Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα... Σας διαβάζω από προχθές αλλά με το ταξίδι δεν προλαβαίνω να σας γράψω... Θα σας τα πω όλα μόλις γυρίσουμε. Περνάμε υπέροχα πάντως με την κόρη μου στην Αγγλία!🤩🤩🤩
    • Αααχχχ έτσι ήμουν κι εγώ. Στα μέσα του 5ου κατάφερα να ηρεμήσω από τις ναυτίες και τους εμετούς. Το πρωί έκανα τα πάντα γιατί μετά τις 3:30-4:00 δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κι εσένα κοριτσάκι είναι;  Υπομονή και θα περάσουν σύντομα κορίτσι μου. Στο εύχομαι τουλάχιστον.
    • @Elk μου μην αγχωθείς κ γι'αυτο τώρα. Εμένα μου έχει τύχει κ στην μεγάλη μου κάποιο μήνα να μην πάρει βάρος η ύψος αλλά αφού μετά έπαιρνε μπρος δεν μας ανησυχούσε. Δεν είναι όλοι οι μήνες ίδιοι. Άλλωστε αφού θα ξαναπάς σύντομα θα το παρακολουθείτε κ θα κανετε οτι χρειαζεται. Κ εγω απο οσο ξερω η παραγωγή δεν επηρεαζεται απο την ψυχολογική μας κατάσταση. Ίσως ευθύνεται η περίοδος.   
    • Εμένα γενννθηκε 26/9 κορίτσια αλλά κανονικά ήταν να γεννηθεί 21/10 όποτε κ λίγο πίσω να είναι είναι φυσιολογικό μ είπε η γιατρος.    εμενα πίνει 120μλ γάλα αν κάνω μπιμπερό αν κ μ είπε η παιδίατρος να της κάνω 150 κ να πίνει όσο θέλει. Φωνούλες κάνει αρκετες μας μιλάει (ο γιος μου δεν ήταν τόσο ομιλητικός) παρακολουθεί τα πάντα θα είναι μεγάλη κοτσομπολα αυτή 😅 χαμογελαει παρά πολύ, εμένα δεν άρχισε να πιάνει αντικείμενα τώρα ανοίγει σιγά σιγά τα δάκτυλά της. Γενικά είναι πολύ σφιχτό μωρό της κάνουμε φυσιοθεραπεία. Τα χέρια τα βάζει συνέχεια στο στόμα εδώ κ 3 μερες. Εμένα με τον ύπνο κοιμάται κάπου στις 22:00 ξυπνάει αλλες μερες στις 4:30 αλλες στις 5 κ μετά ξανά στις 7 ξανά κοιμάται κανένα δίωρο κ μετά μ κάνει μικρούς ύπνους ή δεν κοιμάται καθόλου ανάμεσα στα γεύματα. Την τελευταία φορά π πήγαμε κ εμεις γιατρο έκλαιγε παρά πολύ κ δεν ήταν σίγουρη η γιατρος αν άκουγε φύσημα ή ήταν από το κλάμα. Θα την ακούσει ξανά την επόμενη φορά π θα πάμε .      
    • Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή  ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...