Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κάρτα ανεργίας και εξετάσεις

Recommended Posts

Γεια σας!Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε η γυναικολόγος μου ότι θα αρχίσουμε σιγά σιγά τις εξετάσεις...

Εγώ και ο καλός μου δεν έχουμε ασφάλεια και έχουμε κάρτα ανεργίας ξερει καμία πως θα γίνει να γλυτώσουμε κάποια χρήματα?

Ο φίλος μου πριν καιρό έκανε εξαγωγή στο ΙΚΑ Μήπως με καλύψει και εμένα? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω οτι κ οι ανεργοι δικαιουνται καποιο βιβλιαριο. Ρωτα στον ΟΑΕΔ αλλα μην το καθυστερησεις.. Μεχρι τοτε καλυτερα να πηγαινεις μια φορα το μηνα στο νοσοκομειο να κανεις τις εξετασεις. Νομιζω εκει θα σου τις κανουν. Με το καλο το νινακι σου!!

Με το καλό το μωρακι σου! Αν είσαι πάνω από δύο μήνες στον οαεδ μπορείς να βγαλεις βιβλιάριο στο ικα..είχα και εγώ πέρυσι!! Ζητάς απλά μία βεβαίωση από οαεδ και πας ικα μαζί με τα υπολοιπα χαρτια

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rosemary είπε:

Νομιζω οτι κ οι ανεργοι δικαιουνται καποιο βιβλιαριο. Ρωτα στον ΟΑΕΔ αλλα μην το καθυστερησεις.. Μεχρι τοτε καλυτερα να πηγαινεις μια φορα το μηνα στο νοσοκομειο να κανεις τις εξετασεις. Νομιζω εκει θα σου τις κανουν. Με το καλο το νινακι σου!!

Ευχαριστώ πολυυυ στο νοσοκομείο πρέπει να κλείσω κάποιο ραντεβού?θα περιμένω πολύ καιρό?και πληρώνω κάποια συμμετοχή?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω κάποιον άλλον να ρωτήσω...

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Νικηη08 είπε:

Με το καλό το μωρακι σου! Αν είσαι πάνω από δύο μήνες στον οαεδ μπορείς να βγαλεις βιβλιάριο στο ικα..είχα και εγώ πέρυσι!! Ζητάς απλά μία βεβαίωση από οαεδ και πας ικα μαζί με τα υπολοιπα χαρτια

Ναι είμαι 2 χρόνια!!Ευχαριστώ πολύ θα παω αύριο κιολας να ρωτήσω..

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Μαρια1996 είπε:

Ευχαριστώ πολυυυ στο νοσοκομείο πρέπει να κλείσω κάποιο ραντεβού?θα περιμένω πολύ καιρό?και πληρώνω κάποια συμμετοχή?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω κάποιον άλλον να ρωτήσω...

Αν κλεισεις πρωινο ραντεβου δεν πληρωνεις-βγαλε ομως κ το βιβλιαρειο για να μην εχεις κολληματα.. Κλεισε συνρομα ραντεβου γιατι σε αρκετα νοσοκομεια καθυστερουνε (αθηνα κυριως). Μπορεις να πας κ στα επειγοντα βεβαια. Πες οτι εισαι εγκυος κ ενιωσες εναν πονο στην κοιλια.. Ετσι θα σε δουν αμεσα κ εσυ θα τους αναφερεις πως δεβ εχεις κανει εξτασεις για να σου τις κανουν.

Ξεκινα αυριο κιολας διαδικασια για βιβλιαριο κ ραντεβου. Ειναι κριμα να δωσεις τσαμπα τοσα λεφτα γιατι στην εγκυμοσυνη κανουμε κ πολλες εξετασεις.. Αν δε βγαλεις ακρη αμεσα ρωτα τον γιατρο σου μηπως δεχτει να σου γραψει τις εξετασεις σε κσποιου αλλου το βιβλιαρειο (πχ στης μητερας σου ή σε καποια φιλη ή συγγενη σου).

Σε ευχαριστώ πολυυυ για την βοήθεια.. από αύριο ξεκινάω να φτιάξω τα χαρτια για το βιβλιάριο και Δευτέρα έχω ραντεβού με την δική μου γιατρό μετά από κει βλέπουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...