Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν καποιους μηνες ειχα ανοιξει αρθρο με τιτλο "συμβουλες ομορφιας στην κυηση"!!

Ποσο χαιρομαι που τωρα ανοιγω αυτο!!!!

Ας μοιραστουμε εδω τις εμπειριες μας για την φροντιδα των παιδιων μας (καθε ηλικιας-για να ανταλλασουν πληροφοριες κ οι πιο παλιες μανουλες αν θελουν)!!

  • Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λοιποοοοοον!!!

Ξεκιναω!! Εγω ξεκινησα στο νεογεννητο νινι μου με προιοντα της frezyderm κ εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο ποιοτητα κ απο μυρωδια!! Τωρα πηρα να δοκιμασω σαμπουαν κ κρεμα σωματος της pharmasept. Η κρεμα σωματος της frezy, μοιριζει πιο ωραια αλλα της pharmasept νομιζω οτι ενυδατωνει λιιγο περισσοτερο..! Βεβαια απο αποψη τιμης.....καμια σχεση τα 2 προιοντα (μιση τιμη της pharmasept).

Την κρεμα για τον ποπο φοβαμαι να την αλλαξω γιατι δεν εχει βγαλει ποτε κοκκινιλα η μικρη μου κ δε θελω να πειραματιστω...

Κολωνια βαζετε?? Εγω δεν εχω αγορασει καν... Ενυδατικη ομως της βαζω καθε μερα!!

Δημοσίευση

Γεια σου,να χαιρεσαι το μωρακι σου κρέμα σώματος και εγώ στον μικρό χρησιμοποιώ της frezyderm από τότε που γεννήθηκε ,κολωνια άρχισα να του χρησιμοποιώ από 1,5 χρόνων όσο για το συγμαμα χρησιμοποιώ της frezyderm ή αλλιώς τη sudocream είναι οι μόνες που δεν κοκκινίζει

Δημοσίευση

Και μεις με προϊόντα της frezyderm ξεκινήσαμε. Κρεμα σώματος κ αυγκαματος δ τις αλλάζω. Αφρόλουτρο δοκιμάσαμε της προδερμ επίσης ποκυ καλο και τώρα είχα ένα δείγμα της pharmasept και δοκίμασα κ ενθουσιάστηκα. Μυρίζει καταπληκτικά κ λέω να είναι μέσα στις επόμενες αγορές μας. Κολωνία δ της έβαλα μέχρι τώρα κ ούτε πρόκειται άμεσα. Δ τ είχα σκεφτεί καν. Αλλά νομίζω στα μωρά δ κάνει κιόλας λογο μυρωδιάς. Άσε π τ άρωμα της μπεμπεδιλας δ συγκρίνεται με καμία κολωνια.

Δημοσίευση

Diwni, ειναι πολυ ωραιο το σαμπουαν αυτο (αν κ το χρησιμοποιω μονο 2 μερες)!! Βολευει επειδη ειναι κ για προσωπο κ σωμα, κανει πιο ωραιο αφρο κ μπορεις να βρεις στο ιντερνετ συσκευασια του ενος λιτρου σε καλη τιμη!! Αυτο που ειχα πριν (της frezyderm) ηταν 200 ml νομιζω κ μου τελειωσε στις 45 ημερες-μηπως βαζω πολυ..?

Ενυδατικη βαζω καθε μερα μετα το μπανιο κ κρεμα συγκαματος βαζω μετα απο καθε αλλαγη πανας.. Μου ειπαν καποιοι οτι ειναι υπερβολη... Εσεις καθε ποτε τα βαζετε??

Επισης, χρησιμοποιει καμια λαδι σωματος?? Βολευει αραγε??

