Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα πρωινα που φευγει ο μικρος για το σχολειο πλεον ξεκουραζομαι. Το σπιτι το εχω αφησει λιγο στην μοιρα του αλλα εχω τον συζυγο που κανει δουλειες οποτε δεν ανησυχω. Την παρασκευη μπαινω στις 34 οποτε μετα θα θελω δυο εβδομαδες για της 36.
    • Ολα ειναι στα χερια του γιατρου και του θεου. Εχω πιστη πως ολα θα πανε καλα στο τελος.
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; πήγα γιατρό σήμερα.. δεν ήταν πάλι.. εντάξει θα το πάρω απόφαση έτσι θα πάει μια και καλή στο χειρουργείο στην καισαρική θα τον δω τέλος πάντων..  Με είδε μια κοπέλα άλλη αυτήν την φορά ήταν πιο καλή από την προηγούμενη ευτυχως τουλαχιστον ήξερε να μετράει αυτήν είδαμε λίγο και το μωρό με ρώτησε αν ξέρω το φύλο το είδαμε και μαζί πάλι ολα καλά είναι περίπου 900γρ από εδώ και πέρα θα παίρνει πιο πολύ βάρος μου είπε  αυριο Θέλει να κάνω την καμπύλη ζαχαρου 100 γρ γλυκόζης μου έδωσε 😤 και μου έδωσε το δικό της email να της στείλω τα αποτελέσματα  είδε και τον υπέρηχο μαστού όλα καλά.. μου είπε καλά έκανα και πήγα να το κοιτάξω αφού είχα τόσο καιρό, λεω εντάξει γιατί ο άλλο γιατρός στο διαγνωστικό με πήρε από τα μούτρα λίγο που πήγα έγκυος.. Οχι λέει εκείνη έκανες καλά είναι σημαντικό να δούμε την υγεία της μαμάς να ξέρουμε πως θα κινηθούμε όλα μια χαρά  σε ένα μήνα πάλι ραντεβού 
    • Κοιτα αυτος θελει να σε βαλει για καισαρικη και ψαχνει δικαιολογιες. Φαινεται και κανει μπαμ απο χιλιομετρα. Γιατι δεν γεννας με την γιατρο σου που σε παρακολουθει μεχρι τωρα; Η διαφορετικα ψαξε για αλλον. Γιατι αυτος δεν θα σε αφησει να προσπαθησεις φυσιολογικα.
  • Προσθήκη...