Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ στην μεγάλη ειχα κεράσματα στην εκκλησία με γλυκά και αλμυρά είχα καλέσει περίπου 50-55 άτομα και μετά πήγαμε για φαγητό σε ταβέρνα τα 20 που ήταν μόνο γονείς -συγγενείς  τωρα θα καλέσω μόνο γονεις-συγγενείς οπότε θα είναι 20-25 άτομα δεν θα βάλω κεράσματα στην εκκλησία θα πάμε κατευθείαν για φαγητό σε ψαροταβέρνα  εσυ είχες δει και δουλειά του σου άρεσε οπότε μια χαρά θα το κλείσεις μόλις κανονίσεις για την βάφτιση 
    • Η tsh σου ειναι μια χαρά. Για τις αναλογίες π σ λένε τ κορίτσια για τις άλλες τις ορμονες δ γνωριζω αλλά την tsh τηβ θέλουμε κατω από 2.5 για κυηση. Εγω παιρνω χάπι γτ μ ανεβηκε λογο κυησης κ στις τελευταίες μ εξετάσεις ήταν 1.17. Αλλα λες τις εκανες περυσι οποτε καμια σημασία δ έχουν αυτές οι εξετάσεις. Τζαμπα αγχωνεσαι. Επανέλαβε σ αυτό τον κύκλο και θα τις δει ο γιατρος σ κ θα κρίνει. 
    • Εγώ έχω ήδη μιλήσει με το φωτογράφο που έκανα τις φωτογραφίσεις εγκυμοσύνης και με νεογέννητο... Όταν κλείσουμε ημερομηνία θα είναι ο πρώτος που θα ενημερώσω για να κλείσει. Εγώ όταν με το καλό το κανονίσουμε, θα βάλω μπουφέ. Λίγοι θα είμαστε κι εμείς και μπορεί να το κάνω όλο στην εκκλησία για να μην έχουμε πήγαινε-έλα.   
    • Δεν είναι κακό να τους εκφράσεις τον φόβο σου!! Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο! Όλοι νομίζω φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε είτε είσαι είτε δεν είσαι έγκυος ειδικά με την γρίπη Α που σε ρίχνει στο κρεβάτι!  Την Δευτέρα το πρωί θα με δει πάλι και θα κάνουμε ξανά τομογράφο! Αν και νομίζω ότι αυτή τη βδομάδα μετά την Τετάρτη οι συσπάσεις μου έγιναν αρκετά συχνές! Θα δούμε πως θα είναι την Δευτέρα! Η γιατρός μου δεν κάνει την εξέταση με το χέρι οπότε στον υπέρηχο δεν φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός! Από κιλά τα πάει πολύ καλά και αύριο να έβγαινε που λέει ο λόγος δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω φυσιολογικά! Μακάρι να εμπεδωθεί για να έχω ελπίδες 
    • Αστα, τι 1 τι 2 νομιζω ολες ζοριζομαστε τωρα πια...😤 ταυτοχρονα ομως χαιρομαστε π φτασαμε ως εδω κ τλχ τα μωρακια μας δν ηρθαν προωρα... 😉✌️ εγω βεβαια ειμαι τελευταια π μπηκα στον 9ο γτ η κανονικη πητ ηταν για 01/03 οποτε εσεις εχετε φτασει στην ουρα τωρα πια!!! Πραγματικα απορω κ μ τους δικους μου... εγω δλδ πρεπει ν τους πω ν μην πανε;; δν το σκεφτονται απο μονοι τους;; τεσπα, δν θ ειμαι διακριτικη σε αυτη τη φαση γτ γονεις μου ειναι... Θα τους τα πω οπως τα σκεφτομαι γτ τωρα δν ειναι ωρα για να παιζουμε μ τη φωτια.. φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.. κι αντε εσενα τα πεθερικα σου ειναι στ σπιτι τους.. εμενα οι δικοι μου ερχονται αυριο Αθηνα κ θα μενουν σ εμενα... καταλαβαινεις... Γ το μπεμπακο σας ναι νομιζω στο εγραψα κ πιο πανω οτι συνηθως οταν παιρνουν τοσο βαρος τα μωρα ισως επισπευθει κ ο τοκετος.. θυμησε μου ποσο εισαι τωρα;; ποτε θ σε ξαναδει η γιατρος;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...