Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω αν έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο αλλά ο γιατρός μου είναι γενικά πάρα πολύ έμπειρος κ κυρίως πολύ πολύ προσεκτικός κ ψείρας. Επίσης αν θεωρήσει ότι δεν είσαι στο αντικείμενο του δεν έχει κανένα θέμα να σε συστήσει ο ίδιος στον αντίστοιχο ειδικό! Εγώ γέννησα δύο παιδιά εκεί κ γ αδερφή μου άλλα δύο κ είναι ψείρας σε σημείο κούρασης... Παρτσινεβελος Γιώργος λέγεται κ είναι στο Μαρούσι. Ψάξε αν θες να δεις για αυτόν κ κάνε ένα ραντεβού! Είσαι έγκυος ήδη; Με το καλό!
    • Εγώ το έκανα κ στις δύο εγκυμοσύνες μου! Στη μια ήμουν κάπου στον 5ο μήνα στην άλλη 12 εβδομάδων. Κ καλά στην πρώτη είχαμε καραντίνα οπότε που να κολλήσω κ τι... Στην δεύτερη όμως κόλλησα γρίπη από το μεγαλύτερο παιδί μου! Ευτυχώς είχα κάνει εμβόλιο κ το πέρασα με συνάχι κ δέκατα! Τπτ δλδ κ σε τρεις μέρες ήμουν αρνητική. Φίλες μου ανεμβολιαστες σε γρίπη (δεν είχαν λόγο να κάνουν εμβόλιο κ το αμέλησαν) πέρασαν πολύ άσχημα με πολύ υψηλό πυρετό (όχι έγκυες όμως). Φίλη μου έγκυος που το φοβήθηκε κ δεν έκανε μπήκε νοσοκομείο κ μάλιστα εντατική γιατί της έκανε βαριά πνευμονία, ευτυχώς στο τέλος τα κατάφερε κ αυτή κ το μωρό. Επειδή είχα αυτό το παράδειγμα δεν το σκέφτηκα στιγμή, το έκανα αμέσως! Έκανα κ του κοκκυτη που αναφέρθηκε παραπάνω. Να συμπληρώσω ότι έχω γεννήσει κ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω δλδ ένα παιδί 4 ετών κ ένα 7 μηνών, οι εγκυμοσύνες δεν επηρεάστηκαν σε τπτ. Μην φοβάσαι τα εμβόλια, τις αρρώστιες να φοβάσαι! Με το καλό!
    • Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...