Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Παιδιά ήμουν σε φάση ζαλάδας αλλά άκουσα κλάμα και μου την έδωσαν.
Η ωραιότερη ζαλάδα που είχα,έλεγα λέει ολο βλακειες. Περιμένω να μου πει η μαία μου.
@ΜαρίαΔημήτρης να σας ζήσει!! Να την χαίρεστε και να είστε ολοι μαζί ευτυχισμένοι! Τι όμορφα που την πήρες! Κάνε κουράγιο για την μια μέρα ΜΕΝΝ. Ξεκουράσου όσο μπορείς για να αναρρώσεις από την καισαρική!
Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις ηρεμιστικό στην καισαρική. Χαίρομαι που είχες μια καλή εμπειρία. Μακάρι και οι επόμενες να έχουμε καλές εμπειρίες και καλό τοκετούς!
@Kn1 κορίτσι να σου ζήσει και εσένα!! Θα διαβάσω πιο μετα τα μηνυματα σας,προς το παρον εδιωξα και το συζυγο να ξεκουραστει λιγο και θα προσπαθησω να κοιμηθω και εγω.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια κ την υποστήριξη!!!! Είναι πολύ τρομακτικό γτ έχω κανονικά περίοδο αλλά προσπαθώ να ειμαι ήρεμη για το 2ο. Μου έκανε έξτρα ένεση κ ξάπλα τελείως μόνο για τουαλέτα να σηκώνομαι κ μου είπε ότι σιγά σιγά αφού αποβλήθηκε θα πρέπει να ελαττώνεται το αίμα... Θα δω πως θα πάει μέχρι το βράδυ!!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.