Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι Λευκη μου εμεινε πολυ λιγο... 🥹🥹🥹 Ευτυχως π ρωτησες γ τα νυχια γτ δν αναφερθηκαμε κ εχω 1 τελευταιο ραντεβου μ το γιατρο πριν την καισαρικη... Εγω εχω αβαφα τα νυχια στα χερια κ απλο στα ποδια.. θα τον ρωτησω αν υπαρχει θεμα κ θ σας γραψω...αν κι εγω γενναω στο ιασω, δν ξερω αν ισχυουν τα ιδια στο ρεα...
    • Ελενα μου γλυκια ζησε τη στιγμη κ ρουφα καθε στιγμη με την κορουλα σας!!!!💖💖💖💖 εμεις εδω ειμαστε κ χαιρομαστε τοσο μ την ευτυχια σου!!!☺️ Με το καλο ν πατε σπιτι σας!!!!🫶🙏🧿🌺
    • Τελικη ευθεια για ολες μας!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🤗🫶🥰  Μικυ μου να εχεις καλα νεα με τους γιατρους κ ν μας γραψεις οταν μπορεσεις!!! Λιγη υπομονη να βγει ο μικρουλης μ το κσλο κ μετα θα ξεχαστουν ολα υποθετω..
    • Ευχαριστω Χρυσα μου!!!! 🫶🫶🫶☺️🥰 Ηρθε ο μηνας μας κ μια μια θα (ξανα)γινεται μανουλα!!!  Ενα ταξιδι φτανει στ τελος του κ δινει τη σκυταλη σ ενα ταξιδι ζωης!!! Ελπιζω ν πανε ολα καλα για τις μανουλες κ τα παιδακια μας!!!🙏🙏🙏🧿❤️✨️ Ναι τωρα ξεκουραση απ τα θεματα της δουλειας.. εδω στ σπιτι κανω καμια δουλιτσα αλλα κ παλι με μετρο κ προσοχη!!😊
    • Ναι Αννιτα μου τελικη ευθεια!!!🥰🥰🥰🥰 τωρα αρχιζω κ το πιστευω κ το ονειρευομαι.. μεχρι τωρα σκεφτομουν τα της κυησης κ χαιδευα κοιλιτσα κ τωρα βλεπω βιντεακια π φερνουν τα μωρακια στις μαμαδες τους για skin to skin επαφη κ τρελαινομαι!!!!! Συγκινουμαι πολυ!!!🥹🤱🙏🧿 Γ τις συσπασεις (ή συστολες οπως μας τις λεει η μαια στη φαιναρετη) ολο κ πυκωνουν... 5' να μεινω ορθια κ η κοιλια πετρωνει.. ευτυχως ομως με το που κατσω ηρεμει η κοιλιτσα.. Αχ τι ωραια!! Οποτε ο αδερφος σου θ εχει πολυ κοντα γενεθλια μ τον ανιψουλη του!!!! ☺️💙💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...