Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω αν έχει ανοιχτεί παρόμοια συζήτηση. Διανυω την 26η βδομάδα της εγκυμοσύνης μ κ εχω αρκετά παράπονα από το γιατρό μ. Είμαι νέα μαμα αλλα από όσο εχω συζητήσει με φίλες μ άκουσαν πρώτη φορά την καρδιά τ μωρού τουςμεταξύ 6ης κ 8ης βδομάδας στο ιατρείο του εκάστοτε γιατρού. Εμείς απλά είδαμε τότε την καρδιά τ να χτυπάει γιατί δεν είχε το κατάλληλο μηχάνημα κ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έχοντας το μηχάνημα αυτό μπαίνει σε πειρασμό να κάνει διαγνώσεις που αφορούν στο γνωστικό αντικείμενο των ακτινολογων που κάνουν την Αυχενική κ τον υπέρηχο Β επιπέδου. Πριν 3 βδομαδες περίπου 16/5 κάναμε τον Β επιπέδου όπου είδαμε πως ο μπέμπης είναι υγειεστατος. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλ κ μου πε να δω αιμσατολογο γιατί τον προβλημάτισαν οι αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες μ. Κατ αρχήν το τηλ εγινε στις 20:13 Πέμπτης οπότε η Αιματολογία που μ συστησε είχε φύγει από το νοσοκομείο. Την επομένη δεν είχε ιατρείο κ έπρεπε να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Περιττό να σας πω πως 3 μέρες έκλαιγα γιατί μην αναφέροντας μ κάτι συγκεκριμένο κ αρνούμενος να μ δώσει περαιτέρω εξηγήσεις φαντάστηκα τα χειρότερα. Τέλος πάντων όλα καλά κ με την αιμσυολογο. Σήμερα πήγαμε στο ιατρείο τ κ περίμενα να δούμε το βάρος τ μωρού γτ ειδικά με τον πρόβλημα που παρατηρήθηκε στον υπέρηχο πρέπει να παρακολουθείται. Μ είπε πως έχει πάρει βάρος αλλα δεν είχε το μηχάνημα που το ζυγίζει.πείτε μ παρακαλώ όσοι έχετε παρόμοιες εμπειρίες εάν όλο αυτό είναι φυσιολογικό κ εγώ υπερβολική ή εάν εχω δίκιο που μ φαίνεται αναξιόπιστος κ πως βαριέται. 

Δημοσίευση

Άλλαξε χτες...το βάρος από δω κ πέρα το χρειάζεσαι ?% ειδικά προς το τέλος...εάν είσαι Αθήνα κ σε ενδιαφέρει ιδιώτης στο Ρέα η Λητώ στείλε μου μήνυμα..έκανα 2 παιδιά από εξωσωματική..ο γιατρός μου( δεν είναι ο εξωσωματικος) είναι πιστοποιημένος α κ β επιπέδου..είναι ψειρας κ το βασικότερο δεν σε αγχωμενος χωρίς λίγο..καταλαβαίνεις την αγωνία μου μετά από αγώνα χρόνων κ όμως εκεί βράχος δίπλα κοθ

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Litsaki 29 είπε:

