Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ πάλι τίποτα! Είμαι σε καραντίνα από αρχές Δεκεμβρίου με κοντό τραχηλο ο οποίος κοντινε κ άλλο πριν 1 μήνα! Λίγα πονακια κ αυτά σπάνια! Αν φτάσω τις 40 εβδομάδες θα τρελαθώ ? (24/3 μπαίνω στον μήνα μου με ΠΗΤ 14/4)

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια μου πητ 14/4 ....σημερα μετα απο βολτα ειδα ελαχιστο αιμα.στο.εσωρουχο...ο γιατρος.ειπε να το παρακολουθησουμε μπορει να ξεκιναει τοκετος μπορεις κ.να μην ειναι.τπτ....παντως δε νιωθω κατι διαφορετικό....οποτε μαλλον το δευτερο πρεπει να ειναι!!!

Δημοσίευση

Δε μ.κανει εντυπωση κ στη κορη.μου ειχε ξεκινησει νωρίς αλλα καταφεραμε κ το σταματησαμε αφου δεν εχω διαστολη...σκεψου ομως οτι.ολα.μερα δε σταματαω δευτερολεπτο εχω τη.μικρη εφυγε κ η μαμα μου γιατι τελειωσε η αδεια της κ δε μπορω να ξεκουραστω.....οποτε λογικο μου φαινεται...το καλο.ειναι.οτι.περα απο αυτες τις δυο σταγονιτσες δεν.ξαναειδα τπτ σε τεσσερις μερες μπαινω 37 εβδ.....

Δημοσίευση

@Stelvan μου έλα κοντά είμαστε εμείς!!! κράτα γερά!! 

@Λιτσούλι εσύ σίγουρα θα το έχεις πριν το πάσχα!!! με το καλό!!!

@Bloop ΠΗΤ πρέπει να εννοείς 24/4 ε;; Αλλιώς αμα είναι 14/4 είσαι ήδη στο μήνα σου!!

@Λευτέρης  Που είσαι και μου έλειψε να σε λεω έτσι;;;;;;;;;;;;;;;; :D 

παιδιά εγω εχθές έπεσα στο πεζοδρόμιο και προσγειώθηκα πάνω στη κοιλιά μου.....ευτυχώς όλα καλα, αλλά μεγάλη τρομάρα πήρα. Συν οτι έγινα ρόμπα :P ευτυχώς ο μπέμπης αχαμπάριαστος μέσα...βρέξει χιονίσει αυτός την περνάει όμορφα λες και τον έχουμε στη Χαβάη. 

Το βασανιστήριο είναι οτι πονάνε τόσο πολύ οι γοφοί μου και η μέση μου που με το ζόρι περπατάω. Και αν δεν περπατάω...δεν θα μου κάνει ο μπέμπης τη χάρη...και αν δεν μου κάνει τη χάρη σύντομα...ΘΑ ΣΚΑΣΩ! χααχχαχααχχα

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Fainareti είπε:

@Bloop ΠΗΤ πρέπει να εννοείς 24/4 ε;; Αλλιώς αμα είναι 14/4 είσαι ήδη στο μήνα σου!!

παιδιά εγω εχθές έπεσα στο πεζοδρόμιο και προσγειώθηκα πάνω στη κοιλιά μου.....ευτυχώς όλα καλα, αλλά μεγάλη τρομάρα πήρα. Συν οτι έγινα ρόμπα :P ευτυχώς ο μπέμπης αχαμπάριαστος μέσα...βρέξει χιονίσει αυτός την περνάει όμορφα λες και τον έχουμε στη Χαβάη. 

Το βασανιστήριο είναι οτι πονάνε τόσο πολύ οι γοφοί μου και η μέση μου που με το ζόρι περπατάω. Και αν δεν περπατάω...δεν θα μου κάνει ο μπέμπης τη χάρη...και αν δεν μου κάνει τη χάρη σύντομα...ΘΑ ΣΚΑΣΩ! χααχχαχααχχα

Ένας φαύλος κύκλος ???? μη μιλάς καθόλου που δεν έπαθες τίποτα εσυ ή ο μπέμπης, τώρα κάτσε να ηρεμήσεις και θα αρχίσεις τις βόλτες όταν νιώσεις καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Fainareti είπε:

Προσοχή κορίτσι!! Κ εγω μια από τα ίδια... Δε μπορώ να κουνήθω ???

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Λευτέρης είπε:

Ένας φαύλος κύκλος ???? μη μιλάς καθόλου που δεν έπαθες τίποτα εσυ ή ο μπέμπης, τώρα κάτσε να ηρεμήσεις και θα αρχίσεις τις βόλτες όταν νιώσεις καλά! 

"Όταν νιώσεις καλά"....3 λεξεις μια ουτοπία....η όαση...με ταξίδεψες σε σκέψεις μακρινές!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ...άντε να δούμε τι άλλο θα μας βρεί!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Λιτσούλι είπε:

Προσοχή κορίτσι!! Κ εγω μια από τα ίδια... Δε μπορώ να κουνήθω ???

