Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Εγω τον όρο τον ξερω ως μορίδιο. Νομιζω οτι ειναι 4ης ημερας το μορίδιο. 

Εκτος κι αν ενοουν κατι αλλο σε σενα. Δεν ξερω. 

Mallon auto ennoun ara emvruometafora ginete 4 mera???

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι! Ναι αν έκανες χθες ωοληψία το Σάββατο τα εμβρυακια σου θα είναι 4ης μέρας το οποίο το ξέρω κι εγώ ως μοριδιο. Σε αυτο το σταδιο εχουν ήδη διαιρεθει πολλές φορές, αποτελουνται απο αρκετα κυτταρα και μπορούν οι εμβρυολογοι να έχουν μια καλή εικόνα για την ποιότητα τους. Τώρα χαλαρώνεις και αναμένεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της!  Να υποθέσω ότι δεν θα γίνει 5η μέρα επειδή πέφτει Κυριακή και θα είναι κλειστα;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι! Ναι αν έκανες χθες ωοληψία το Σάββατο τα εμβρυακια σου θα είναι 4ης μέρας το οποίο το ξέρω κι εγώ ως μοριδιο. Σε αυτο το σταδιο εχουν ήδη διαιρεθει πολλές φορές, αποτελουνται απο αρκετα κυτταρα και μπορούν οι εμβρυολογοι να έχουν μια καλή εικόνα για την ποιότητα τους. Τώρα χαλαρώνεις και αναμένεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της!  Να υποθέσω ότι δεν θα γίνει 5η μέρα επειδή πέφτει Κυριακή και θα είναι κλειστα;

Adeeee den to skeftika auto!!!Les na tous to pw???Stin Ellada anoigoun kai Kuriakes oi klinikes???Nai moridio apla edw to lene etsi!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα και σε εσένα! Πόσο εβδομάδων είσαι και διέκρυνες οτι το μωράκι είχε κάτσει σε ένα σημείο? Κοίτα κι εγώ τα βράδια προσπαθώ να ξαπλώνω αριστερά αλλά γυρίζω και δεξιά, δεν παλεύεται όλη νύχτα μια μεριά. Το συζητούσα με την αδερφή μου που έχει κάνει δυο παιδάκια και την ρωτησα σε τι στάση θυμάται εκείνη να κοιμάται και μου είπε συνήθως ανάσκελα ξάπλωνε και όταν της είπα λένε οτι δεν κάνει μου λεει βλεπεις τα παιδια να είχαν κάποιο θέμα? Μην αγχώνεσαι, απλά μου κάνει εντύπωση που διέκρυνες ήδη τη θέση απο το μωράκι..😊
    • Κορίτσι μου εννοείται ότι στον ύπνο σου τώρα που είναι νωρίς θα γυρίσεις απολες τις μεριές. Μετά που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα σου θα δεις ότι δε θα σε βολεύουν οι άλλες. Αλλά αντί να ανησυχείς, βάλε μαξιλάρια στην πλάτη σου να μη σε αφήνουν να γυρίσεις ή κοιμίσουν με την πλάτη στον τοίχο ή πάρε μαξιλάρι εγκυμοσύνης που τυλίγεται και πάλι δε γυρνάς. Μη σκας όμως όλα καλά! Αυτό που λένε ότι δεν κάνει θα το καταλάβεις πιο μετά με το βάρος του μωρού γιατί ανάσκελα με δεν θα αναπνέεις καλά γιατί θα σε πατάει αλλά πατιεται και μια φλέβα νομίζω και λίγο ζαλίζεσαι. Αριστερά είναι καλύτερα για την οξυγόνωση των μωρών γενικά. Αλλά δεν παθαίνεις τίποτα αν αλλάξεις μεριά στον ύπνο σου
    • Χαχαχαχ κι εμείς έτσι είχαμε κάνει στο γιό μας απτό τηλέφωνο μάλιστα!   
    • Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?
    • Ναι τώρα είναι πιο έντονο νομίζω, ίσως επειδή πίνω πολύ περισσότερο νερό, προσπαθώ 2-3 λίτρα την ημέρα, βασικά έχω ένα παγούρι και το γεμίζω συνέχεια 😅 Αλλά ναι θα πάω τουαλέτα και μετά από κανένα μισάωρο παίζει να ξαναπάω! Το βράδυ βέβαια κάποιες φορές σηκώνομαι κάποιες όχι, το κρατάω μέχρι το πρωί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...