Μακάρι βρε κορίτσι, τι να πω... Επιβεβαιωμένη ωορρηξία δεν έχω.. οπότε δεν ξέρω και πότε ακριβώς να περιμένω.. κάνω τεστακια και βλέπουμε.. όσο δεν έρχεται η ακατονομαστη ελπίζουμε..
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν επηρεάζει όλους το ίδιο το άγχος. Άλλοι βγάζουν μέχρι και αυτόανοσα σε περιόδους έντονου στρες. Εγώ που ήμουν από τις τυχερές (εντός πολλών εισαγωγικων δεδομένου του ιστορικού μου), σε κάθε μου εγκυμοσύνη είχα απίστευτο άγχος, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια. Δεν με επηρέασε στο κομμάτι της σύλληψης, αλλά έχουμε ακούσει άπειρες ιστορίες που μόλις το ζευγάρι χαλάρωσε και απέκλεισε μια εγκυμοσύνη, ήρθε το σπορακι!!
Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, να παραγγείλω το κρεβάτι που θέλει και να πάει σιγά σιγά έστω η μεγάλη στο δωμάτιο της, είναι θετική, η αλήθεια είναι, εγώ το καθυστέρησα με τις μετακομίσεις, την εγκυμοσύνη κλπ... Κι εμείς τα ίδια, βγήκαμε 3 φορές, αλλά κι εδώ ο καιρός δεν βοηθάει! Αααχ άντε να ανοιξιασει!!!
@annie έδωσες πολύ τρανταχτό παράδειγμα και δε μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση όλο αυτό και μάλιστα 3 μήνες μετά, π τόσο χρόνο χρειάζεται η ανανέωση σπέρματος..