Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου το κάθε σώμα είναι μοναδικό και έχει άλλες ανάγκες. Υπάρχουν κοπέλες που έμειναν μετά από μια περίοδο και άλλες που χρειάστηκαν πολύ περισσότερο. Εγώ  μετά την τελευταία αποξεση άφησα να περάσουν τρεις περίοδοι (γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά) και αφού είχαμε περίπου 6 μήνες επαφές ήρθε η εγκυμοσύνη. 
    • Καλησπέρα κορίτσια,  εγώ σήμερα είμαι χάλια με το στομαχι μου,έχω μια μόνιμη αναγούλα και ατονία τρελή οπως τα συμπτωματα του 1ου τριμήνου.  Με το ζόρι έφαγα.  Εμένα γελάει κανονικότατα η μικρή,ειδικά όταν της μιλάει ο αδερφός της. Χθες το βράδυ με τεντωσε και έχασα την υπομονή μου. Την άφησα να γκρινιαζει μαζί μου στο κρεβάτι και τέλος κοιμηθηκε. Δεν ήξερε τι ήθελε. 
    • @Kn1 μάλλον εννοούσε τωρα π μπηκαν νοσοκομειο. Εσενα ειναι πιο μεγαλο τ μπεμπακι σου. Εμεις δευτέρα σαραντιζουμε. Κ για μπάνιο στη θάλασσα εννοούσε μάλλον για εμάς όχι για τ μωρα. @Maria98 και γω τρωω συνεχεια. Εχβ κοψεο αρκετα τ χαζα γτ τιε πρώτες μερες ετρωγα βλακειες ολη τη μερα. Φαγητο τρωω κ γω αρκετο. Απο κιλα μ εχουν μείνει 4 αλλα ξςρω οτι ειναι κατακράτηση. Στο φυσιολογικό τοκετο φευγει πιο γρηγιρα τ πρήξιμο. Εμενα ακομα η κοιλια μ κρέμεται αρκευα πάνω απο την τομη. Βασικά αν δ εχεις γεννησει με καισαρικη δ μπορείς να καταλάβεις. Όπως κ γω δ μπορούσα να φανταστώ πως γινεται η κοιλια. 4 Ιουλίου εχω ραντεβού στο γιατρό τότε θα μ πει για θάλασσα κτλ. Άσε π ακόμα δ ειμαο να βάλω μαγιο. Αν δ υποχωρήσει λιγο ακόμα η κοιλια. Βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε για τ παιδια αλλα εγω πριν τ γιατρό δ θα μπω. Αα κ μαλλια λεω να βάψω κανονικα κάποια στιγμή.  @Sotiria_94 αχ κ εγώ απο μεσα μ τ φτύνω. Μα να σ πω ασχετοι κ μ λενε κρεμασε του ενα ματακι ολοι το κοιτανε. Τώρα με τη ζέστη λογικο ειναι να τρώνε κι αυτά πιο συχνά. Εντωμεταξύ μ εχει βγει πολύ αγκαλιτσας αυτή. Τα απογεύματα δ καθεται πουθενα. 
    • Και ε΄γώ αδιαθέτησα..όπως περίμενα βέβαια..Βρε κορίτσια μήπως το σώμα μου θέλει και άλλο χρόνο; αυτή είναι η 4η περίοδος μου μετά την απόξεση, την προηγούμενη φορά έμεινα μετά την 4η περίοδο και σκέφτομαι μήπως καλά λένε κάποιοι γιατροί ότι θέλει 3 περιόδους τουλαχιστον; Εσεις τι πιστεύετε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...