-
Απαντήσεις
-
Από melitiniღ · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια μου...!!! Σήμερα ξύπνησα από τα εννιά χαράματα γιατί κατουριόμουν.. 🤭 αλλάαα.. μου ήρθε επιτέλους η περίοδοοοος..!!!! 🥳Είδα το πρώτο αίμα, αλλά έχω και τους πρώτους πόνους.. 😪 Πήρα Nourofen για την ώρα, μπας και λίγο μου κόψει τον πόνο να μπορέσω στη δουλειά να ανταπεξέλθω σήμερα και να μην κοιλοπονάω όλη την ώρα. Άντε καλή μας αρχή θα πω και όλα καλά από δω και πέρα.! 🤗 Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών από το νοσοκομείο, δεν κατάλαβα τπτ.. 😅δεν έγραφε και πολλά, φαντάζομαι οι γιατροί τα καταλαβαίνουν καλύτερα.. εγώ μια φορά τα έβαλα στο ChatGPT να μου τα εξηγήσει.. καλά νομίζω τα πήγε.. 😆από κει κάτι κατάλαβα.! 🤣 -
Από Demi. · Δημοσίευση
@Elenakki Με το καλό τα ζουζουνάκια σου!! 🥰 Δες στο embryo plus, η γιατρός είναι εξαιρετική. Τώρα για την τιμή σκέφτομαι αν είναι λόγω των δίδυμων και ζητάνε παραπάνω; 🤔 -
Από Eliza Kats · Δημοσίευση
Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά. Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊 -
Από Kate1992 · Δημοσίευση
Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞 στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ -
Από elenitsa2. · Δημοσίευση
Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
-