Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποσα γευματα την ημέρα??

Recommended Posts

Εχω κι εγω ενα θέμα!!! Μολις αρχισα το ριζαλευρο -βανίλια και σε λιγο θα μπουν τα φρούτα. Μετα μπαινει και το γευμα με χορταρικά που αργοτερα θα έχει κρεάς κλπ... Το θέμα είναι οτι το παιδι πρέπει να κανει 2 γευματα με γάλα. Ομως δεν μου βγαίνει στην προσθεση αφού το γλυκό μου αγοράκι κάνει μονο 4 γεύματα την ημέρα (7, 11 , 3, 7) το 11 το βράδυ το κόψαμε γιατι δεν πεινουσε το πρωι..... Ενα γευμα κρέμα, ενα φρουτοκρεμα ενα χορταροκρεας ποτε θα πινει γάλα μονο στις 7 πμ?????

βοηθήστε με εάν ξέρετε, ευχαριστώ πολυ!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κακως του κοψες το γαλα το βραδυνο...ειναι απαραιτητο το γαλα....το εχεις πει σον παιδιατρο σου;δοκιμασε να του δωσεις το γαλα οχι στις 11 πιο νωρις..κατα τις 9 και μιση....να δεις αν θα πιει το πρωι...τι γαλα πινετε;μηπως του ειναι βαρυ;φιλακια

7 ειναι το τελευταιο?

εγω θα σου ελεγα να μην δινεις κρεμα ρυζαλευρο, δεν προσφερει τιποτα!

το γαλα ειναι η τροφη του μωρου τα υπολοιπα εινα συμπληρωματικα το του γαλατος!

αν θες δωσε γυρω στις 10-11 παλι γαλα αλλα λιγοτερο και θα δεις ποσο θα πιει!

Ναι pebi, το ρυζαλευρο σκεφτόμουν να κόψω... Το γάλα τον 11 το έκοψα γιατι το πρωι στις 7 δεν ηθελε να πιει και εφτανε στις 10 η 11 για να φάει και η γιατρος μου είπε κόψε το βραδυνο αλλά πηγαινε πιο αργα το 7π.μ! Το οποιο και προσπαθω με σκοπό να χωρέσω αλλο ενα γευμα ενδιάμεσα, αλλά ο μπομπιρας εχει συνηθίσει να κοιμαται νωρις και δυσκολεύομαι! Θηλάζω ακόμα 1 φορά την ημέρα (το πρωι) και τις υπόλοιπες φορες δίνω γάλα Frizolac Nestle. Αρετη, αν κοιμάται πως προτείνεις να του δίνω το γάλα το βράδυ, κοιμισμένο? ή να τον ξυπνάω?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Κι εμενα η μπεμπουλα μου κοιμαται νωρις αλλα το τελευταιο γευμα της το δινω ενω κομαται.Την παιρνω αγκαλιτσα,πινουμε το γαλατακι,την βαζω στον ωμο να ρευτει .Αλλες φορες συνεχιζει να κοιμαται και αλλες φορες ξυπναει αλλα ξανακοιμαται.Να σημειωσω οτι οταν την ταιζω εχω χαμηλο φωτισμο και απολυτη ησυχια.Ετσι δεν χανει κανενα γευμα και μαλιστα το γαλατακι που εινα βασικο.κι εμεις σημερα το απογευμα ξεκιναμε κρεμουλα βανιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...