Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 9/3/2018 at 2:39 ΜΜ, ο/η casperoula είπε:

Δυστυχώς αρνητικό....έκανα σήμερα το πρωι χοριακή..... δεν είμαι καθόλου καλα :cry:

Expand  

@casperoula μου λυπάμαι κοριτσάκι μου γκρρρ νευριαζω με τις αρνητικές χοριακες,ελπιζω να ηρεμησεις κ να συνεχίσεις γρήγορα με δύναμη.

Δημοσίευση
  στις On 9/3/2018 at 2:58 ΜΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Πλάκα κάνω βρε γιατί ημουνα όλη την ώρα τουαλέτα λόγω δυσκοιλιότητας.

Expand  

Αχχαχαχαχχαχαχαχα ....ψαχνω να βρω σημάδια...χαχαχαχα μακάρι να υπήρχε ένα σημάδι...

Δημοσίευση
  στις On 9/3/2018 at 4:40 ΜΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Αχχαχαχαχχαχαχαχα ....ψαχνω να βρω σημάδια...χαχαχαχα μακάρι να υπήρχε ένα σημάδι...

Expand  

Αστο καλύτερα γιατί κ γενικά που ακούω σημάδια βλέπω αρνητικό,ασε καλύτερα τίποτα κ να ρθουν όλα μαζί.παντως μία νύχτα στο όνειρο μου είδα ότι γέννησαν ένα κοριτσάκι κ το είχα στην αγκαλιά μου αλλά δε ξέρω τι σημαίνουν τα όνειρα,ενταξει το αποτελείωσε τώρα!βλέπεις πόσο πρωτότυπα συμπτώματα έχω εγώ;

Δημοσίευση
  στις On 9/3/2018 at 9:43 ΜΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Αστο καλύτερα γιατί κ γενικά που ακούω σημάδια βλέπω αρνητικό,ασε καλύτερα τίποτα κ να ρθουν όλα μαζί.παντως μία νύχτα στο όνειρο μου είδα ότι γέννησαν ένα κοριτσάκι κ το είχα στην αγκαλιά μου αλλά δε ξέρω τι σημαίνουν τα όνειρα,ενταξει το αποτελείωσε τώρα!βλέπεις πόσο πρωτότυπα συμπτώματα έχω εγώ;

Expand  

Τέτοια βλέπω και εγώ συνέχεια αλλά με αγοράκια...σε καλό να μας βγουν ...?? εγώ πάντως αρρώστησα...συναχι και φτέρνισμα και λιγα δέκατα...λες με το φτέρνισμα να τα κάνω κακο?? Ανησυχώ  ..

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:03 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Τέτοια βλέπω και εγώ συνέχεια αλλά με αγοράκια...σε καλό να μας βγουν ...?? εγώ πάντως αρρώστησα...συναχι και φτέρνισμα και λιγα δέκατα...λες με το φτέρνισμα να τα κάνω κακο?? Ανησυχώ  ..

Expand  

Καλημέρα!όχι μωρέ τι κακό να κάνεις εδώ σου λέμε επιβιωσαμε από άλλες συνθήκες,πραστικουλια αλλά ρώτα το γιατρό μήπως πάρεις κάνα σιροπακι.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:11 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Καλημέρα!όχι μωρέ τι κακό να κάνεις εδώ σου λέμε επιβιωσαμε από άλλες συνθήκες,πραστικουλια αλλά ρώτα το γιατρό μήπως πάρεις κάνα σιροπακι.

Expand  

Πάλι καλά...φοβαμαι για όλα πλέον..για κάθε μου κίνηση...αχ μακάρι να πανε ολα Καλά!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:19 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Πάλι καλά...φοβαμαι για όλα πλέον..για κάθε μου κίνηση...αχ μακάρι να πανε ολα Καλά!!!!!