Και εσυ τα ίδια;; Ωραία τα περνάμε και οι δυο!!  Εμένα με πιάνει το παράπονο γιατί αν δεν είχα αυτούς τους πόνους σε μέση και πόδια θα πέταγα μιλάμε....εντάξει ίσως έχω και λίγες καούρες...και λίγο υπνηλία...καμμένο χαρτί είμαι τελικά αστο! :P

Δημοσίευση

@Fainareti μου τι ηταν αυτό;;;; ευτυχως που ειστε καλα κ.οι δυο.....να προσεχεις γιατι αν κρινω απο την αστάθεια που εχω τωρα ...ειναι γενικο το κακο.....@Λιτσουλι  σε καταλαβαινω ωρες ωρες η μεση με πεθαινει.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Fainareti είπε:

Και εσυ τα ίδια;; Ωραία τα περνάμε και οι δυο!!  Εμένα με πιάνει το παράπονο γιατί αν δεν είχα αυτούς τους πόνους σε μέση και πόδια θα πέταγα μιλάμε....εντάξει ίσως έχω και λίγες καούρες...και λίγο υπνηλία...καμμένο χαρτί είμαι τελικά αστο! :P

Χαχα ακριβώς τα ίδια... Κάθε βράδυ ξυπνια από τις τρελές καουρες που έχω... 

Δημοσίευση

@Fainareti με γνώμονα ότι από την 37η εβδομάδα και μετά το μωρό δεν θεωρείται πρόωρο (αυτό σημαίνει μπαίνω στον μήνα μου) η ΠΗΤ μου είναι 14/4!τώρα είμαι 35+3 κ στον μήνα μου μπαίνω 24/3!λίγο έμεινε λοιπόν :)

Όλα καλά με τις εξετάσεις σας ? :)

Πως κυλησαν οι μήνες σας ???? :)

Δημοσίευση

@Stelvan Ναι προσέχω γιατί έφαγα την τρομάρα της ζωής μου!! 

@Λιτσούλι και εσένα βράδυ σε βασανίζουν;;;; τι στο καλόόόόό; το βράδυ παίζουν "να βάλουμε το δαχτυλάκι μας στης μαμάς το στομαχάκι;;;;;;;" ΧΑχααχΑΧΧαχαχαχΑΑΧ

@Bloop Με τα καινούργια δεδομένα τότε όλες μαζί είμαστε η @Stelvan , εσύ και εγώ. Η @Λιτσούλι θα μας πει πρώτη λογικά πως ήταν!! Θα γεννήσει καμία στο ΡΕΑ, μήπως έχουμε το νού μας ή μια στην άλλη μήπως συμπέσουν οι ημερομηνίες μας;;;

Δημοσίευση

Πάντως γι αυτά που λέγατε παραπάνω... Εγώ αν δεν μου είχαν πει ότι έχω πιθανότητα για πρόωρο τοκετό κ πρέπει να είμαι ξάπλα, θα έκανα κωλοτουμπες! Δεν νιώθω τίποτα! Καμία φορά νιώθω τσιμπιες στη μέση... Από βδομάδα θ αρχίσω τις βόλτες!!!!

Δημοσίευση

Οχι εγώ είμαι θεωρώ υπερβολικά χάλια για την περίσταση. Δεν ξέρω τι φταίει και πως, αλλά θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να είμαι έτσι στο στα τελειώματα. ΟΚ, το δέχομαι οτι βαραίνεις, αλλά τώρα σχεδόν να μην μπορώ να περπατήσω γιατί πονάνε τα ισχία μου, και η μέση μου, ε μου φαίνεται υπερβολή. Την Πέμπτη που θα παω (ο θεός ξέρει πως) στην γιατρό μου θα θέσω το θέμα να δω τι παίζει.

Δημοσίευση

12/4 αλλά δεν βλέπω να με βγάζει μέχρι εκεί..σήμερα βγήκα με τη μαμά μου μια βόλτα γύρω απο το σπίτι και όταν γύρισαμε με τα χίλια ζόρια δεν μπορούσα να ανέβω τα σκαλιά να μπω σπίτι μου απο το πόνο στα πόδια-μέση. Ενω μέχρι εδω έφτασα αέρα, ο 8ος και 9ος (οπως προβλέπεται) είναι φρίκη! 

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια αντεχω ακομα.....λιγο ξ μεση αλλα.σε.νορμαλ πλαισια ...αλλα πειτε μου.κ σεις.οταν.περπατατε δε νιώθετε καμμιφιρα οτι θα σας πεσει το μωρο.....και δε πατε δεξια αριστερα σαν τις παπιες......η.κορη μου σημερα.μου.ειπε στη.παιδικη....μαμα εισαι σαν παπα.....(παπια)...πολυ γέλασα ααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
    • Επειδή σε τρώει μέσα σου και δεν είσαι οκ ζήτησε του ένα έξτρα ραντεβού μόνο και μόνο να δει ότι όλα είναι καλά και εξήγησε του ότι είναι θέμα ψυχολογίας.Δεν νομίζω ότι δεν θα το καταλάβει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...