Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υποκοριστικο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια...

Ειμαι καινούρια στην παρέα...Έχω μια κορούλα 7 μηνών που θα βαφτισουμε αρχές Ιουλίου...Θα την ονομάσουμε Κυριακή στην πεθερά μου..Δε μας αρέσει το Κυριακή ούτε καί τα Κική Κουλά (έτσι φωνάζουν την πεθερα μου). Λιγο που το εψαξα μου αρέσει το Κελλυ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν βγαίνει απ το Κυριακή. Ξέρει καμιά σας να με βοηθήσει; Ξέρετε καμιά Κελλυ από Κυριακη;

Δημοσίευση

Γεια σου @Valy! Να σου ζησει η κορουλα σου και να την χαιρεσαι❣️ Εγω ξερω 2 κοπελες που τις λενε ετσι και βγαινει απο το Κυριακη. Ειναι πολυ ωραιο και δεν συγκρινεται με το να φωναζεις ενα μωρο κουλα ?

Δημοσίευση

Το Κελλυ ειναι πολυ ωραίο οντως, αλλα θα συμφωνήσω με τη NicolVall ¨οτι βγαίνει από το Αγγελική. Κυριακή λένε τη βαφτιστήρα μου και είχαμε σκεφτεί και εμείς το Σαντυ που μας άρεσε, αν και τελικά επειδή ειναι πιο παραδοσιακός ο κουμπάρος κράτησαν το Κυριακή ολόκληρο.

Δημοσίευση
στις On 21/3/2018 at 12:51 ΠΜ, ο/η Valy είπε:

Γειά σας κορίτσια...

Ειμαι καινούρια στην παρέα...Έχω μια κορούλα 7 μηνών που θα βαφτισουμε αρχές Ιουλίου...Θα την ονομάσουμε Κυριακή στην πεθερά μου..Δε μας αρέσει το Κυριακή ούτε καί τα Κική Κουλά (έτσι φωνάζουν την πεθερα μου). Λιγο που το εψαξα μου αρέσει το Κελλυ...Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν βγαίνει απ το Κυριακή. Ξέρει καμιά σας να με βοηθήσει; Ξέρετε καμιά Κελλυ από Κυριακη;

Κοριτσι μου εμεις φωνάζουμε την κόρη μου Κέλλυ αλλα την βαφτίσαμε Καλλιόπη!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας...συνεχίζω βεβαια να είμαι μπερδεμένη....Η Eriv μου απάντησε πως ξέρει κοπέλες με το όνομα Κελλυ που βγαινει από το Κυρίακη ενώ οι υπόλοιπες μου λέτε πως δεν βγαίνει....Στο ίντερνετ το εψαξα κ το βρήκα ως υποκοριστικό της Κυριακής σε κάποια site και σε άλλα όχι...μπέρδεμα...Όσο για το Σαντυ που μ λετε μ αρεσει αρκετα αλλα στον αντρα μου οχι...Οπότε απορριπτεται...Πάντως διαβασα οτι την Κελλυ  Κελεκιδου την λένε Κυριακή....Τώρα τι να πω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Valy είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας...συνεχίζω βεβαια να είμαι μπερδεμένη....Η Eriv μου απάντησε πως ξέρει κοπέλες με το όνομα Κελλυ που βγαινει από το Κυρίακη ενώ οι υπόλοιπες μου λέτε πως δεν βγαίνει....Στο ίντερνετ το εψαξα κ το βρήκα ως υποκοριστικό της Κυριακής σε κάποια site και σε άλλα όχι...μπέρδεμα...Όσο για το Σαντυ που μ λετε μ αρεσει αρκετα αλλα στον αντρα μου οχι...Οπότε απορριπτεται...Πάντως διαβασα οτι την Κελλυ  Κελεκιδου την λένε Κυριακή....Τώρα τι να πω...

Όπως θελεις εσυ θα το πεις.. το Ναντια όλοι λένε οτι βγαίνει απο το Κωνσταντίνα( τωρα το πως δεν εχω καταλάβει) αλλα εμενα με βάφτισαν Διαμάντω και με φωνάζουν ναντια, εξίσου άσχετο αλλα έτσι ήθελαν.. οπότε όπως θες εσυ θα το πεις!,,

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Love1988 είπε:

Κι εγώ έχω φίλη διαμαντω που τη φωνάζουν αντυ. Επίσης και γνωστή που τη λένε Κυριακή και τη φωνάζουν σαντυ. Μπορεις να την πεις και Κύρκη.

Άρα όλοι οτι θέλουν κάνουν χαχα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...