Expand  

Εμένα τελειώνουν τα βάσανα μου περασμένα οι μερες δε θέλω να περάσει αυτή ή κυριακη,εσενα ή πρώτη σου είναι;

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:25 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Εμένα τελειώνουν τα βάσανα μου περασμένα οι μερες δε θέλω να περάσει αυτή ή κυριακη,εσενα ή πρώτη σου είναι;

Expand  

Όχι η δεύτερη..αλλα Δυστυχώς την πρώτη φορά δεν φτάσαμε στην εμβρυομεταφορα μονο σε οωληψια ..!!! Εγώ την αλλη Δευτέρα έχω να κάνω εξέταση!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:27 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Όχι η δεύτερη..αλλα Δυστυχώς την πρώτη φορά δεν φτάσαμε στην εμβρυομεταφορα μονο σε οωληψια ..!!! Εγώ την αλλη Δευτέρα έχω να κάνω εξέταση!!!

Expand  

Α έχεις ακόμα απόλαυσε το,εγω νιώθω λες κ θα πάω για εκτέλεση.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 6:33 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Α έχεις ακόμα απόλαυσε το,εγω νιώθω λες κ θα πάω για εκτέλεση.

Expand  

Δεν το απολαμβάνω καθόλου...καλυτερα να το ξέρω πιο νωρίς παρα ολο αυτο ....9 μέρες ακόμα είναι μαρτύριο....οποιο και να είναι το αποτέλεσμα πάρτο με ψυχραιμια ...εγω ειπα με τον άντρα μου αμα δεν τα καταφέραμε παρόλο που έχουν 3 βλαστοκυστεες στην άκρη θα κάνουμε ενα διάλειμμα 3 μήνες και ενα ταξιδάκι και μετα ξανα θα πάω για εμβρυομεταφορα..δν μπορώ έχω ταλαιπωρηθεί και είμαι πολύ ψυχοφθόρο..

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 7:54 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Δεν το απολαμβάνω καθόλου...καλυτερα να το ξέρω πιο νωρίς παρα ολο αυτο ....9 μέρες ακόμα είναι μαρτύριο....οποιο και να είναι το αποτέλεσμα πάρτο με ψυχραιμια ...εγω ειπα με τον άντρα μου αμα δεν τα καταφέραμε παρόλο που έχουν 3 βλαστοκυστεες στην άκρη θα κάνουμε ενα διάλειμμα 3 μήνες και ενα ταξιδάκι και μετα ξανα θα πάω για εμβρυομεταφορα..δν μπορώ έχω ταλαιπωρηθεί και είμαι πολύ ψυχοφθόρο..

Expand  

Είναι πραγματικά δύσκολο αυτό το κομμάτι,εγω δυστυχώς δεν είμαι ψύχραιμη.αυτη τη στιγμή που έγραφα με διαπέρασε ένας πόνος περιόδου πολύ δυνατός έχω ταραχτει.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 8:27 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Είναι πραγματικά δύσκολο αυτό το κομμάτι,εγω δυστυχώς δεν είμαι ψύχραιμη.αυτη τη στιγμή που έγραφα με διαπέρασε ένας πόνος περιόδου πολύ δυνατός έχω ταραχτει.

Expand  

Ότι είναι να γίνει θα γίνει....δεν ξέρω το πότε αλλά θα γίνει σίγουρα ❤ 

Δημοσίευση

Expand  

ποπο βρε κορίτσια!!!Νομίζω πώς είναι σα να διαβάζει η μία τη σκέψη της άλλης!!!πόσα κοινά συναισθημάτα!!!πόσες κοινές ανησυχίες!!!Ας βγει σε καλό όλη αυτή η διαδιακασία!!!Όταν διαβάζω για αρνητική χοριακή, είναι σαν το ξαναζώ!!!Ούτε εγώ είμαι ψύχραιμη!!!μετά την 5η μέρα εμβρομεταφοράς, που ξέρω ότι ,ότι ήταν να γίνει, έγινε, έχω τόσα πολλά νεύρα και κλάμματα, χωρίς λόγο.Η απόλυτη απαισιοδοξία!!!Πώς γίνεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης;

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:04 ΠΜ, ο/η papou είπε:

