Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου αρχικά να ξέρεις ότι πολλές γυναίκες τον πρώτο καιρό έχουν τέτοια συναισθήματα, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη. Υπάρχει κι ένα θέμα που έχει ανοίξει εδώ πριν λίγο καιρό, λέγεται "Επιλοχειος θλίψη" και έχουν γράψει πολλά κορίτσια τις ιστορίες τους για τα συναισθήματα τους κ τις δυσκολίες τους μετά τη γέννα. Τα μωράκια αντιλαμβάνονται πάρα πολύ την ψυχολογική μας κατάσταση, τα νεύρα μας, την αναστάτωση, το άγχος και δημιουργείται έτσι κ σ αυτά ένας εκνευρισμός. Το ότι μπορεί το μωράκι σου να μην ηρεμεί τόσο με εσένα, μπορεί να οφείλεται στη δική σου κατάσταση και ότι δεν έχεις το κουράγιο αυτή τη στιγμή. Δε δείχνει καμία προτίμηση να είσαι σίγουρη! Και εδώ θα είμαστε σε λίγο καιρό να μας λες ότι το μωράκι σου δεν ξεκολλάει από πάνω σου 😋 Βγαίνεις καθόλου έξω απ' όταν γεννησες; Έστω να περπατήσεις και να μιλήσεις λίγο με κάποια παρέα, τον άντρα σου, μια φίλη, κάποιον συγγενή, οποιονδήποτε..
    • Τέλεια κορίτσι μου! Με το καλό, όλα να πάνε τέλεια, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις αγκαλιά ένα υγιές μωράκι!!! 💖
    • Δεν έχω πρόβλημα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα!! Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️
    • σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας...δυστυχως δε νιωθω ευτυχισμενη μαλλον λογω ορμονων....περα απο το κομματι του θηλασμου που με πληγωσε με στεναχωρει γιατι βλεπω οτι το μωρο μου δεν ηρεμει σχεδον ποτε μαζι μου και προτιμαει ηδη τον μπαμπα του και νιωθω απορριψη...δεν ξερω αν το εχει βιωσει καποια και πως το αντιμετωπισε ειμαι λυπημενη καθε μερα και κλαιω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...