Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα. Μην απογοητευεσαι. Η ηλικία σου είναι με το μέρος σου και σίγουρα θα αποκτήσεις παιδάκι. Αυτό που έχεις ( ΠΩΑ) συμβαίνει σε πολλές γυναίκες σήμερα, όμως με τα κατάλληλα βήματα θα τα καταφέρετε. Για δωρεά να μην το συζητάς. Για εξωσωματικη, ναι, αλλά μην σε τρομάζει. Όλα θα μπουν σε σειρά με υπομονή κ ψυχραιμία. Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα, αλλά δεν τα καταφέρνω, γιατί είσαι δοκιμαστικό μέλος. Αν μπορέσεις εσύ, στείλε μου κάτι σύντομο, ωστε να σου απαντήσω. 
    • Αγαπημένη μου το να νιώθεις απόρριψη από το παιδί σου είναι σύμπτωμα της επιλοχίας κατάθλιψης. Θέλω να σ πω ότι μπορεί να είναι απλά στο μυαλό και όχι η πραγματικότητα. Καταρχήν να νιώθεις χαρούμενη που τα πάει καλά εστω με έναν από τους δύο γονείς! Παρατήρησε τι κάνει ο μπαμπάς κ κάνε ακριβώς το ίδιο. Οταν θα το έχει ο μπαμπάς κάτσε δίπλα τους και σιγά σιγά να στο δώσει σε σένα. Να είστε και οι 3 κοντά. Με το κομμάτι του θηλασμού είσαι καλύτερα ψυχολογικά;
    • Κορίτσι μου τώρα το είδα το μήνυμα! Μου τελειώνει η περίοδος και περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός. Γενικά περάσαμε και μια ίωση με την μικρή, οπότε ήταν λίγο δύσκολα. Εσείς πως είστε; 
    • @Christi.D. μετά τη σοκολάτα που έφαγα, δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο.. κάνα δυο φορές έβγαλε δύο γουλιτσες με σαν κομμένο γάλα.. αυτό είναι λες σύμπτωμα αλλεργίας; Δε θέλω να πάρω να ρωτήσω την παιδίατρο γτ θα με βρίσει 🥺😅 δεν έχω ξαναφάει άλλο γαλακτοκομικό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...