ποπο βρε κορίτσια!!!Νομίζω πώς είναι σα να διαβάζει η μία τη σκέψη της άλλης!!!πόσα κοινά συναισθημάτα!!!πόσες κοινές ανησυχίες!!!Ας βγει σε καλό όλη αυτή η διαδιακασία!!!Όταν διαβάζω για αρνητική χοριακή, είναι σαν το ξαναζώ!!!Ούτε εγώ είμαι ψύχραιμη!!!μετά την 5η μέρα εμβρομεταφοράς, που ξέρω ότι ,ότι ήταν να γίνει, έγινε, έχω τόσα πολλά νεύρα και κλάμματα, χωρίς λόγο.Η απόλυτη απαισιοδοξία!!!Πώς γίνεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης;

Expand  

Δυστυχώς δε γίνεται,κ μέχρι την εμβρυομεταφορα ημουνα τόσο χαλαρή κ άνετη έλεγα αυτό είναι σιγα αλλαααα...εσένα ποια προσπάθεια είναι πρώτη;

Δημοσίευση

Expand  

Ότι είναι να γίνει θα γίνει....δεν ξέρω το πότε αλλά θα γίνει σίγουρα ❤ εσας ο γιατρός σας έχει ξάπλα????

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:16 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Δυστυχώς δε γίνεται,κ μέχρι την εμβρυομεταφορα ημουνα τόσο χαλαρή κ άνετη έλεγα αυτό είναι σιγα αλλαααα...εσένα ποια προσπάθεια είναι πρώτη;

Expand  

2η προσπάθεια! Τι να πω; τουλάχιστον συνειδητοποιούμε ότι τα συναισθήματα μας μοιάζουν!!!Όσο σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή...δεν μπορεί...θα έρθει το μπεμπέκι...κι όλα αυτά θα τα σκεφτόμσατε και θα γελάμε!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:18 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Ότι είναι να γίνει θα γίνει....δεν ξέρω το πότε αλλά θα γίνει σίγουρα ❤ εσας ο γιατρός σας έχει ξάπλα????

Expand  

Όχι.Απλά προσοχή!!!Όι βάρος...όχι άγχος!!!!!!!το τελευταίο ειδικά...πολύ εύστοχο!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:18 ΠΜ, ο/η Gina 955 είπε:

Expand  

Εμενα τις πρωτες τρεις μερες μονο κρεβατι καναπε τουαλετα αυστηρα μετα χαλαρα οπως πριν.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:19 ΠΜ, ο/η papou είπε:

2η προσπάθεια! Τι να πω; τουλάχιστον συνειδητοποιούμε ότι τα συναισθήματα μας μοιάζουν!!!Όσο σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή...δεν μπορεί...θα έρθει το μπεμπέκι...κι όλα αυτά θα τα σκεφτόμσατε και θα γελάμε!!!

Expand  

Εμενα ειναι πρωτη,τη προηγουμενη φορα που ειχε αποδωσει την αποτυχια;γιατι κακα τα ψεματα αλλα οταν ολα εχουν παει καλα η γυναικα εχει ανταποκριθει τελεια τα εμβρυα ειναι ακομα πιο καλα κ το ενδομητριο αψογο δεν μπορει να το αποδιδουν απλα στη τυχη δηλ.αυτοι δεν αναρωτιουνται τι εφταιξε.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:29 ΠΜ, ο/η Mairh32 είπε:

Εμενα ειναι πρωτη,τη προηγουμενη φορα που ειχε αποδωσει την αποτυχια;γιατι κακα τα ψεματα αλλα οταν ολα εχουν παει καλα η γυναικα εχει ανταποκριθει τελεια τα εμβρυα ειναι ακομα πιο καλα κ το ενδομητριο αψογο δεν μπορει να το αποδιδουν απλα στη τυχη δηλ.αυτοι δεν αναρωτιουνται τι εφταιξε.

Expand  

Ό, τι και να λέμε...τα ποσοστά είναι συγκεκριμένα...ίσως η ηλικία, ίσως τύχη...τι να πω...

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2018 at 9:41 ΠΜ, ο/η papou είπε:

Ό, τι και να λέμε...τα ποσοστά είναι συγκεκριμένα...ίσως η ηλικία, ίσως τύχη...τι να πω...

Expand  

Αχχχ αυτή ή τυχη το τελευταίο χρόνο μας έχει ξεχάσει,τεσπα θα είναι θετικό τέλος δεν υπάρχει καμία άλλη περιπτωση?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...