Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια, σήμερα στη δουλειά γλιστρησα και έπεσα κάτω φαρδιά πλατιά. Έχω πανικοβληθει. Δεν ακούμπησε η κοιλια από ότι μπόρεσα να καταλάβω, έπεσα στο πλάι, και ούτε είχα πόνο μετά όμως τώρα με έχουν πιάσει τα κλασικά πονακια που έχω κ έχω φοβηθεί. Επίσης σε ένα σημείο πολύ χαμηλά στην κοιλιά αριστερά όταν το ακουμπάω πονάει (απλά δεν ξέρω αν είναι από το έντερο που έχω θέμα). Έστειλα μνμ στο γιατρό κ είπε να προσέχω και ότι δε χρειάζεται να με δει αλλά σκέφτομαι μήπως έχω κάνει ζημιά.... Έχει τύχει σε καμία άλλη να πέσει στην εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι από σκάλες ευτυχώς... Στο ίσιωμα έπεσα σα σακί... Χάχαχαχα... Εκείνη την ώρα δεν ακούμπησε η κοιλιά απλά τρανταχτηκε... 

Καλημέρα κορίτσια. Εμένα είχε γυρίσει το πόδι μου όπως περπατούσα αλλά δεν έπεσα, απλά τραντάχτηκα. Είχα πονάκια κ σαν να με καίει η κοιλιά μου χαμηλά, ο γιατός μου είπε ότι δεν είναι κάτι αλλά αν θέλω να ηρεμήσω να πήγαινα να με δει. Πήγα κ όλα καλά ήταν. Γιατί δεν πας μόνο κ μόνο για να σου φύγει η ιδέα;

Καλημέρα κορίτσια ξύπνησα με πόνους σε γοφό, γόνατο, αγκώνα και πωπώ, αλλά η κοιλιά δεν έχει καμία ενόχληση. Σκέφτομαι αν τυχόν από το τράνταγμα είχα καμιά αποκόλληση ή κάτι παρόμοιο, δε θα είχα πόνους ή αίμα; Κι αν ο γιατρός θεωρούσε έστω και μία στις 100 ότι κάτι είχε συμβεί δε θα μου έλεγε να πήγαινα για καλό και για κακό;

Πιστεύω θα σ έλεγε να πας.... Απλά από εκεί κ πέρα είναι στην κρίση σου για να νιώθεις εσύ καλά κ να μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να έγινε κάτι...βεβαια αφού είσαι καλά μια χαρά. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Καλημέρα κορίτσια ξύπνησα με πόνους σε γοφό, γόνατο, αγκώνα και πωπώ, αλλά η κοιλιά δεν έχει καμία ενόχληση. Σκέφτομαι αν τυχόν από το τράνταγμα είχα καμιά αποκόλληση ή κάτι παρόμοιο, δε θα είχα πόνους ή αίμα; Κι αν ο γιατρός θεωρούσε έστω και μία στις 100 ότι κάτι είχε συμβεί δε θα μου έλεγε να πήγαινα για καλό και για κακό;

Δεν πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι αλλά στην θέση σου θα πήγαινα απλά για να μου φύγει η ιδέα.

στις πριν 15 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Κορίτσια βοήθεια, σήμερα στη δουλειά γλιστρησα και έπεσα κάτω φαρδιά πλατιά. Έχω πανικοβληθει. Δεν ακούμπησε η κοιλια από ότι μπόρεσα να καταλάβω, έπεσα στο πλάι, και ούτε είχα πόνο μετά όμως τώρα με έχουν πιάσει τα κλασικά πονακια που έχω κ έχω φοβηθεί. Επίσης σε ένα σημείο πολύ χαμηλά στην κοιλιά αριστερά όταν το ακουμπάω πονάει (απλά δεν ξέρω αν είναι από το έντερο που έχω θέμα). Έστειλα μνμ στο γιατρό κ είπε να προσέχω και ότι δε χρειάζεται να με δει αλλά σκέφτομαι μήπως έχω κάνει ζημιά.... Έχει τύχει σε καμία άλλη να πέσει στην εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά? 

babybaby έπεσα πριν λίγες μέρες στο πεζοδρόμιο, πάνω στη κοιλια μου....9 μηνών....σε καταλαβαίνω γιατί και εγω πανικοβλήθηκα και μάλιστα είχα κάτσει και έκλαιγα μετά. το μωρό είναι μια χαρά, ούτε η γιατρός μου με είδε τότε, με ρώτησε μόνο τηλεφωνικά αν έχει η κοιλιά μου μελανιές η χτυπήματα, αν νοιώθω το μωρό , και αν έχω αίμα η κάτι τέτοιο. Δεν είχα τίποτα απο αυτά...ο μπέμπης είναι μια χαρούλα. Να προσέχεις πολυ, συμβαίνουν αυτά όπως βλέπεις. <3 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Fainareti είπε:

babybaby έπεσα πριν λίγες μέρες στο πεζοδρόμιο, πάνω στη κοιλια μου....9 μηνών....σε καταλαβαίνω γιατί και εγω πανικοβλήθηκα και μάλιστα είχα κάτσει και έκλαιγα μετά. το μωρό είναι μια χαρά, ούτε η γιατρός μου με είδε τότε, με ρώτησε μόνο τηλεφωνικά αν έχει η κοιλιά μου μελανιές η χτυπήματα, αν νοιώθω το μωρό , και αν έχω αίμα η κάτι τέτοιο. Δεν είχα τίποτα απο αυτά...ο μπέμπης είναι μια χαρούλα. Να προσέχεις πολυ, συμβαίνουν αυτά όπως βλέπεις. <3 

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! Με καθησυχασες απιστευτα!!! Με το καλο ο μπεμπης σου!!!

στις Just now, ο/η babybaby είπε:

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! Με καθησυχασες απιστευτα!!!

Να είσαι καλά κοπέλα μου, ξέρω πως νοιώθεις σου λεω και εγω είχα φοβηθεί πάρα πολύ , αλλά τα μωράκια μας είναι μέσα στο "μπαλονάκι τους" καλά προστατευμένα και χαρούμενα που τα αγαπούν τόσο πολύ οι μανούλες τους :)

@baby baby καλημέρα! τωρα είδα το topic σου... Τελικά όλα καλα κορίτσι μου; 

Θυμάμαι κι εγω ειχα γλιστρησει μια φορα στην εγκυμοσυνη και ειχα τρομαξει αρκετα, αλλα ισχυει ότι τα μωρακια ειναι αρκετα καλα προστατευμενα εκει μεσα ευτυχως!

καλημερα @Vivi.Nik., δεν πήγα σε γιατρό μόνο τηλεφωνικά μιλήσαμε, αλλά νιώθω καλά. Λίγο ο γοφός, το γόνατο και ο αγκώνας έχουν σακατευτεί, αλλά καθόλου δε με νοιάζει. Στην κοιλιά εκτός ότι δεν ακούμπησε καθόλου κάτω, δεν είχα από την αρχή καμία ένδειξη, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία, ούτε μώλωπες κτλ... ανυπομονω να παω στο γιατρο αρχες απριλη να δω τη μπουμπουκα μου...

Μην ανησυχείς η φύση έχει προβλέψει και για τα χτυπήματα! το μωρό είναι πολύ καλά προστατευμένο. Ο γιατρός μου μου έλεγε πως μόνο αν κινδυνέψει η δική μου υγεία κινδυνεύει και του μωρού.. Φαντάζομαι σκοντάφτουν και πέφτουν πολλές έγκυες καθημερινά!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...