Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 10:56 ΠΜ, ο/η Katerina sk είπε:

Άρα έχεις ήδη μια εμπειρια πως είναι η εγκυμοσύνη..εγώ στα τυφλά εντελώς..;) Μια κλασσική γκρινιάρα έγκυος που την κλωτσαει κ δεν βολεύεται όταν ξαπλώνει..η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 17 Οκτωβρίου οπότε έχω ακόμα καιρό να γκρινιαξω για την ταλαιπωρία.. τα αγοράκια είναι πάντα η αδυναμία της μαμάς..;) ;)

Expand  

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! Τα αγορακια ειναι ο ερωτας της μαμας

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 10:56 ΠΜ, ο/η Katerina sk είπε:

Άρα έχεις ήδη μια εμπειρια πως είναι η εγκυμοσύνη..εγώ στα τυφλά εντελώς..;) Μια κλασσική γκρινιάρα έγκυος που την κλωτσαει κ δεν βολεύεται όταν ξαπλώνει..η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 17 Οκτωβρίου οπότε έχω ακόμα καιρό να γκρινιαξω για την ταλαιπωρία.. τα αγοράκια είναι πάντα η αδυναμία της μαμάς..;) ;)

Expand  

Αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαιι;;

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 4:55 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ρε κορίτσια επειδη το μπουμπούκι μου το κάνει επίτηδες πείτε μου κι εσείς! Η είναι τέρμα υπερκινητικος η απόλυτα υσηχο! Έτσι είναι και τα δικά σας??? 

Expand  

Mamounitsa εγώ τον νιώθω πρωί βράδυ όταν ξαπλώνω.... Τις άλλες ώρες ελάχιστα.    

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 5:07 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Mamounitsa εγώ τον νιώθω πρωί βράδυ όταν ξαπλώνω.... Τις άλλες ώρες ελάχιστα.    

Expand  

Ναι ε? Δηλαδή το πρωί δεν τον καταλαβενει πχ καθηστη? Εγώ ενώ τόσες μέρες δεν τον κατάλαβενα είχε τώρα πάλι 3 μέρες καθόμουν καθηστη και η κοιλια μου όλη μέρα κουνιόταν! Σήμερα μέχρι το μεσημέρι το ίδιο από την ώρα που ξάπλωσα δεν έχει ξανά κουνηθεί λες να την έχει κόψει στον ύπνο!? Θ με τρελάνει αυτό το μωρό 

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 5:17 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ναι ε? Δηλαδή το πρωί δεν τον καταλαβενει πχ καθηστη? Εγώ ενώ τόσες μέρες δεν τον κατάλαβενα είχε τώρα πάλι 3 μέρες καθόμουν καθηστη και η κοιλια μου όλη μέρα κουνιόταν! Σήμερα μέχρι το μεσημέρι το ίδιο από την ώρα που ξάπλωσα δεν έχει ξανά κουνηθεί λες να την έχει κόψει στον ύπνο!? Θ με τρελάνει αυτό το μωρό 

Expand  

Απλά δεν έχουν κ χορο πλέον τα καημένα... π να κάνουν τούμπες;

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 6:56 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Απλά δεν έχουν κ χορο πλέον τα καημένα... π να κάνουν τούμπες;

Expand  

ΝΙ έτσι θα είναι αν κρίνω από τις τελευταίες κλωτσιές μάλλον ψάχνουν να βολευτουνε χεχε 

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 3:10 ΜΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαιι;;

Expand  

Είμαι 27. Εντάξει δεν είμαι κ παιδάκι αλλά όσο να ναι η πρώτη φορά είναι κ περίεργη:) :):)

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 3:08 ΜΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! Τα αγορακια ειναι ο ερωτας της μαμας

Expand  

Χαχαχα...είναι ωραίο συναίσθημα να έχεις μια ψυχούλα που θα αγαπάς χωρίς όρους..;)

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 2:15 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Όλα θα πάνε καλά:* 