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Γεια σου,να χαιρεσαι το μωρακι σου κρέμα σώματος και εγώ στον μικρό χρησιμοποιώ της frezyderm από τότε που γεννήθηκε ,κολωνια άρχισα να του χρησιμοποιώ από 1,5 χρόνων όσο για το συγμαμα χρησιμοποιώ της frezyderm ή αλλιώς τη sudocream είναι οι μόνες που δεν κοκκινίζει

Ευχαριστωω!! Κι εσενα να σου ζησει το παιδακι σου..! Εχω κι εγω την sudocream αλκα μου εχουν πει να την βαζω μονο αν δω οτι κοκκινιζει γιατι ειναι αρκετα ισχυρη..

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ ξεκίνησα με την chicco σαν προιόντα αλλά μετά κρέμα σώματος έχω της agnotis..δοκίμασα και την helenvita..Sudοcream ευτυχώς δεν χρειάστηκε να βάλω μέχρι τώρα γιατί δεν μου έπαθε σύγκαμα..σαμπουάν της pharmasept εξαιρετικό αφού και εγώ το σώμα μου με αυτό το κάνω??

Δημοσίευση

Κ γω κρέμα σώματος κάθε μέρα μετά τ μπάνιο. Κρεμα αυγκαματος πιο παλιά σε κάθε αλλαγή. Τώρα καμία φορα δεν της βάζω. Αλλά τις περισσότερες Ναι. Κ μένα μ είπε η ξαδερφη μ π είναι φαρμακοποιός να μην χρησιμοποιώ sudocrem γτ είναι πολύ δυνατή. Μέχρι τώρα δ μ συγκαηκε Ούτε καν κι ερεθισμό δ είχε. Πάντως εγώ χρησιμοποίησα τη sudocrem στην εγκυμοσύνη γτ λόγω ζέστης καθβς γεννησα Αύγουστο  κ αύξησης τ στήθος είχα σχεδόν συγκαει από κάτω. Μιλά με για άμεση ανακούφιση. Κ σε 2 μέρες τ δέρμα επανήλθε στα κανονικα του. Είχα δειγματακοα κ έβαζα κάθε τόσο κ πραγματικά είχα σωθεί.

Δημοσίευση

Εγώ μέχρι ενός έτους χρησιμοποιούσα μόνο frezyderm, τα παράγγελναν από το ίντερνετ και ήταν πιο οικονομικά. Την κρέμα για το σύγκαμα την χρησιμοποιώ ακόμα, όταν κάνει κακά. Ενυδατική είχα την bepanthol απ την αρχή αλλά την έβαζα μόνο όταν είχε ξηροδερμία, αλλιώς δεν έβαζα καθόλου, ήταν και καλοκαίρι θα ζεσταίνονταν με τις κρέμες. 

'Άρωμα δεν βάζω και ούτε θα βάλω γιατί δεν το χρειάζεται...μυρίζει υπέροχα από μόνη της!

 

Δημοσίευση

Εγώ ξεκίνησα με pharmacept και έμεινα πολύ ικανοποιημένη.Στην πορεία χρειάστηκε να δοκιμάσω κάποια πιο ειδικά γιατί μου εμφάνισε έκζεμα στο πρόσωπο αλλά δεν θυμάμαι ονόματα και φυσικά δεν μου άρεσαν καθόλου σαν προιόντα. Τώρα χρησιμοποιώ proderm και έχει πολύ ωραίο άρωμα και τον χαλαρώνει πριν τον ύπνο. Ενυδατική κρέμα για την αλλαγή της πάνας σαν την sudocrem δεν βρήκα άλλη. Frezyderm χρησιμοποίησα διάφορα αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβά για το τπτ.

Κολόνια δεν βάλαμε ακόμα, θα του πάρω κατευθείαν axe! :)

 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Ath33 είπε:

Λοιπόν εγώ ξεκίνησα με την chicco σαν προιόντα αλλά μετά κρέμα σώματος έχω της agnotis..δοκίμασα και την helenvita..Sudοcream ευτυχώς δεν χρειάστηκε να βάλω μέχρι τώρα γιατί δεν μου έπαθε σύγκαμα..σαμπουάν της pharmasept εξαιρετικό αφού και εγώ το σώμα μου με αυτό το κάνω??

