Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θέλει υπομονή ..εμένα στις 8 μέρες ξεκίνησε να τρώει κανονικά.μεχρι να καταλάβουν πως γίνεται και με το κουταλι..λογικό ειναι
    • @Katiana1987μπράβο σας να περάσετε τέλεια με την κούκλα σου! Με το καλό να γυρίσετε..! @Elk φαγανός είναι αλλά έχουμε αλλά θέματα τώρα..ζοριζεται πολύ να κάνει καλά του..δυσκολεύεται .....εσύ πως είσαι?  Εγώ πάντως δε ζυγίζω ουτε μετραω ποσότητες Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι έχετε αλλάξει θηλή στο μπιμπερο? Έχω μπουκάλι philips και οι επόμενες θηλές είναι από 6μηνων αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα..σκέφτομαι να τις βάλω μήπως φταίει αυτό που δεν πίνει τόσο γάλα..αλλά και σήμερα ήπιε 150 και μετά μου το έβγαζε γουλιες
    • Σ' ευχαριστώ πάααρα πολύ! Εσύ γενικά από ότι είπες δεν είχες συμπτώματα, εγώ έχω πόνο στο στήθος και την 5η μέρα μόνο είχα τραβήγματα έντονα χαμηλά στην κοιλιά. Τώρα εχθές 6η μέρα και σήμερα 7η δεν έχω τπτ.. έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο ότι δεν έχει πάει καλά. Εσύ έκανες τεστ στο σπίτι ή πήγες κατευθείαν για χοριακή;
    • @Elk @Katiana1987 παρατήρησα πολλά υγρά σαν της ωορρηξίας χθες βράδυ και σήμερα..και το καλό είναι ότι έχω σήμερα γυναικολόγο! Οπότε μήπως είναι από εκεί η ξαφνική ευαισθησία στο στήθος! Για να δούμε! Από τη μία ελπίζω να είναι αυτό, από την άλλη δε θέλω να αδιαθετησω ακόμη 🥴🥴 Κορίτσι katiana χαίρομαι που περνάτε όμορφα!! Έτσι να περνάτε πάντα!!
    • καλημέρα! Έχω χαμηλή ΑΜΗ από τα 35. Κατά την ταπεινή μου γνώμη χωρίς να είμαι γιατρός αν ήσουν αδερφή μου θα σου έλεγα αν προσπαθείτε ήδη καιρό να μην περιμένεις άλλο κ να πας ένα βήμα παρακάτω ίσως με εξωσωματική.  Αν ωστόσο δεν προσπαθείτε πολύ καιρό δωσε λίγο χρόνο ακόμη στις προσπάθειες σας.  αρχικα το Πάσχα είναι κοντά.. 3-4 κύκλοι. Και από την άλλη υπάρχουν κ περιπτώσεις που με ΑΜΗ πολύ χαμηλή απέκτησαν μωράκι με φυσικό τρόπο.  Όπως και να είναι σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις μωράκι σύντομα ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...