Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 542
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Αντε με το καλο!!! Θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

Δν θυμαμαι αντζυ αν σε εχω ρωτησει γιατι κανετε εξωσωματικη.Αν δεν γινομαι αδιακριτη φυσικα. 

ειχα 3 φυσικες παλινδρομες......εχω κανει τα παντα απο εξετασεις...ολα οκ  και μενει μονο να κανω εξωσωματικη με σκοπο τον προεμφυτευτικο για να μην αποτυχουμε παλι....αυτα μεχρι στιγμης.......βεβαια εγω τους 2 μηνες που μεσολαβησαν απο την φεβρουαριο ,  προσπαθησα κ φυσιολογικα.....γιατι στατιστικα δεν μπορει..θα κατσει κ το καλο λεωωω!!!!

Δημοσίευση

Αχ λυπαμαι αντζυ μου!!! Περασατε δυσκολεε στιγμες. 

Ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα. 

Καλα κανατε κ προσπαθησατε κ φυσιολογικα. Κ μεις θα προσπαθηδουμε αυτον τον μηνα μπαε κ γινει κανενα θαυμα! Η Παναγιτσα να βοηθησει ολα τα ζευγαρια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Τωρα γυρισαμε απο θεσσαλονικη εκανα εμβρυομεταφορα και τωρα αναμονη και ξεκουραση!!!!

Καλησπέρα κορίτσι . Σε ποιο κέντρο πηγαίνεις ; Πάνω κάτω μαζί θα κάνουμε χοριακη ... 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Τωρα γυρισαμε απο θεσσαλονικη εκανα εμβρυομεταφορα και τωρα αναμονη και ξεκουραση!!!!

οοοοοοολα να πανε τελεια! Ευχομαι να ειναι η τυχερη σου! Μονο θετικες σκεψεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

Καλά  πολύ  καλά  αποτελέσματα  με πάρα  πολύ  μεγάλο  νούμερο. :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

ευχομαι τα καλυτερα κοριτσι μου

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η love30 είπε:

σου στελνω τονους θετικης ενεργειας!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η nikona είπε:

@eriv τι κανεις;;; Χαθηκες. 

Σε τι φαση ειστε;;;

Καλημερα κοριτσι μου!! Τι κανεις;; 

Πανω κατω στην ιδια φαση με σενα ειμαι... 

μετα τις 2 αποτυχιες τωρα ψαχνομαι λιγο με εξετασεις.. υπερηχο θυροειδη γιατι μου βρηκαν χασιμοτο, εξετασεις τ3,τ4 και μεσα σε ολα πηγα σε ενα νεο γιατρο να συζητησω και μου πε οτι εχω κολπιτιδα οποτε ξεκινησα θεραπεια. 

Οπως ελεγε και η @Kat-Cat κατι γινεται και παμε λιγο πισω ?. Απλα σκεφτομαι οτι ολα για καποιο λογο γινονται... 

εσυ με τη νεα γιατρο που πηγες τι κανατε; Θα ξεκινησεις εκει;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η love30 είπε:

Καλημέρα !!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα κορίτσι!! Ξεκούραση και ηρεμία και όλα καλά θα πάνε! ??

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η eriv είπε:

μετα τις 2 αποτυχιες τωρα ψαχνομαι λιγο με εξετασεις.. υπερηχο θυροειδη γιατι μου βρηκαν χασιμοτο, εξετασεις τ3,τ4 και μεσα σε ολα πηγα σε ενα νεο γιατρο να συζητησω και μου πε οτι εχω κολπιτιδα οποτε ξεκινησα θεραπεια. 

Οπως ελεγε και η @Kat-Cat κατι γινεται και παμε λιγο πισω ?. Απλα σκεφτομαι οτι ολα για καποιο λογο γινονται... 

καλημερα αγαπημενη.εκανες καλλιεργεια κ βρηκες την κολπιτιδα? ειχες χωρις κανενα συμπτωμα?

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

καλημερα αγαπημενη.εκανες καλλιεργεια κ βρηκες την κολπιτιδα? ειχες χωρις κανενα συμπτωμα?