Μυριζει ωραια η κρεμα της αγνοτης?? Κι εγω εκανα μπανιο σημερα με το σαμπουαν!! Εκτος απ τελεια μυρωδια κ αφρο, δε λαδωνουν κ τοσο ευκολα τα μαλλια της μικρης μου..!

Αντιηλιακο βαζετε?? Εγω ξεχασα να ρωτησω τις προαλλες την γιατρο αλλα το θεωρω πολυ μικρο το μωρο ακομα.

Δημοσίευση

Το αντηλιακό είναι επιτακτικής ανάγκης από πολύ μωρά και φυσικά εννοείται καπελάκι στην βόλτα. Εκτός από την απευθείας έκθεση στον ήλιο τους κάνει κακό και η αντηλιά. Την frezyderm πήραμε εμείς. Και θέλει προσοχή και με τα κουνούπια οπότε θα χρειαστείς και crylen σε μορφή αφρού από τον άλλο μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

Μυριζει ωραια η κρεμα της αγνοτης?? Κι εγω εκανα μπανιο σημερα με το σαμπουαν!! Εκτος απ τελεια μυρωδια κ αφρο, δε λαδωνουν κ τοσο ευκολα τα μαλλια της μικρης μου..!

Αντιηλιακο βαζετε?? Εγω ξεχασα να ρωτησω τις προαλλες την γιατρο αλλα το θεωρω πολυ μικρο το μωρο ακομα.

Μυρίζει πολύ ωραία όπως επίσης πήρα και το σφουγγαράκι τους που είναι πολύ καλό!!Δεν την ρώτησα για αντιηλιακό ακόμα τώρα που θα ρθει για επίσκεψη θα την ρωτήσω οπωσδήποτε γιατί έχουν ξεκινήσει οι ζέστες και ο ήλιος βαράει άσχημα..

Δημοσίευση

Κοριτσια εμένα ο παιδίατρος μ είπε αντηλιακό μόνο στη θάλασσα. Χρειάζεται τ μωρο βιταμινη d. Σύμφωνα με έρευνες τα ελληνόπουλα έχουν τ μεγαλύτερο ποσοστό σε έλλειψη βιταμίνης d γτ μόλις δούμε ήλιο απ ευθείας βάζουμε αντηλιακό.  Καπέλο Ναι οπωσδήποτε.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Εγώ εβαζα της frezyderm to crilen cream,μυριζει λίγο έντονα αλλά μας έσωσε από τοτε που το ανακάλυψα!νομίζω όμως ότι είναι απο ενός έτους 

Για κάτω του έτους δίνουν το αφρό που μπαίνει πάνω στα ρούχα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Για κάτω του έτους δίνουν το αφρό που μπαίνει πάνω στα ρούχα

Οο δεν το ήξερα αυτό,ευχαριστω πολυυ!!θα το έχω στο νου μου για όταν γέννησω αλλά γενναω λίγο αργα οπότε πιστεύω να μην έχω θέμα με κουνουπια

Δημοσίευση

@Ονουςμαςειναιαληταριο μην αγχώνεσαι, με τον φαρμακοποιό που μίλησα για αυτό το θέμα μου είπε ότι την ίδια δουλειά κάνουν και τα δυο και είναι εξίσου ασφαλή. Και είναι πολύ καλό προιόν και αποτελεσματικό και έχει και ενυδατική δράση

Δημοσίευση

Crilen για τα κουνούπια και crilen after nip σε περίπτωση που την τσιμπάει κάτι. Όταν ήταν πολύ μωρό είχα αντικουνουπικά αυτοκόλλητα που τα κολλούσα στο καρότσι ή στην καλαθούνα ή στην κούνια και την κουνουπιέρα φυσικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Λευτέρης είπε:

Αχ ανυπομονώ να έρθω κι εγώ στη συζήτηση σας ???

Συντομα!!!

Ετσι κι αλλιως, θα προμυθευτεις κ εσυ καποια απο τωρα!! Γνωμη μου ειναι, τα πρωτα που θα παρεις να ειναι τα καλυτερα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...