πολύ θα ήθελα αλλά θα είμαι τελευταία το βλέπω θα κοντεβετε να σαραντισετε εσείς και εγώ ακόμα θα γέννα δε θα γέννα ω χαχαχα! Να δω θα μου πει και εμένα ο γιατρουλης ποτέ να περιμένω!?? 

Χαχαχαχχα... ανυπόμονη θα σ λέω ??????

Πότε έχεις εσύ γιατρό;; ρε 1.5 μήνας έμεινε... Εγώ μόλις πάω (θεέ μ να πάω) 36 εβδ δε μετράω άλλο.... χαχχα θα νομίζω κάθε μέρα γενναω....

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η mommy96 είπε:

Χαχαχαχχα... ανυπόμονη θα σ λέω ??????

Πότε έχεις εσύ γιατρό;; ρε 1.5 μήνας έμεινε... Εγώ μόλις πάω (θεέ μ να πάω) 36 εβδ δε μετράω άλλο.... χαχχα θα νομίζω κάθε μέρα γενναω....

Χαχα ανυπομωνω όσο δεν φαντάζεσαι! Θέλω να ξυπνήσω αύριο και να έχω γεννησει χαχα! Ραντεβού έχω σε δύο εβδομάδες περίπου! Θα φτάσεις τις 36 μη φοβάσαι το ένστικτο μου λέει κατά τις 38 θα γεννησεις και εσύ! Όλα καλά θα δεις έχεις ακόμα μέλλον! 1.5 μήνας αλλά δε περνάνε οι μέρες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...