Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΑΓΑΔΕΣ!!!

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε κάνει ραγάδες; Είμαι 32+5 και σήμερα είδα ότι στο κάτω μέρος της κοιλιάς έχω κάνει αντιαισθητικές κοκκινότατες ραγάδες! Θα γεμίσει όλη η κοιλιά μου; 'Έπειτα μπορώ με κρέμα να τις περιορίσω; Να σκεφτείτε ότι βάζω κρέμα από την 8 εβδομάδα! Επίσης η κοιλιά μου δεν ήταν-δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη! Εσείς έχετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το θέμα έχει πολυσυζητηθεί στο φόρουμ!!! Αν ψάξεις θα βρεις όλες τις συζητήσεις.

Εγώ προσωπικά 2 εγκυμοσύνες και ΚΑΜΜΙΑ ραγάδα, ενώ οι αδελφές μου και μαμά μου έχουν! Έβαζα το λαδάκι εγκυμοσύνης της WELEDA από τον 5ο μήνα και 4 φορές την ημέρα με ελαφρύ μασάζ από τους μηρούς μέχρι και το στήθος! Έπινα και πολύ νερό.

Νομίζω ότι μπορείς να τις μειώσεις αλλά όχι και να τις εξαφανίσεις όταν είναι ακόμη κόκκινες.

Καλή γέννα εύχομαι και προσπάθησε τουλάχιστον να μην τις αυξήσεις!!!

Καλησπέρα!

Όπως έχουμε ξανασυζητήσει είναι θέμα δέρματος. Αν είναι να βγάλουμε, θα βγάλουμε κι ας παστωνόμαστε όλη μέρα με κρέμες.

Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι και χρησιμοποιώ το βράδυ μετά το μπάνιο ή baby-oil ή βαζελίνη για μωρά και το πρωί πριν τη δουλειά fissan mama.

Η κολλητή μου είχε βγάλει αυτές τις κόκκινες που λες κι εσύ και χωρίς να κάνει κάτι άρχισαν τώρα, μετά από 1.5 χρόνο και εξαφανίζονται μόνες τους...

katrina kai ego nomiza oti tis eixa glitosei ma lata tin 33 evdomada emfanistikan,vazo krema alla exo sumbibastei pleon me tin idea kai eimai perifani pou tis exo,tha tis deixno stin kopelara mou otan megalosei gia na kserei ti exo traviksei giaftin...:P

κοριτσια καλη εγκυμοσυνη να εχουμε και τα μωρακια μασ να ειναι καλα και οι ραγαδες δεν πειραζει..

ειναι στο δερμα παντως,συμφωνω απολυτα!

αχ κοριτσια οταν τις βλεπεις κατι παθαινεις...εγω ειμαι στην 26εβδομαδα και προχθες εκει που εβαζα την κρεμουλα μου και μεχρι στιγμης δεν ειχα τιποτα βλεπω στο στηθος μικρες κοκκινες γραμμουλες!!!!επαθα σοκ.αλλα τι να κανω?και φανταστειτε ειμαι στην 26 μεχρι το τελος θα γινω ζεμβρα....:woohoo: :laugh: αχ τα μωρακια μας να ειναι καλα και τι να κανουμε θα συμβιβαστουμε και με τις ραγαδες και τα κιλακια και τη χαλαρωτητα.καλη συνεχεια σε ολες...:P

Koritsia kalispera...

Kapote einai asximo na vlepoume ragades panw sto kormi mas...

Egw sto prwto mou mwraki eixa vgalei panw sta podia mou...

Stin kilia mou tipote ki eutixws...

Otan me to kalo gennisa eixa valei mia polla kali krema kai tora exoun eksafanisti...

Mou tin sisteisen i farmakopoiws mou...

Me ayti tin egkumwsini akoma den exw vgalei tipote...

Oti kai na poume to kathe derma einai diaforetiko...

Ypomoni ki as ta sinithisoume ki auta...

Τζοαννα μηπως μπορεις να μας πεις ποια κρεμα χρησιμοποιησες και εξαφανιστηκαν?μαλλον θα μας χρειαστει μετα και εμας!!:cheer: και αυτη τη βαζεις μετα τη γεννα η και πριν?αχ σε παρακαλω πες γιατι με βλεπω με πολλες ραγαδες....:laugh: :laugh: ευχαριστω.

Κορίτσια ευχαριστώ! Όντως τα μωράκια μας να είναι γερά πρώτα! Απλά πίστεψα ότι θα τις γλίτωνα και ξαφνικά είδα πολλές στην κοιλιά! Όσο να'ναι θα είναι αντιαισθητικές μέχρι να ασπρίσουν. Τέλος πάντων. Θα βάλω έπειτα καμία επανορθωτική και θα δείξει...

