Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

ξαναξεκινησαμε προσπάθειες για εγκυμοσυνη! χιχιχι. Δεν ειμαι ακομα. Ηταν ο πρωτος μηνας προσπαθειων!

Αααα σορρυ ρε συ δεν το καταλαβα αντέ με το καλοοο!!! Σύντομα να έχουμε όμορφα νεα!!! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια... εγώ διανύσω την 10η εβδομάδα με ΠΗΤ 19/01. Τα συμπτώματα μου είναι τρελή κόπωςη, αρκετή συχνοουρία και φυςικα πρισμένο στήθος. Είμαστε με την αγωνία της αυχενικής (10/07). Τι πιθανότητες έχουμε να δούμε φύλο; Στην αυχενική λένε φύλο μόνο αν είναι αγόρι και το δουν;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Tral είπε:

Γεια σας κορίτσια... εγώ διανύσω την 10η εβδομάδα με ΠΗΤ 19/01. Τα συμπτώματα μου είναι τρελή κόπωςη, αρκετή συχνοουρία και φυςικα πρισμένο στήθος. Είμαστε με την αγωνία της αυχενικής (10/07). Τι πιθανότητες έχουμε να δούμε φύλο; Στην αυχενική λένε φύλο μόνο αν είναι αγόρι και το δουν;

Καλησπέρα!! Δίπλα δίπλα ειναι οι αυχενικες μας. Κοίτα συνήθως στην αυχενική δίνουν τις περισσότερες πιθανότητες ως προς το φύλο. Απλα ειναι πιο σίγουροι αν είναι αγόρι χωρίς παντα να ισχύει αυτό. Όλα σχετικα ειναι 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Tral είπε:

Με το καλό και Καλώς μας ήρθες!! Θα είσαι Δηλαδή 11 εβδομάδων και κάτι όταν κάνεις την αυχενικη;; εγώ αυτή τη φορά θα είμαι στην 13η. Την κάνω τέλος Ιουλίου. Την προηγούμενη φορά που διενυα την 12η εβδομάδα όταν έκανα Αυχενική μου είχαν δώσει πιθανότητα για το φύλο της τάξης του 70-30. Δηλαδή μου είχαν πει κατά 70% κορίτσι και έπεσαν όντως μέσα. Αλλά με βεβαιότητα το έμαθα αργότερα.. πες μας κι εσένα τι θα σου πουν..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

ξαναξεκινησαμε προσπάθειες για εγκυμοσυνη! χιχιχι. Δεν ειμαι ακομα. Ηταν ο πρωτος μηνας προσπαθειων!

@Kat-Cat σου στελνω θετικη ενεργεια και σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και γρηγορα να δεις μια τριψηφια χοριακη και να ερθεις να μας πεις τα ευχαριστα νεα σου! ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η xara1 είπε:

@Kat-Cat σου στελνω θετικη ενεργεια και σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και γρηγορα να δεις μια τριψηφια χοριακη και να ερθεις να μας πεις τα ευχαριστα νεα σου! ?

Σε ευχαριστώ πολυ πολυ! Ευχομαι και σε σενα ο,τι καλυτερο! Μακάρι απο δω και στο εξής να έχουμε μονο ευχάριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Κι εμένα φαίνεται! Επειδή ήμουν κι εγώ επίπεδη βλέπω πεντακάθαρη διαφορά αλλά μόνο εγώ και ο άντρας μου. Οι έξω δεν την καταλαβαίνουν. Από την άλλη σκέφτομαι ότι επειδή έχω και δυσκοιλιότητα μήπως δεν είναι η μήτρα μου αυτός ο όγκος και χαιδεύουμε....το έντερο! χαχαχα! Κιλά δεν έχω πάρει αλλά υπολογίζω ότι και λόγω ύψους θα αργήσει να φανεί καλοσχηματισμένη κοιλιά εγκύου. Ρούχα σκέφτεστε να ψωνίσετε εγκυμοσύνης;

Κ γω τα ίδια με το έντερο!!! Αλλά ρούχα δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αγοράσουμε..τουλαχιστον εγώ σκέφτομαι να περάσω το καλοκαίρι με ελαφρά φορέματα κ μετά βλέπουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tral είπε:

Είσαι τυχερή που δεν ανακατευεσαι..  Στις 11 εβδομάδες θα κάνεις Αυχενική? Εσύ το ζήτησες? Δε λενε με σιγουριά το φύλο..απλά κάτι υποψιάζονται.

Δημοσίευση

Κορίτσια με τα συμπτώματα πως πάτε???

Εγώ είχα από την αρχή πρισμένο στήθος , πόνο όταν το ακουμπύσα και τρελές ανακατωσούρες απο την 5 η βδομάδα μέχρι την 9η! ειδικά απόγευμα προς βράδυ δεν άντεχα ούτε να φ'αω τιποτα αλλα ούτε και να μυρίσω.... στη 10η βδομάδα ξαφνικά δεν είχα κανένα θέμα ανακατωσούρας,ίσα ίσα ήθελα να τρωω συνέχεια.... και ξαφινίκα από το σάββατο ξανα ήρθανε οι ανακατσωσούρες (11η βδομάδα είμαι τώρα)... Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει τους εμετούς... εσείς πως είστε???? ηρεμήσατε με τα περίεργα ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nala_89 είπε:

Κορίτσια με τα συμπτώματα πως πάτε???