Καλημερα κοριτσαρα μου!! Τι κανεις;; 

Δεν εκανα καλλιεργεια, πηγε να με εξετασει και ειδε το χαμο.. (σορρυ για την περιγραφη). 

Δεν ειχα κανενα συμπτωμα, εκτος (μετα το θυμηθηκα) λιγο οσμη και οχι συνεχεια.. και ειχα θεωρησει οτι δεν ειχα πιει πολυ νερο εκεινη τη μερα! 

Μας εδωσε και στους 2 κρεμα και μολις ξεκινησα εγω αδιαθετησα (5 μερες νωριτερα για καποιο λογο) οποτε σταματησα και αφου καθαρισω θα ξεκινησω! 

Επισης αλλο ενα αγχος, μου ζητησε ο ανθρωπος (νεος γιατρος) το dvd απο την ενδομητριωση (και υστεροσκοπηση μαζι) που ειχα κανει γιατι θα τον βοηθησει πολυ, το οποιο αγνοειται.. εγω δε θυμαμαι και δε βρισκω να πηρα αντιγραφο, πηρα τον «παλιο» γιατρο ο οποιος μου αρχισε τα να δω, να ψαξω, να ρωτησω κλπ κλπ. Και τα εχω παρει βεβαια γιατι υποτιθεται γι αυτον ακομα ειμαι μαζι του και δεν ξερει αν εχει κρατησει το dvd απο τη λαπαροσκοπηση που μου εκανε;;; 

Αυτα τα ωραια... εσυ πως εισαι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η eriv είπε:

Καλημερα κοριτσαρα μου!! Τι κανεις;; 

Δεν εκανα καλλιεργεια, πηγε να με εξετασει και ειδε το χαμο.. (σορρυ για την περιγραφη). 

Δεν ειχα κανενα συμπτωμα, εκτος (μετα το θυμηθηκα) λιγο οσμη και οχι συνεχεια.. και ειχα θεωρησει οτι δεν ειχα πιει πολυ νερο εκεινη τη μερα! 

Μας εδωσε και στους 2 κρεμα και μολις ξεκινησα εγω αδιαθετησα (5 μερες νωριτερα για καποιο λογο) οποτε σταματησα και αφου καθαρισω θα ξεκινησω! 

Επισης αλλο ενα αγχος, μου ζητησε ο ανθρωπος (νεος γιατρος) το dvd απο την ενδομητριωση (και υστεροσκοπηση μαζι) που ειχα κανει γιατι θα τον βοηθησει πολυ, το οποιο αγνοειται.. εγω δε θυμαμαι και δε βρισκω να πηρα αντιγραφο, πηρα τον «παλιο» γιατρο ο οποιος μου αρχισε τα να δω, να ψαξω, να ρωτησω κλπ κλπ. Και τα εχω παρει βεβαια γιατι υποτιθεται γι αυτον ακομα ειμαι μαζι του και δεν ξερει αν εχει κρατησει το dvd απο τη λαπαροσκοπηση που μου εκανε;;; 

Αυτα τα ωραια... εσυ πως εισαι;; 

απορησα γιατι μια φορα που ειχα παθει κολπιτιδα ειχα φαγουρα. περασε ομως πολυ γρηγορα με κατι υποθετα.

εγω ηρεμια.πολυ δουλεια!!!!!

πηγες για β γνωμη?θυμαμαι που ελεγες οτι το σκεφτοσουν...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

απορησα γιατι μια φορα που ειχα παθει κολπιτιδα ειχα φαγουρα. περασε ομως πολυ γρηγορα με κατι υποθετα.

εγω ηρεμια.πολυ δουλεια!!!!!

πηγες για β γνωμη?θυμαμαι που ελεγες οτι το σκεφτοσουν...

Οχι καμια φαγουρα τιποτα!! 

Πηγα σε γιατρο (τον γνωρισαμε τυχαια σε μια ταβερνα φιλου μας) που απο μονος του μας ειπε ελατε να σας δω, να δω τι εχετε κανει και να ξερετε ειμαι διπλα σας ανα πασα ωρα και στιγμη συμβουλευτικα για να μην πατησετε αλλες φολες.. οποτε θα ειναι αυτος που θα μας καθοδηγει σε αυτα που μας λενε.. 

