Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα ο βήχας υποχώρησε ήταν ξηρός, σήμερα μόνο είχα μία φορά φλέγμα. Το κακό είναι ότι έκανα ωτίτιδα και έχω και ενα απαίσιο μπούκωμα το ποποίο είναι το χειρότερο μου. Μου έδωσαν σταγόνες αντιβίωσης για το αυτί και ο γυναικολόγος μου είπε να τις πάρω. Όσο για το μπούκωμα επειδή δεν γινόταν τίποτα με το φυσιολογικό ορό μου είπε πλύσεις με phiosiomer και μου έδωσε και dexaRhinaspray.  Το dexaRhinaspray διάβασα ότι δεν πρέπει να χορηγείται σε εγκύους ή να χορηγείται με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρο΄΄υ..Αλλά εφόσον μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου θα ξέρει.. Είναι το μόνο που με πιάνει... Έλεγα να το παίρνω πρωί - βράδυ αλλά χθες δεν άντεξα κι έκανα και το απόγευμα. Και σήμερα το ίδιο βλέπω. Ο γιατρός δεν μου είπε δοσολογία.  Τώρα του έστειλα μηνυμα και τον ρωτάω...
    • Έρχεται δε λες τίποτα! Προσπαθώ να είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά όπως λέει και η Έλλη για το τι με περιμένει με τέτοια μικρή διαφορά και χωρίς ουσιαστική βοήθεια. Σίγουρα όμως αλλιώς θα είναι στην πράξη. Θα επιβιώσουμε! Όπως όλες όσες πέρασαν κ περνούν το αντίστοιχο κι ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Τουλάχιστον οι δικές μας είναι δύσκολες αλλά για χαρά!  Κι εγώ είμαι κομμάτια πολλές φορές αλλά παίρνω δύναμη από τον μικρό μου που με λατρεύει. Δεν ήξερα πόσο μπορεί να σε αγαπήσει ένα τόσο δα πλάσμα και δεν το λέω εγωιστικα. Είναι μια αγάπη τόσο διαφορετική,  μοναδική,  συγκινητική και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής μας !  Θα περάσει νεράκι ο καιρός κ μετά θα αναπολώ είμαι σίγουρη χαχα 
    • έχεις δίκιο, πρέπει να έχεις το ποσό του επιδόματος λοχείας για να κάνεις αίτηση για το συμπληρωματικό.  Το εννιαμηνο γιατί να το χάσεις?  Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα επιδόματα. Μετά τη λήξη της λοχείας πήρα την άδεια του έτους από τη δουλειά και μετά μπήκα στο εννιαμηνο. Εσύ αν πάρεις και την άδεια καλό Μάιο θα μπεις στο εννιαμηνο.
    • Μα για να τα βάλουν πρέπει να εγκριθεί.. για να εγκριθεί πρέπει να περάσει επιτροπή..🤣🤣🤣 για να είμαστε σίγουροι ότι γεννησαμε βρε παιδάκι μου.. δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί πρέπει να περάσει επιτροπή... Από την επιτροπή μου είπαν ότι έτσι γίνεται, είναι σαν το ασθένειας.. 🤣🤣🤣🤣 δε μπορώ αλήθεια...  Δικαιούμαι και του ΟΑΕΔ αλλά αυτό δε πρέπει πρώτα να βγει η απόφαση με το ποσό για το λοχείας ώστε να βγάλει ο ΟΑΕΔ τη διαφορά που προκύπτει για να πιστωσουν; Επίσης για το 9μηνο τι γίνεται;;; Αν εμένα μου εγκρίνουν την αίτηση λοχείας Απρίλη, το 9μηνο το χάνω;;; Γιατί Μάρτη πρέπει να κάνω την αίτηση αν θυμάμαι καλά για να ξεκινήσει το 9μηνο Απρίλη.. κάνω λάθος; Είμαι και λίγο καμένη από την αϋπνία.. η μικρή σελινιαζεται το βράδυ με μαραθώνιους θηλασμους.. αν κάνω το λάθος και τη βγάλω από το στήθος ποιος την άκουσε!!! 😆😆
    • Αυτός είναι ο γιατρός του δημοσίου που είχα βρει midterm της κύησης γιατί οικονομικά ήμασταν δύσκολα.. ενώ είναι μικρός ηλικιακά με είχε στη τρομοκρατία.. ενώ στην αρχή φαινόταν καλός και "θα γεννησουμε φυσιολογικά" ... ο ιδιώτης και εξωσωματικος μου (που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή της φτώχειας μου, να μπορούσα να γεννήσω μαζί του!!) ήταν πολύ ήρεμος, χαλαρός και σίγουρος ότι θα γεννησουμε φυσιολογικά.. ακόμα και όταν γύρισε το μωράκι ισχιακό 38η εβδομάδα μου είπε ότι μπορεί να ξαναγυρίσει και να δώσω χρόνο.. σε ερώτηση μου, είπε, ο θεός και η κόρη σου ξέρουν πότε θα γεννηθεί.. και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας να την αφήσουμε μέχρι να είναι έτοιμη η ίδια η μπέμπα εφόσον όλα εξελίσσονται φυσιολογικά.. αλλά που να τα βρω τόσα λεφτά για το ιδιωτικό.....;!😢 Ισχύει.. ειδικά μέσα στο μαιευτήριο ήταν περισσότερο έντονο αυτό.. οι μαίες ήταν μόνο για να φέρνουν τα χάπια... Δεν επιτρεπόταν ούτε την άποψη τους να εκφέρουν παρά "να ρωτήσω το γιατρό όταν περάσει"... Ντροπή... Το ρώτησα δηλαδή και μου το είπε ευθέως μια μαία εκεί μέσα, ότι δεν τους επιτρέπεται να πουν κάτι.. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Και όλες σας βασικά για την υποστήριξη σας και τα καλά σας λόγια... ❤️❤️❤️❤️❤️ Βοηθάνε πολύ να τα ακούς γιατί αν αφεθείς στις σκέψεις μαυριζεις... Λέω να πάμε και μια βόλτα στη παραλία σήμερα να πάρουμε μια ανάσα..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...