Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέραααααα!!!!!🧿🙏 Χρύσα μου πως λέγεται η ομάδα στο fb που λέγατε με την Αντωνία?
    • Μπορεί επειδή θηλάζεις αποκλειστικά να σου αργήσει! Κι εμένα στις 40 μέρες που με είδε δεν φαινόταν κάτι. Στους 3 μήνες μου ήρθε στην ουσία κι ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία περίοδο.
    • Καλησπέρα Ηλέκτρα!! Εμείς επειδή προσπαθούσαμε ήδη δυόμισι χρόνια τότε κ γνωρίζαμε ότι το σπέρμα είχε μια φλεγμονή κι ο σύζυγος έπαιρνε βιταμίνες την κάναμε για να δούμε μήπως κι έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά δεν ήθελαν να συνεχίσω να παίρνω έτσι φάρμακα κι εν τέλει φάνηκε ότι καλύτερα που δεν προχωρήσαμε και σε δεύτερη προσπάθεια κ κάναμε εξωσωματική. Γιατί μετά την ωοληψια ενώ είχα μεγάλη ανταπόκριση από τη διέγερση φάνηκε ότι δεν γινόταν σωστά η ωορρηξία κ πως η ποιότητα ήταν χαμηλή (32 ετών τότε, τον Οκτώβριο του 2023).  Δεν καταλαβαίνεις κάτι. Σου περνάει ένα λεπτό καθετήρα με το ξεκαθαρισμένο και ενισχυμένο σπέρμα του συζύγου και κάθεσαι στην καρέκλα του γυναικολόγου κανένα εικοσαλεπτο με τα πόδια πάνω. Για εμένα αν αποφασίσεις να κάνεις σπερματεγχυση να την κάνεις σε κέντρο εξωσωματικής με δικό τους γιατρό! Εγώ είχα κάνει σε κέντρο εξωσωματικής με τον δικό μου γυναικολόγο. Το κόστος συνολικά βγήκε 200€ ο γυναικολόγος μου και 300€ η κλινική τον Ιούλιο του 2023 στη Θεσσαλονίκη. Αν είχα γυναικολόγο από εκεί θα μου έβγαινε πάλι 500€, απλά θα μου ήταν πιο εύκολο για μετά για την εξωσωματική. Χρειάστηκε μετά να ψάξω να βρω εγώ γιατρό.
    • Καλημέρα! @ditaki σε ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν εμένα έχει που βάζει τα χέρια στο στόμα εδώ κ 2 βδομάδες, μαζί με σάλια εννοείται. Χθες του έβαλα μια κουδουνιστρα τση χούφτα κ την κουνούσε κ την έφερνε στο στόμα του συνειδητά. Για κάνα λεπτό το πολύ το κρατούσε μετά τ άφηνε. Πιάνει την κουβέρτα κ την βάζει στα μούτρα για να κοιμηθεί, γελάει κάνει ήχους κ κάνει κ ψεύτικο κλάμα. Κοιτάει τις κάρτες αντιθέσεων κ τις παρακολουθεί. Με τα αντικείμενα που έχουν ήχο δεν τρελαίνεται. Προτιμάει τα φώτα κ τα χρώματα θα έλεγα. Πλέον καταλαβαίνουμε την γκρίνια για τον ύπνο. Δεν πίνει τόσο πολύ γάλα. Μετά το πισωγυρισμα τώρα επανήλθε στα 120+. Για τον ύπνο δεν είναι ξεκάθαρο. Σίγουρα το βράδυ θα κάνει ένα γεύμα μεταξύ 11-1 κ μετά ξυπνάει 5-6 για άλλο ένα κ το πρωί τελικό ξύπνημα αναλόγως.  Παρασκευή που έγινε 3ων πήγαμε κ για το εμβόλιο, 6κιλα ακριβώς και 61 εκ (ανέβηκε καμπύλη στο ύψος) όλα μια χαρά τα βρήκε ο γιατρός. Μας είπε αποστείρωση συνεχίζουμε κανονικά. Ανέβασε λίγο πυρετό με το εμβόλιο αλλά δεν χρειάστηκε να δώσουμε ντεπον. Δεν θυμάμαι αν το είχα γράψει. Ακούγεται ένα φυσιματακι στην καρδιά αλλά είχαμε πάει σε παιδοκαρδιολογο για υπέρηχο κ είναι φυσιολογικό μας είπε. Και μια κυρσοκοιλη στους όρχεις όπου κ αυτό είναι φυσιολογικό κ θα φύγει. Αυτά τα είχε από τη γέννηση απλά δεν θυμάμαι αν τα είχα γράψει. Τα γράφω μήπως μας διαβάζουν κιαλλες κοπέλες.   
    • Κορίτσια καλημέρα!  Εμάς ο μικρός μάλλον βγάζει δόντια γιατί χθες ξυπνούσε με κλάματα και δεν ήθελε ούτε στήθος ούτε πιπίλα  Έκλαιγε με παράπονο και αποκοιμιοταν στην αγκαλιά μου.  Ποιο gel είχατε πάρει για τα δόντια ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...