Δεν ασχολειται 100% με εξωσωμ αλλα μακαρι να το εκανε γιατι απο την πρωτη στιγμη μου ταιριαξε εμενα και θα ηθελα να ειμαι μαζι του. Ενιωσα ανετη να τον παιρνω οποτε θελω τηλ. 

Καλη ειναι και η ηρεμια... απολαυσε την! Την χρειαζομαστε ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eriv είπε:

@eriv μου. Καταρχας περαστικα την κολπιτιδα. 

Για το χασιμοτο δεν το ηξερες; Δεν ειχατε ελεγξει θυρεοειδη πριν τις εξω;;;

Εγω εχω καταλαβει για μενα οτι εχω χασει την εμπιστοσυνη μου σε οκους τους γιατρους πια. (Τους εξωσωμ;τικους εννοω) φοβαμαι να ξαναεμπιστευτω. Γιατι τον προηγουμενο τον εμπιστευτηκα. 

Δεν θυμαμαι αν σε εχω ρωτησει. Σε ποια πολη εκανες εξω; Αν δεν θες δημοσια στειλε μου πμ.

Η καινουρια που πηγαμε ξερεις τι μου ειπε;; Οτι δεν επρεπε να χειρουργηθω για την ενδονητριωση. Με ρωτησε αν ειχα συμπτωματα κ της ειπα οτι δεν ειχα τιποτα. Κ λεει μονο οταν η γυναικα υποφερει χειρουργουμε την ενδομητριωση στην ωοθηκη.

Πριν κανω την λαπαροδκοπηση ειχα αμη 4 κομμα κατι. Στην υψηλη γονιμοτητα. 6 μηνες μετα που ξαναεκανα ηταν 1,36. Κ οτ;ν ρωτησα τον χειρουργο που ειναι κ ο εξωσωματικος το επαιζε τρελιτσα. ( Στο πορισμα γραφει οτι δεν αφαιρεθηκε καθολου ωοθηκικος ιστος κ η ωοθηκη ειναι υγιης κατα τα 5/5).και μαλιστα μου λεει θα ξανακανεις χωρις να σου παρουμε χρηματα μηπως εγινε καποιο λαθος. Κ βγηκε παλι ιδια:1,36. 

Αυτη τωρα η γιατρος μου λεει: πρωτον επρεπε να ενημερωθεις απο πριν οτι θα πεσουν τα αποθεματα. Γιατι μπορει να μην αφαιρει ωοθηκικο ιστο αλλα καιει το γυρω γυρω εκει που ηταν η κυστη κ ετσι καιγονται τα ωοθηλακια. Γιαυτο μου λεει επεσε τοσο η αμη σου.

Τι να πω... Απογοητευτηκ; Πληρως. Δεν ξερω. Να την εμπιστευτω κ την καινουρια;;;; Ειδαμε κ τον αλλον που εμπιστευτηκαμε τι εγινε.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η eriv είπε:

Οχι καμια φαγουρα τιποτα!! 

Πηγα σε γιατρο (τον γνωρισαμε τυχαια σε μια ταβερνα φιλου μας) που απο μονος του μας ειπε ελατε να σας δω, να δω τι εχετε κανει και να ξερετε ειμαι διπλα σας ανα πασα ωρα και στιγμη συμβουλευτικα για να μην πατησετε αλλες φολες.. οποτε θα ειναι αυτος που θα μας καθοδηγει σε αυτα που μας λενε.. 

Δεν ασχολειται 100% με εξωσωμ αλλα μακαρι να το εκανε γιατι απο την πρωτη στιγμη μου ταιριαξε εμενα και θα ηθελα να ειμαι μαζι του. Ενιωσα ανετη να τον παιρνω οποτε θελω τηλ. 

Καλη ειναι και η ηρεμια... απολαυσε την! Την χρειαζομαστε ?

αντε μπραβο.σημαντικη κ η χημεια με το γιατρο.

ευχομαι να σου φερει γουρι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...