Α εμένα είναι ο 2ος γιος.. Έχω κ ένα μικρό 2χρ

Expand  

Α έχεις ήδη ένα αγοράκι..τυχερή..:) μακάρι να πάνε όλα καλά..γτ ο μικρός από κοιλιά καταλαβαίνει όλα τα συναισθήματα που βιώνω κι εγώ..:(  τώρα επιτέλους θα καταλάβω εάν οι άντρες είναι ανώριμοι από την γέννηση τους..;) ❤️

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 8:06 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

ΝΙ έτσι θα είναι αν κρίνω από τις τελευταίες κλωτσιές μάλλον ψάχνουν να βολευτουνε χεχε 

Expand  

Και ο δικός μου είναι ετσι από το πρωί..;) Κάθομαι στο μετρό και μου ξεφεύγουν αναστεναγμοί γτ με κλωτσαει..να βολευτει δεν έχω αντίρρηση..μπορεί ομως να μην βαράει κιόλας;;;; ❤️ υπομονή!!εγώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βγεί κ θα σταματησει όλο το παιχνιδάκι ο μικρός..;)

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 6:13 ΠΜ, ο/η Katerina sk είπε:

Και ο δικός μου είναι ετσι από το πρωί..;) Κάθομαι στο μετρό και μου ξεφεύγουν αναστεναγμοί γτ με κλωτσαει..να βολευτει δεν έχω αντίρρηση..μπορεί ομως να μην βαράει κιόλας;;;; ❤️ υπομονή!!εγώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βγεί κ θα σταματησει όλο το παιχνιδάκι ο μικρός..;)

Expand  

Χαχα έχει πολύ πλάκα που τιναζετε η κοιλια! Τώρα θα είναι ολόκληρα μωρακια  δε βολεβοντε Αθήνα μένεις!? Που θα γεννησεις με το καλό εσύ!? 

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 6:03 ΠΜ, ο/η Katerina sk είπε:

Χαχαχα..έλα στο Αλεξάνδρα να έχω παρέα κ παρηγοριά..;) Γτ βλέπω να τα βριζω την αδερφή μου από τους πόνους..;)

Expand  

Χαχχα εκεί γέννησα το πρώτο μου... ζω αγγλια πλέον...

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2018 at 10:52 ΠΜ, ο/η Katerina sk είπε:

Καλώς σας βρήκα .:) :) Έλεγα κ εγώ ότι είμαι η μόνη παραπονιάρα έγκυος που γκρινιάζει για την ζέστη,τις κλωτσιές κ την ταλαιπωρία του μετρό..:) :) κι αλλο αγοράκι..:) η εγκυμοσύνη είναι μια φάση εξάσκησης υπομονής!!τώρα που μπήκα στον 8ο γίνεται χειρότερο γτ βρίσκει την κύστη μου κ την πιέζει..:) χαμός!!αλλά αξίζει αυτή η ταλαιπωρία γτ μεγαλώνει κ αυτό έχει σημασία..:)

Expand  

Όχι καλέ σιγά μην ήσουν η μόνη παραπονιάρα χαχαχα! Πωπω μετρό κ έγκυος κ η ζέστη της Αθήνας μου φαίνεται ανυπόφορο! Κ γω 27 είμαι! 

έχω ραντεβού με το γιατρό σημερααα δε κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 8:28 ΠΜ, ο/η Soto είπε:

Όχι καλέ σιγά μην ήσουν η μόνη παραπονιάρα χαχαχα! Πωπω μετρό κ έγκυος κ η ζέστη της Αθήνας μου φαίνεται ανυπόφορο! Κ γω 27 είμαι! 

