Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...