Εγώ είχα από την αρχή πρισμένο στήθος , πόνο όταν το ακουμπύσα και τρελές ανακατωσούρες απο την 5 η βδομάδα μέχρι την 9η! ειδικά απόγευμα προς βράδυ δεν άντεχα ούτε να φ'αω τιποτα αλλα ούτε και να μυρίσω.... στη 10η βδομάδα ξαφνικά δεν είχα κανένα θέμα ανακατωσούρας,ίσα ίσα ήθελα να τρωω συνέχεια.... και ξαφινίκα από το σάββατο ξανα ήρθανε οι ανακατσωσούρες (11η βδομάδα είμαι τώρα)... Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει τους εμετούς... εσείς πως είστε???? ηρεμήσατε με τα περίεργα ???

Εγώ μονο ελαφρές ανακατοσουρες. Τίποτα ιδιαίτερο λίγα νεύρα Λιγη υπνηλία... τώρα η υπνηλία μου χει μείνει και αυτή πιστεύω λόγω ουτροτζεσταν μήπως ειναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

@Kat-Cat μου καλησπέρα !!! Ανυπομονώ να ακούσω ευχάριστα κι από 'σένα .. 
Δεν το λέω κοριτσάκι μου για να σε αγχώσω, απλά θέλω να σου εκφράσω τη χαρά μου όταν με το καλό μάθω 
για τη δική σου εγκυμοσύνη! :x

Δημοσίευση

Κορίτσια πως μετράει εσάς ο γιατρός την εβδομάδα κύησης ; Εγώ με 10 + 1 μου λέει πως διανυω την 11 η εβδομάδα . Την Παρασκευή έχω τον δεύτερο υπέρηχο ( αν και εκανα και έναν ενδοκοιλιακά επειδή είχα λίγα ροζ & ήταν 2,7 εκ μια βδομάδα μεγαλύτερο το έβγαζε )και 19/7 που θα είμαι 13η θα κάνω αυχενική πρώτα ο θεός . 28/1 ΠΗΤ . Μου σταμάτησε τις ορμονες λόγω εξωσωματικής και μόνο σύμπτωμα είναι το στήθος και τα υγρα . Κοιλιά πρησμένη αλλά μάλλον από τις ορμόνες και τις πολλές κατακρατησεις . 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Irene_D είπε:

@Kat-Cat μου καλησπέρα !!! Ανυπομονώ να ακούσω ευχάριστα κι από 'σένα .. 
Δεν το λέω κοριτσάκι μου για να σε αγχώσω, απλά θέλω να σου εκφράσω τη χαρά μου όταν με το καλό μάθω 
για τη δική σου εγκυμοσύνη! :x

καλο μουκοριτσακι!!! ❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Εγώ έχω αυχενική στις 07/07 χαχα ημέρα Σάββατο.. ανυπομονώ .. πρώτον για να δούμε οτι είναι καλά το μωρό μας και δεύτερον γιατί έχω ακούσει από άλλα κορίτσια οτι διαρκεί αρκετή ώρα οπότε θα χορτάσουμε να βλέπουμε νινί..
Ελπίζω να το δίνουν και σε dvd.. 
Είμαι πολύ αισιόδοξη πως είναι καλά η ψυχούλα!!! Θα έχει μεγαλώσει κι άλλο .. σας τα λέω και με πιάνει ταχυκαρδία απο την προσμονή..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Εγώ έχω αυχενική στις 07/07 χαχα ημέρα Σάββατο.. ανυπομονώ .. πρώτον για να δούμε οτι είναι καλά το μωρό μας και δεύτερον γιατί έχω ακούσει από άλλα κορίτσια οτι διαρκεί αρκετή ώρα οπότε θα χορτάσουμε να βλέπουμε νινί..
Ελπίζω να το δίνουν και σε dvd.. 
Είμαι πολύ αισιόδοξη πως είναι καλά η ψυχούλα!!! Θα έχει μεγαλώσει κι άλλο .. σας τα λέω και με πιάνει ταχυκαρδία απο την προσμονή..

Όλα τέλεια θα είναι. Κι εγώ αισθανομαι θετικα για μένα, ειναι πολυ βασικό αυτό θεωρω!! 

Δημοσίευση

@Erka @Irene_D θα ειναι ολα τελεια! Μοτο μου ειναι οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται και ειδικα στην εγκυμοσυνη οταν ολα βαινουν καλως εξαρχης σπανιως στραβωνει το πραγμα. Θα δειτε πεντακαθαρα το νινι σας και θα τρελαθειτε!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

@Erka @Irene_D θα ειναι ολα τελεια! Μοτο μου ειναι οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται και ειδικα στην εγκυμοσυνη οταν ολα βαινουν καλως εξαρχης σπανιως στραβωνει το πραγμα. Θα δειτε πεντακαθαρα το νινι σας και θα τρελαθειτε!

Συμφωνώ απόλυτα!!! Ανυπομωνω!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Ελπίζω να το δίνουν και σε dvd

Λοιπόν εμένα το DVD μου το είχαν βάλει σε μια θήκη μέσα στο φάκελο, δεν το πήρα χαμπαρι και το ανακάλυψα χθες, μετά από 10 μέρες! Ήταν φοβερή έκπληξη! Εκατσα μονη μου και χάζευα το μωρακι με τις ωρες που κουνιόταν!

Με το καλό όλες κορίτσια! @Rena88 σήμερα έχεις αυχενικη ε; Περιμένουμε νέα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...