Efoulla mou kalo na sas pw...

Einai apo tin eteria collistar...

Ta vriskeis apo ta farmakeia ki einai 50euro...

Einai para poli kali,egw eimai poli euxaristimeni...

Exoun fugei...:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κατρίνα μου εγώ είμαι 30εβδ+3 μέρες και δεν έχω δει ραγάδες.Βάζω μια κρέμα καθημερινώς την mama uno της salba και μετά το μπάνιο βάζω λαδακι της johnson baby oil και μετά σκουπίζομαι για να κρατάει την υγρασία και να εντδατώνει το σώμα.Κατα την γνώμη μου πιστεύω οτι είναι στα σώματα και στην προδιάθεση που έχεις.Ξέρω κοπέλες που δεν έβαζαν τίποτα και δεν έβγαλαν ραγάδες και άλλες που έβαζαν πανάκριβα λάδια και έβγαλαν!Πάντως καλο ειναι να πίνεις αρκετό νερό και να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου για να την βοήθησεις..

Κορίτσια δεν έχω χρησιμοποιήσει κρέμες (από αμέλεια) και δεν έκανα καμία απολύτως ραγάδα στην εγκυμοσύνη μου.Ούτε τώρα στη δεύτερη χρησιμοποίησα και δεν βλέπω πάλι τίποτα. Νομίζω είναι θέμα ελαστικότητας δέρματος:silly:

Κοριτσάκια αν κι εγώ δεν είχα ποτέ μα ποτέ ραγάδες, από τον τρίτο κιόλας μήνα έχω έντονες κόκκινες ραγάδες στο στήθος μου...:( :(

Αν και από την αρχή έβαζα την Mama Fissan τελικά δε γλίτωσα το αναπόφευκτο...Στην αρχή είχα σοκαριστεί, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει..

Επειδή η κατάσταση είναι απογοητευτική, άλλαξα κρέμα μετά από συμβουλή πλαστικού...Όχι ότι έχει ελαττώσει τις ραγάδες, απλώς δεν έχουν αυξηθεί...Φυσικά η συγκεκριμένη κρέμα που μου πρότεινε ο πλαστικός είναι αποκλειστικά για εγκύους..

Στην κοιλιά δεν έχω βγάλει ακόμα τίποτα και μακάρι να μη βγάλω, αλλά το στήθος μου έχει γίνει χάλια...:( :( Ήταν άψογο και τώρα δε βλέπεται...:( :(

Όταν πάει να με πάρει από κάτω, σκέφτομαι την μπεμπούλα μου και λέω χαλάλι της...:laugh:

Αν και ξέρω ότι δύσκολα θα εξαφανιστούν οι ραγάδες μετά τη γέννα,έχω μια μικρή ελπίδα...:blush:

:blush:

Ας είναι καλά τα νινάκια μας και δεν πειράζει...

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΠΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.

και εγω κοριτσια ειμαι απο τις τυχερες που δεν εβγαλα ραγαδες ,,μαλλον ειναι θεμα δερματος....παντως ολα χαλαλι για το μωρο...εγω ειχα βγαλει παναδες στο προσωπο και ο γιατρος μου ειχε πει οτι αν θα φυγει ο πλακουντας θα φυγουν ολες,,,καμμια κρεμα δεν κανει τιποτα...και ετσι εγινε...απο την δευτερη μερα γεννας αρχισαν να φευγουν....χαλαλι και παλι χαλαλι........φιλακια

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΕΒΑΖΑ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΑΛΛΑΞΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΥΣΩΝΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΓΑΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FREZYDERM. :)

gia tis ragades boreite n valete s ena boukalaki eleiolado nero k ai8eria elaia k n t vazete s olo t swma meta t banio prin skoupisteite einai pl liparo k oti prepei!meta t skoupisma egw vazw mia krema tn synchroelast body cream apo tn synchroline!einai pl kalh alla prepei n tn vazeis ka8e mera k einai k akrivh.t megalo swlhnario kanei gurw sta 37 eurw k teleiwnei s peripou 2 vdomades...dn 3erw an h krema einai katallhlh gia eggues...boreite n rwthsete sto farmakeio alliws tn xrhsimopoieite meta tn genna!emena padws m exoun ellatw8ei k eutuxws einai akoma kokkines!elpizw n boh8hsa!

......πολλα κιλα, κακοδιαθεσιες, αανασκατεμαπασματα στην ψυχολογια και τωρα οι ραγαδες.Κατινα μου δεν θα σου συστησω καμια κρεμα αλλωστε τα κοριτσια σου εχουν πει αρκετες απλα ενα θα σου πω καλως μας ηρθες στον κοσμο των εγκυων που παρολο τα σταδια που περναμε μπορει να μην ειναι τα καλυτερα αλλα πιστεψε με οταν θα παρεις το μωρακι αγκαλια η θα τρο κοιτας ολα θα εξαφανιστουν ακομα και οι ραγαδες γιατι θα βλεπεις με τελειως διαφορετικο ματι τα πραγματα.

