Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση

Oταν στη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της η 23χρονη Xάνα Kέρσεϊ έμαθε τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος κύησης, παραλίγο να λιποθυμήσει.

H νεαρή Bρετανίδα, όπως η μητέρα της και η αδελφή της και 1 στις 10.000 γυναίκες της Bρετανίας, διαθέτει δύο μήτρες, ένα θαύμα της ανθρώπινης ανατομίας, το οποίο επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εγκυμοσύνης της.

Ποτέ, όμως, ούτε η ίδια ούτε ο γιατρός της φαντάζονταν ότι θα μπορούσε να κυοφορήσει τρίδυμη κύηση ταυτόχρονα και στους δύο μητρικούς σάκους. Mε 70 παγκόσμιες περιπτώσεις ταυτόχρονης κύησης σε ισάριθμες γυναίκες με δύο μήτρες, είναι η πρώτη φορά που στα διεθνή ιατρικά χρονικά καταγράφεται τρίδυμη κύηση.

H Pούμπι, η Tίλι και η Γκρέσι γεννήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, επτά εβδομάδες πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό, και λόγω πολύ χαμηλού βάρους παρέμειναν στο Nοσοκομείο Σάουθμεντ του Mπρίστολ για τρεις μήνες.

Oι τρεις νεογέννητες κόρες της Xάνα Kέρσεϊ παρήχθησαν από δύο χωριστά ωάρια που γονιμοποιήθηκαν ταυτόχρονα με το ίδιο σπέρμα.

H Pούμπι και η Tίλι είναι μονοζυγωτικά δίδυμα, αναπτύχθηκαν δηλαδή από τον χωρισμό του ενός ωαρίου στη μία μήτρα, ενώ η Γκρέισι αναπτύχθηκε αυτόνομα. Λίγες ημέρες μετά την έξοδο από το νοσοκομείο χαίρουν άκρας υγείας, κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα της ζωής.

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΕΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕ 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ.

Δημοσίευση

Παρασκευή, νομίζω ότι θα πρέπει να τα βάλεις κάτω, να εμπιστευτείς λίγο και το ένστικτό σου και να καταλήξεις σε έναν γιατρό.

Λίγο πολύ όλες έχουμε πέσει σε γαιδούρια γιατρούς, αλλά υπάρχουν και καλοί.

Και μένα για το ίδιο θέμα, 3 γιατροί μου είπαν διαφορετικά πράγματα. Ακολούθησα το ένστικτό μου και προς το παρόν έχω βγει κερδισμένη.

Παντως νομίζω, ότι αφού τα κατάφερες μία φορά, θα τα ξανακαταφέρεις!

Καλή σου επιτυχία!

Δημοσίευση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.

Δημοσίευση

Καλή τύχη Παρασκευή μου και μην ανησυχείς..

Κι εγώ πιστεύω ότι αφού έγινε μια φορά θα ξαναγίνει!! Είναι θέμα χρόνου..

Θα ήθελες κι εσύ να κάνεις τρίδυμα όπως η Χάνα;;

Κάνε ευχάριστες σκέψεις, μην πολυαγχώνεσαι και στενοχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά...

Φιλάκια πολλά...

Δημοσίευση

Μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι. Ολα θα πάνε καλά.Θα σου πω μια περίπτωση μιας γνωστής μου που οι γιατροι της είχαν αποκλείσει οτι θα κάνει παιδιά (είχε πολυκυστικές και πολλα υνομυόματα)και του άντρας της τα σπερματοζωάρια ήταν πολύ αραιοι και αργοί κολυμβητές...

Το πήρε λοιπόν απόφαση και δεν ξαναασχολήθηκε.Να μην τα πολυλογώ αυτή η υπογόνημη μητέρα,σε λίγες μέρες φέρνει στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι!!Κανεις γιατρός δεν την πίστευε οταν πήγαινε κι έλεγε οτι έχει ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό!!

Τι να λέμε τώρα!!

Ν α έχεις θετική σκέψη και όλα θα γίνουν κορίτσι μου!!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Min stenaxwriesai koritsaki mou...

Oles exoume pesei sta xeria vlaka giatrou

kai katopin anazitisis kataliksame se auton

pou mas ekane "klik"!

Einai thema enstiktou ((opws len kai ta koritsia))...

///kai oxi toso systasewn///!!

Oi giatroi pou exeis aporripsei esy

isws einai oi gynaikologoi mas...!

Na skeftesei thetika kai na xamogelas!

Syntoma tha exeis mwraki stin koilitsa...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...