Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Διάβασα την ιστορία σου κ ήθελα να σου στείλω πμ. Αλλά είμαι στον μήνα μου κ εγώ κ δν έχω ετοιμάσει τίποτα είμαι όλη μέρα με τα παιδιά τρέχω κ σε γιατρούς κ τελευταίες υποχρεώσεις κ όλο έρχεται το βράδυ κ πέφτω ξερή 🙄😭   να σου ζήσει το μωράκι αρχικά! 🥰❤️🩷🎀🎈🍾🎉 δεν ξέρω ξέρω προσωπικά αλλά έχω καταλάβει πόσο ψάχνεις τα πράγματα κ σου εύχομαι από καρδιάς αν με το καλό αποφασίσετε για δεύτερο στο μέλλον να κάνεις έναν τοκετό στο σπίτι ένα hvbac ονειρεμένο ❤️ έχω περάσει κ εγώ διάφορα στο μαιευτήριο στο δεύτερο παιδί. Ολόκληρη πλεκτάνη. Τέλος πάντων περασμένα…   για τον χαλινο τώρα. Εφόσον ματώνεις κ πονάς καλό θα ήταν να γίνει εκτομή. Το να σε τραυματίζει είναι μια ένδειξη. Συνήθως στο άνω χείλος «κόβεται» εν μέρη κ μόνο του γιατί τα παιδάκια πέφτουν χτυπάνε κτλ κτλ κ συμβαίνει. (Είχε κ ο γιος μου κ κόπηκε σε πέσιμο κ το παρακολουθούμε αν ξανά κολλήσει). Βέβαια αν γίνει εκτομή θέλει ασκήσεις κ θέλει να το κοιτάς μην ξανά κολλήσει. Εγώ δεν πονούσα ούτε με μάτωνε.  Έχουν δει οι ειδικοί κ για χαλινο γλώσσας ή κάτω χείλους;  στο φβ υπάρχει φοβερή ομάδα με φοβερά κορίτσια για τον χαλινο κ υπάρχουν κ ειδικοί χειρουργοί που κάνουν την επέμβαση (δεν είναι τόσο επώδυνη όσο φαντάζεσαι γιατί η μέθοδος που προτείνεται πια είναι μόνο με λέιζερ παρά οποιαδήποτε άλλη. Κάποιοι χρησιμοποιούν πιο «παλιές» μεθόδους οπότε καλύτερα να πας με συστάσεις έστω για εκτίμηση).    αν ματώνεις κ πονάς καλό είναι να μην το αφήσεις. Ίσως έχει κ γλώσσας χαλινο ίσως έχει κ ένταση στην γνάθο κ όλα αυτά μαζί να εντείνουν το πρόβλημα.    πάντως μην ανησυχείς δεν είναι κάτι τραγικό 🙏🏼
    • Σε καταλαβαίνω! Κάτσε να δούμε μάλλον και η δικιά μου έχει γυρίσει. Θα σας πω τη Δευτέρα. 
    • Και το μετα θα έχει τη δική του δυσκολία είμαι σίγουρη χαχαχα αλλά μακάρι οι δυσκολίες μας να είναι για τέτοιες χαρές!  Αίματος μια χαρά και η καμπύλη που φοβόμουν γιατί ήταν λίγο περίεργη στην πρώτη εγκυμοσυνη ήταν πολύ καλή αυτή τη φορά. Απορώ κιολας γιατί τώρα δεν προσέχω καθόλου ενώ στην πρώτη ήμουν πιο προσεκτική.  Doppler είχα 20/1 αλλά τελικά έλειπε ο γιατρός οπότε το οηγαμε τώρα 27/1 τη Δευτέρα:)  Εσυ έκανες; (σορρυ αν το έχεις πει αλλά τα έχω χαμένα) χαχα 
    • Κι εγώ κάπως έτσι σηκώνομαι ωρες ώρες από τον καναπέ.. Με καμπούρα, βογκητά και βήμα 90χρονης όπως τα λες...χαχα!!! Μετά ισιώνω! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...