Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω! Κάτσε να δούμε μάλλον και η δικιά μου έχει γυρίσει. Θα σας πω τη Δευτέρα. 
    • Και το μετα θα έχει τη δική του δυσκολία είμαι σίγουρη χαχαχα αλλά μακάρι οι δυσκολίες μας να είναι για τέτοιες χαρές!  Αίματος μια χαρά και η καμπύλη που φοβόμουν γιατί ήταν λίγο περίεργη στην πρώτη εγκυμοσυνη ήταν πολύ καλή αυτή τη φορά. Απορώ κιολας γιατί τώρα δεν προσέχω καθόλου ενώ στην πρώτη ήμουν πιο προσεκτική.  Doppler είχα 20/1 αλλά τελικά έλειπε ο γιατρός οπότε το οηγαμε τώρα 27/1 τη Δευτέρα:)  Εσυ έκανες; (σορρυ αν το έχεις πει αλλά τα έχω χαμένα) χαχα 
    • Κι εγώ κάπως έτσι σηκώνομαι ωρες ώρες από τον καναπέ.. Με καμπούρα, βογκητά και βήμα 90χρονης όπως τα λες...χαχα!!! Μετά ισιώνω! 
    • Εμένα ο βήχας υποχώρησε ήταν ξηρός, σήμερα μόνο είχα μία φορά φλέγμα. Το κακό είναι ότι έκανα ωτίτιδα και έχω και ενα απαίσιο μπούκωμα το ποποίο είναι το χειρότερο μου. Μου έδωσαν σταγόνες αντιβίωσης για το αυτί και ο γυναικολόγος μου είπε να τις πάρω. Όσο για το μπούκωμα επειδή δεν γινόταν τίποτα με το φυσιολογικό ορό μου είπε πλύσεις με phiosiomer και μου έδωσε και dexaRhinaspray.  Το dexaRhinaspray διάβασα ότι δεν πρέπει να χορηγείται σε εγκύους ή να χορηγείται με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρο΄΄υ..Αλλά εφόσον μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου θα ξέρει.. Είναι το μόνο που με πιάνει... Έλεγα να το παίρνω πρωί - βράδυ αλλά χθες δεν άντεξα κι έκανα και το απόγευμα. Και σήμερα το ίδιο βλέπω. Ο γιατρός δεν μου είπε δοσολογία.  Τώρα του έστειλα μηνυμα και τον ρωτάω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...