έχω ραντεβού με το γιατρό σημερααα δε κρατιέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Expand  

Αντε θα δεις το μπεμπακι σού να μας πεις τα νέα. Μόλις γυρησεις!!!! Και εγω 27 κόρες!!!! 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια γύρισα! Έχει φτάσει 2200 κ έχει πάρει θέση! Δεν είδαμε καλά πρόσωπο γιατί έβαζε τα χέρια του, αλλά όλα πάνε καλά! μου είπε ότι με βλέπει για πριν τις 40, απ τις 38 κ μετα θα είμαστε σε επιφυλακη! Αυτάααα ηρέμησα λίγο τώρα θέλω να κάτσω παραλία να πιω κοκτέιλ χαχααχαχα

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 3:48 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα! Έχει φτάσει 2200 κ έχει πάρει θέση! Δεν είδαμε καλά πρόσωπο γιατί έβαζε τα χέρια του, αλλά όλα πάνε καλά! μου είπε ότι με βλέπει για πριν τις 40, απ τις 38 κ μετα θα είμαστε σε επιφυλακη! Αυτάααα ηρέμησα λίγο τώρα θέλω να κάτσω παραλία να πιω κοκτέιλ χαχααχαχα

Expand  

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Με το καλό.... Είσαι ακόμα πιο κοντά...

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 3:48 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Expand  

Αχ τι καλά!! Δε πειράζει που δεν είδατε μουριτσα σε λίγο θα δείτε λιβε χαχα! Πες μου ρε κορίτσι πάλι σε πόια εβδομάδα είσαι?? Γιατί μπερδεύω μαι είσαι 33η?? 

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 4:07 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Αχ τι καλά!! Δε πειράζει που δεν είδατε μουριτσα σε λίγο θα δείτε λιβε χαχα! Πες μου ρε κορίτσι πάλι σε πόια εβδομάδα είσαι?? Γιατί μπερδεύω μαι είσαι 33η?? 

Expand  

ναι 33+3! [smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 6:25 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Mamounitsa θες να εισια η πρώτη π θα γεννήσει ρε ;;; να μας πεις κ την εμπειρία σου......??:-ss

Expand  

Ααχχ αλήθεια πολύ θα ήθελα αλλά θα είμαι τελευταία το βλέπω θα κοντεβετε να σαραντισετε εσείς και εγώ ακόμα θα γέννα δε θα γέννα ω χαχαχα! Να δω θα μου πει και εμένα ο γιατρουλης ποτέ να περιμένω!?? 

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 6:43 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ααχχ αλήθεια πολύ θα ήθελα αλλά θα είμαι τελευταία το βλέπω θα κοντεβετε να σαραντισετε εσείς και εγώ ακόμα θα γέννα δε θα γέννα ω χαχαχα! Να δω θα μου πει και εμένα ο γιατρουλης ποτέ να περιμένω!?? 

Expand  

Χαχαχαχχα... ανυπόμονη θα σ λέω ??????

Πότε έχεις εσύ γιατρό;; ρε 1.5 μήνας έμεινε... Εγώ μόλις πάω (θεέ μ να πάω) 36 εβδ δε μετράω άλλο.... χαχχα θα νομίζω κάθε μέρα γενναω....

Δημοσίευση
  στις On 22/8/2018 at 7:17 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Χαχαχαχχα... ανυπόμονη θα σ λέω ??????

Πότε έχεις εσύ γιατρό;; ρε 1.5 μήνας έμεινε... Εγώ μόλις πάω (θεέ μ να πάω) 36 εβδ δε μετράω άλλο.... χαχχα θα νομίζω κάθε μέρα γενναω....

Expand  

Χαχα ανυπομωνω όσο δεν φαντάζεσαι! Θέλω να ξυπνήσω αύριο και να έχω γεννησει χαχα! Ραντεβού έχω σε δύο εβδομάδες περίπου! Θα φτάσεις τις 36 μη φοβάσαι το ένστικτο μου λέει κατά τις 38 θα γεννησεις και εσύ! Όλα καλά θα δεις έχεις ακόμα μέλλον! 1.5 μήνας αλλά δε περνάνε οι μέρες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...