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω αν έχει ανοιχτεί παρόμοια συζήτηση. Διανυω την 26η βδομάδα της εγκυμοσύνης μ κ εχω αρκετά παράπονα από το γιατρό μ. Είμαι νέα μαμα αλλα από όσο εχω συζητήσει με φίλες μ άκουσαν πρώτη φορά την καρδιά τ μωρού τουςμεταξύ 6ης κ 8ης βδομάδας στο ιατρείο του εκάστοτε γιατρού. Εμείς απλά είδαμε τότε την καρδιά τ να χτυπάει γιατί δεν είχε το κατάλληλο μηχάνημα κ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έχοντας το μηχάνημα αυτό μπαίνει σε πειρασμό να κάνει διαγνώσεις που αφορούν στο γνωστικό αντικείμενο των ακτινολογων που κάνουν την Αυχενική κ τον υπέρηχο Β επιπέδου. Πριν 3 βδομαδες περίπου 16/5 κάναμε τον Β επιπέδου όπου είδαμε πως ο μπέμπης είναι υγειεστατος. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλ κ μου πε να δω αιμσατολογο γιατί τον προβλημάτισαν οι αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες μ. Κατ αρχήν το τηλ εγινε στις 20:13 Πέμπτης οπότε η Αιματολογία που μ συστησε είχε φύγει από το νοσοκομείο. Την επομένη δεν είχε ιατρείο κ έπρεπε να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Περιττό να σας πω πως 3 μέρες έκλαιγα γιατί μην αναφέροντας μ κάτι συγκεκριμένο κ αρνούμενος να μ δώσει περαιτέρω εξηγήσεις φαντάστηκα τα χειρότερα. Τέλος πάντων όλα καλά κ με την αιμσυολογο. Σήμερα πήγαμε στο ιατρείο τ κ περίμενα να δούμε το βάρος τ μωρού γτ ειδικά με τον πρόβλημα που παρατηρήθηκε στον υπέρηχο πρέπει να παρακολουθείται. Μ είπε πως έχει πάρει βάρος αλλα δεν είχε το μηχάνημα που το ζυγίζει.πείτε μ παρακαλώ όσοι έχετε παρόμοιες εμπειρίες εάν όλο αυτό είναι φυσιολογικό κ εγώ υπερβολική ή εάν εχω δίκιο που μ φαίνεται αναξιόπιστος κ πως βαριέται. 

Μηπως ο γιατρος σου σου κανει nst στις επισκεψεις σου??

Δημοσίευση

Αν με τον γυναικολόγο που είσαι τώρα δεν νιώθεις σιγουριά, άλλαξε τον το συντομότερο. Η έγκυος πρέπει να νιώθει σίγουρη ότι είναι σε καλά χέρια γιατί αν δεν νιώθει έτσι θα τις δημιουργείται επιπλέον άγχος. Καλή και τελειόμηνη κύηση!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Finally είπε:

Άλλαξε χτες...το βάρος από δω κ πέρα το χρειάζεσαι ?% ειδικά προς το τέλος...εάν είσαι Αθήνα κ σε ενδιαφέρει ιδιώτης στο Ρέα η Λητώ στείλε μου μήνυμα..έκανα 2 παιδιά από εξωσωματική..ο γιατρός μου( δεν είναι ο εξωσωματικος) είναι πιστοποιημένος α κ β επιπέδου..είναι ψειρας κ το βασικότερο δεν σε αγχωμενος χωρίς λίγο..καταλαβαίνεις την αγωνία μου μετά από αγώνα χρόνων κ όμως εκεί βράχος δίπλα κοθ

θα μπορουσα να μαθω κι εγω για το γιατρο στο ρεα παρακαλω;

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου αλλαξε τον....χρειαζεσαι καποιον που να μπορεις να τον παιρνεις και να σου εξηγει τα παντα.οχι να σε αγχωνει...παντως αν χρειαστεις εγω κ.εγω καλο ιδιωτη γιατρο κ ανθρωπο πανω απο ολα....με ξεγεννησε στα δυο μου παιδια φυσιολογικα.....για μενα ειναι κατι σαν συγγενης πια....οτι χρειαστεις πες μου...

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 8/6/2018 at 11:07 ΜΜ, ο/η Stelvan είπε:

Κοριτσακι μου αλλαξε τον....χρειαζεσαι καποιον που να μπορεις να τον παιρνεις και να σου εξηγει τα παντα.οχι να σε αγχωνει...παντως αν χρειαστεις εγω κ.εγω καλο ιδιωτη γιατρο κ ανθρωπο πανω απο ολα....με ξεγεννησε στα δυο μου παιδια φυσιολογικα.....για μενα ειναι κατι σαν συγγενης πια....οτι χρειαστεις πες μου...

σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Με αγχώνει Ή επιπλοκή με τις αντιστάσεις μητριαιας κ πιστεύω πως η οποία αλλαγή θα έκανε κακό στο μωρο.... υπερβολική το ξέρω αλλά έχω τρομαξει πολυυυυ

Δημοσίευση
στις On 8/6/2018 at 5:35 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

θα μπορουσα να μαθω κι εγω για το γιατρο στο ρεα παρακαλω;

Επιμένει ο άντρας μ για το γιατρό και το μαιευτήριο. Ούτε ποσοστά να παίρναμε. Έχω φοβηθεί πολύ γιατί δεν έχω ξανά ακούσει κάποια άλλη με παρόμοιο πρόβλημα κ δεν ξέρω τι έκβαση μπορεί να έχει....

Δημοσίευση
στις On 7/6/2018 at 11:48 ΜΜ, ο/η Litsaki 29 είπε:

Καλησπερα αρχικα δεν ξερω αν εχεις αποφασισει κατι τελικα παντως εγω τωρα ειμαι 26η βδομαδα και εχω αλλαξει 2-3 γιατρους ηδη!! Καποιοι με λενε τρελη αλλα ψαχνω τον τελειο γιατρο για εμενα. Αυτο για την καρδια δεν το βρισκω παραλογο οχι δλδ αυτο που σου ειπε αλλα το οτι δεν εβαλε να την ακουσετε. Πολλοι γιατροι δεν θεωρουν οτι πρεπει να την ακουσεις παρα μονο να την δεις. Στο εξωτερικο σε καποιες χωρες ειναι αυτη η τακτικη δλδ ακους καρδια πολυ αργοτερα. Για τις μητριαιες αρτηριες ειχα και εγω θεμα στην β επιπεδου ομως οταν τις ξανα τσεκαραμε εξαφανιστηκε και ειχε επανελθει σε νορμαλ επιπεδα αντιστασεων και γενικα το εχουν πολλες γυναικες και πανε ολα καλα με παρακολουθηση. Το οτι σε αγχωνει ομως ειναι αυτο που θεωρω απαραδεκτο και το οτι δεν ασχολειται καθολου με την ψυχολογια σου. Οποτε αν θες την γνωμη μου ναι το να υποψιαζεσαι οτι πρεπει να αλλαξεις γιατρο απο μονο του ειναι αποδειξη οτι πρεπει να αλλαξεις γιατρο. Οπως και να χει καλα να σου πανε ολα!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Litsaki 29 είπε:

Τι είναι το nst;;;

Συγγνωμη που απαντω. Το nst-καρδιοτοκογραφος ειναι ενα μηχανηνα που ο γιατρος εξεταζει τους παλμους του εμβρυου τις συσπασεις κ.α κ βγαζει πιο πολλα συμπερασματα απο τον απλο υπερηχο. Αν σου κανει αυτο αντι για υπερηχο μην ανχωνεσαι

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπλε είπε:

Χαχαχα ειμαι γρήγορη εγω. Θα μαθω αυριο αν κατέληξα ?

α ναι θα κανεις την κρισιμη ερωτηση! αχαχαχχα

Δημοσίευση

Συγγνωμη που θα πεταχτω λίγο άκυρα, αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση (αν έγκριθει το μήνυμα μου, γιατί δυστυχώς είμαι εν αναμονή κι άλλων εγκρίσεων...), είχε καμία σας εμπειρία με την Στ. Κωτσίρη; Συνεργάζεται με το Ρεα και το Μετροπόλιταν. Εϊναι η γιατρός μου τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά δε ξέρω γιατί, σε αυτή την εγκυμοσύνη (είχα άλλη μία που αναγκάστηκα να κάνω απόξεση τον Μάρτιο), νοιώθω οτι θέλω να δω και άλλον-η γιατρό... Κάποια ανοργανωσιά παρατήρησα που δε μου άρεσε... 

@Litsaki 29 το ΡΕΑ έχει όντως πάρα πολύ καλούς ιδιώτες γιατρούς (άντε πες μου εσύ ποιον διαλέγεις βέβαια, αλλά θέλω να πω, πως συμφωνώ για το συγκεκριμένο μαιευτήριο)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...