και κατι για αν γελασουμε κοριτσια :οταν ημουν εγκυος στον μικρο στον 3 μηνα περιπου μου λεει ο γιατρος μου :θα αλοιβεσαι απο πανω μεχρι κατω με βαζελινη για να αποκτησει ελαστικοτητα το θερμα σου να μην ανοιξει και κανεις ραγαδες.Παιρνω και εγω τη βαζελινη και βαζω οπως μου ειχε πει στο στηθος στην κοιλια στους γλουτους και μετα παω ν ξαπλωσω που να κοιμηθω ειχα μια φουντωση ηταν και τελη σεπτεμβριου εκανε ακομα ζεστη και εγω κοντευα να σκασω , παω να κανω μπανιο τιποτα αυτο το αηδιαστικο πραγμα δεν εφευγε ρε κοριτσια , λοιπον εκεινο το βραδυ ξερετε πως την εβγαλα ;τυλιγμενη με μια πετσετα βρεγμενη . Την αλλη μερα παω στο γιατρο γιατι ειχαμε επισκεψη με αψου-αψου και ενα βηχα αστα να πανε λογικοτατο αφου ηταν ολα τεντα ανοιχτα και ημουν και με τη πετσετα τυλιγμενη .Του ελεγα τι επαθα και ειχε σκασει στα γελια εγω τα ειχα παρει μαζι του αυτος και ο αντρας μου χτυπιοντουσταν απο τα γελια.Μετα μου εξηγησε οτι η βαζελινη ειναι θερμαντικη και να την εβαζα αργοτερα κατα το νοεμβη.ΒΑΛΤΗ ΕΣΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.Τελικα ραγαδες δεν εκανα εκτος απο καποιες που ειχα πιο πριν μεινω εγκυος στα ποδια ψηλα αλλα αυτο ηταν απο την αυξομειωση του βαρους που ειχα κατα καιρους.

εγω κορίτσια κρέμες δεν βάζω γιατί...βαριέμαι. είμαι στην 30η εβδομάδα και δεν εχω εμφανισει ραγαδες προς το παρον! Μου εχουν πει παντως οτι κατα τη διαρκεια του μπανιου δεν πρεπει να τριβω το δερμα της κοιλιας και του στηθους με το σφουγγαρι, και το νερο να μην ειναι πολυ ζεστο.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ! Απορώ πώς οι περισσότερες δεν εμφανίσατε! Μπράβο πάντως! Και εγώ βάζω από την αρχή... Μέχρι την 31 βδομάδα και παραπάνω δεν είχα και πίστευα ότι τη γλίτωσα! Ευτυχώς προς το παρόν είναι μόνο στην κοιλιά και γλίτωσα το στήθος.(προς το παρόν). Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να μην επεκταθούν πολύ και ελπίζω έπειτα με καμία καλή κρέμα επανόρθωσης να είναι λιγότερο ορατές. Χαλάλι για την μπεμπούλα μου!!!

εγω κοριτσια βαζω simulcium απο το φαρμακειο 2 φορες τη μερα πρωι βραδυ και ενδιαμεσα βαζω λαδακι της weleda ή αμυγδαλελαιο της macrovita. Βαζω στην κοιλια, στα πλαγια μεχρι πισω, στον ποπο, στο στηθος,στους μηρους και στις γαμπες!!!! Ταλαιπωρια λιγο αλλα χαλαλι. Γενικα οποτε βλεπω να στεγνωνει το δερμα προσπαθω να το διατηρω καπως υγρο. Εχω ραγαδες στα ποδια απο εφηβη και γενικα καθε φορα που εχανα η εβαζα τσουπ εβγαινε και απο μια. Αλλα απο τοτε που ξεκινησα να προσεχω ακομα και με αυξομειωση βαρους (ειχα χασει 10 κιλα) δεν ξαναβγηκαν αλλες. Επισης πινω πολυυυυ νερο. Μεχρι στιγμης δεν εχω κανει. Ελπιζω να μην κανω τελευταια στιγμη. Οι κοκκινες ξερω οτι αν τις πλακωσεις στις κρεμες μπορουν να επανελθουν. Οι ασπρες σου μενουνε για προικα. Αχ τι τραβαμε και μεις οι γυναικες!!!:blink: :blink:

εγω εβαζα μονο βαζελινη κα δεν εκανα ουτε μια. ουτε στη κοιλια ουτε στο στηθος και το δερμα στην κοιλια

ειχε τσιτωσει παρα πολυ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΓΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...