Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσι.μου οταν εχεις τετοια θεματα μεσα στο σπιτι που να βρεθει ορεξη..?κ εχετε απολυτο δικιο να μην ειστε καλα.κ γω ειχα τη μαμα απο τον αυγουστο με εμφραγμα μεσα στα νοσοκομεια κ δεν ειχα ορεξη ουτε να με αγγιζει...ευχομαι να ειναι περαστικα με τον πεθερο σου κ να ξεκινησετε ξανα οποτε νοιωσετε ετοιμοι κοριτσι μου❤️
    • Ναι επιτέλους! Περάσαμε τις λαχτάρες μας αλλά όλα καλά με τ παιδάκια  της παρέας 😍
    • Τι καλά νέα!!!!! Πολύ χαίρομαι Χρύσα μου για την τον μικρούλη!! Επιτέλους τα νέα που φτάνουν πια στην παρέα είναι ευχάριστα!!Άρα δε θα χρειαστεί κάτι το παιδί μόλις γεννηθεί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό!!   🧿🙏🩵
    • Γεια σας κορίτσια! Αυτό με το άγχος το έχω δει σε δικές μου εξετάσεις χωρίς να έχω γενικά θέμα με την προλακτίνη. Κάποια στιγμή είχα κάνει εξετάσεις κ προλακτίνη μέσα στο ψάξιμο για ένα θέμα υγείας που φοβόμουν μήπως είναι πολύ σοβαρό και η μέρα που έδωσα αίμα νομίζω ότι ήταν η μέρα με το περισσότερο άγχος μέχρι τώρα στη ζωή μου. Στα αποτελέσματα λοιπόν η προλακτίνη ήταν διπλάσια απ' το ανώτατο όριο. Ήταν τυχαίο όμως γιατί δε μου ξανασυνεβη ποτέ οπότε θεωρώ ότι ήταν όντως λόγω του άγχους.
    • Επίσης, @stel papa , θα ήθελα με όλη μου την αγάπη να σου πω ότι το μωρό δεν δένεται μαζί μας μόνο με το θηλασμό. Έχεις πολλά πολλά να του προσφέρεις και μόνο με την παρουσία σου. Αν είναι να χάνεις 12 ωρες την ημέρα στο θηλαστρο για μόνο λίγες σταγόνες όπως λες, συν τις ώρες που θα κοιμηθεί το μωρό, κατά τη γνώμη μου χάνεις πολύτιμες ώρες από την επαφή και τη γνωριμία με το μωρό σου. Η αρχή είναι δύσκολη για όλους και κανείς δεν μας το λέει από πριν. Πάρτο αγκαλίτσα, ακούμπησέ το πάνω σου, χαλαρώστε μαζί, χαιδεψέ το, τραγούδησε του, τάισε το, έχει ανάγκη να σε νιώθει, το μόνο που γνωρίζει σε αυτόν τον κόσμο είναι ο χτύπος της καρδιάς σου, νιώθει ασφάλεια με τη φωνή σου, με την αναπνοή σου, δεν είναι ο  θηλασμός το παν για να σε εξαντλεί και να σε απορροφά αποκλειστικά...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...