Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ίσως χορταίνει με το φαγητό που του δίνεις και να μην θέλει πολύ γαλατάκι τώρα  σε φαγητό πόσο σου τρώει το ζυγίζεις ; εμένα η μπανάνα πρώτη απόπειρα σήμερα εεε δεν πήγε και πολύ καλά δεν της άρεσε καθόλου 😂
    • Όλα λίγο πολύ θα παίζουν κάποιο ρόλο εύχομαι σε δυο βδομάδες που θα ξανά πάω να έχει πάρει λίγο τα πάνω της  ααα εσείς μπήκατε για τα καλά δηλαδή στο φαγητό μπράβο σας ! Έτσι να συνεχίσει να ειναι φαγανό το παιδάκι σου ☺️
    • Κορίτσι μου εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει τουλαχιστον ένα μήνα και ο γυναικολόγος 20 μερες. Εγώ άφησα να περάσει ένας μήνας να είμαι σίγουρη. Πάντως έχω ακούσει από γνωστές μου ότι τα έκαναν και με διαφορά ημερών ή ακόμα και ίδια μέρα. 
    • Κοντά είμαστε κορίτσι μου 6205γρ είναι η δικιά μου  Πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος να δείχνει άρνηση με το μπουκάλι γιατί άρχισες να κόβεις στήθος θέλει λίγο χρόνο λογικά θα προσαρμοστεί  εμείς σήμερα πρώτη μέρα με την μπανάνα δεν της άρεσε καθόλου την έφερνε αναγούλα την δώσαμε 5 κουταλάκια.. αύριο θα την δώσω πάλι θέλει χρόνο μέχρι να το μάθει  υπομονή κορίτσι μου θα αρχίσουν σιγά σιγά να τρώνε καλύτερα τα παιδάκια μας γενικά ο πρώτος χρόνος είναι ζόρικος 
    • Μήπως φταίει το θηλαστρο που σε πονάει το στήθος ; Να ερεθίζει τις θηλές ;Σε κανα 2 μήνες θα αρχίσουμε να μειώνουμε λογικά θηλασμούς αλλά όσο αντέχεις κορίτσι μου αν δεις πως δεν μπορείς άλλο άρχισε να κόβεις γεύματα σιγά σιγά και τόσο που θήλασες είναι μια χαρά 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...