Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με το καλό να ξεκινήσετε!  Εμείς ξεκινήσαμε έτσι ακριβώς, λαχανικά, μετά κρέας μετά φρούτα. Είναι μικρές οι ποσότητες και τα γεύματα οπότε σε δέκα λεπτά θα τα έχεις έτοιμα τα λαχανικά. Ξεκινήσαμε με πατάτα μετά καρότο κολοκυθάκι , κρέας μοσχάρι κοτόπουλο και μετά φρούτα. Αν βράζεις για δύο μέρες μην τα αλεθεις και για την επόμενη ημέρα.
    • Κοριτσια μου εγω εβαλα την πητ βασει της πραγματικης "πιθανης" ημερομηνιας τοκετου.. Εννοειται περιμενω τα σχολια σας γ τις δικες σας επικαιροποιημενες ημερομηνιες!!💗
    • Υποδεχόμαστε τα κουκούνια μας 👶🤗🎊🎈🎈✨️🧿🙏 @Elenaki_ ΠΗΤ 24/01 💗 @Antonia2  ΠΗΤ 08/02 💗💗 @ΛΕΥΚΗ ΠΗΤ 11/02 💗 @annitakianna ΠΗΤ 13/02 💙 @elenitsa2.  ΠΗΤ 13/02 💙 @Xrisa95 ΠΗΤ 15/02 💙 @Mickie ΠΗΤ 24/02 💙
    • Επισης τωρα π φτασαμε τελικη ευθεια, να επαναφερω το πινακακι μας ωστε να ξερουμε ποια εχει σειρα;;  Τι λετε;;
    • Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια... Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇 Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜 Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...