Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα... Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας... Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειων για μωρακι αλλαξα γιατρό και τον μήνα αυτό ξεκίνησα τα χαπια serpafar... Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο... Πήγα στον γιατρό για υπέρηχο την 12 μέρα και μου είπε ότι η ωορηξια πρέπει να έχει γίνει στην δέκατη μέρα ενώ όσες φορές το είχαμε παρακολουθήσει σε φυσικό κύκλο γινόταν την 15 ημέρα καθώς έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες... Εγώ από πότε μετραω καθυστέρηση; Σήμερα βρίσκομαι στην 25,από την στιγμή που μου είπε ότι έγινε νωρίτερα δεν θα έπρεπε να αδιαθετησω και νωρίτερα αν υπολογίσουμε τις 14 μερες;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας... Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειων για μωρακι αλλαξα γιατρό και τον μήνα αυτό ξεκίνησα τα χαπια serpafar... Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο... Πήγα στον γιατρό για υπέρηχο την 12 μέρα και μου είπε ότι η ωορηξια πρέπει να έχει γίνει στην δέκατη μέρα ενώ όσες φορές το είχαμε παρακολουθήσει σε φυσικό κύκλο γινόταν την 15 ημέρα καθώς έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες... Εγώ από πότε μετραω καθυστέρηση; Σήμερα βρίσκομαι στην 25,από την στιγμή που μου είπε ότι έγινε νωρίτερα δεν θα έπρεπε να αδιαθετησω και νωρίτερα αν υπολογίσουμε τις 14 μερες;

Γεια σου και καλή επιτυχία εύχομαι..χωρίς να θέλω να πω καμιά βλακεία επειδή και εγώ το καλοκαίρι έκανα προσπάθεια με sepafar και εμένα ο κύκλος μου 27-30 μέρες όταν τα επενα πήγαινα στο γιατρό να δει πόσα και πόσο εχουν μεγαλωσει τα ωάρια.ο κύκλος μου να μην τα πολυλογο είχε αλλάξει γιατί έκανα και την ovitrel την ενέση και η ωορρηξία γινόταν νωρίτερα.δεν ξέρω αν σε μπερδεψαμε ή αν σε βοήθησα απλά από ότι μου είπε έκανα ο γιατρός μου είναι "επικίνδυνο" γιατί μπορεί να μην σπάσουν όλα τα ωοθυλάκια και μπορεί να δημιουργήσει κύστες μακάρι να είσαι έγκυος κάνε μια εξέταση και μιλά με τον γιατρό σου.

Δημοσίευση

Γεια σου Ελλη!! Κανονικα ετσι ειναι, αν εχεις ωοερηξια 10, αδιαθετεις μεχρι κ 16 ημερες μετα..

Αλλα απ' οτι καταλαβα, δεν μπορεις να εισαι κ σιγουρη για την ημερα της ωορρηξιας.. Καλυτερα πςριμενε μεχρι την 29η..

Ευχομαι συντομα θετικο τεστακι!!

Δημοσίευση

Ναι το ξέρω για την παρακολούθηση,απλά επειδή ήμουν εκτός πατρων δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα για υπέρηχο και την 12 μέρα που πήγα μου είπε ότι μάλλον έγινε την 10 από ότι βλέπει... Τι να πω βρε κορίτσια και εγώ έχω απελπιστει..έχω κουραστεί... Όσον αφορά τα χάπια και εγώ φοβάμαι γιατί έχω διαβάσει διάφορα άλλα πραγματικά τα πήρα μήπως έτσι καταφέρουμε κάτι... Απλά με μπέρδεψε γιατί δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, εν τω μεταξύ έχω πονακια πολλά και ψιλοφοβαμαι και μήπως φταίνε τα χαπια

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Ναι το ξέρω για την παρακολούθηση,απλά επειδή ήμουν εκτός πατρων δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα για υπέρηχο και την 12 μέρα που πήγα μου είπε ότι μάλλον έγινε την 10 από ότι βλέπει... Τι να πω βρε κορίτσια και εγώ έχω απελπιστει..έχω κουραστεί... Όσον αφορά τα χάπια και εγώ φοβάμαι γιατί έχω διαβάσει διάφορα άλλα πραγματικά τα πήρα μήπως έτσι καταφέρουμε κάτι... Απλά με μπέρδεψε γιατί δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, εν τω μεταξύ έχω πονακια πολλά και ψιλοφοβαμαι και μήπως φταίνε τα χαπια

Να σε ρωτήσω την ovitrel ή κάποια άλλη ένεση δεν έκανες?για να γίνει η ωορρηξία?πόσα ωάρια είχαν μεγαλώσει?

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Ellipapa είπε:

Όχι δεν μου έκανε ένεση... Είχα στα δεξιά ένα 17 εκατοστά που μου είπε ότι μορφολογικά φαίνεται πως αυτό είχε γίνει η ωορηξια και άλλο ένα 13

Δεν ξέρω ο γιατρός είναι αρμόδιος και ξέρει γιατί και πώς.απο προσωπική εμπειρία λέω ότι επειδή πήρα για 3 μήνες το sepafar και τις 3 φορές εκανα την ενέση εμένα έτσι μου είπε και ο γιατρός μου.τα καλύτερα σου εύχομαι.παντος αν δεν εχεις περίοδο κάνε μια εξέταση αίματος ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η D_n είπε:

Δεν ξέρω ο γιατρός είναι αρμόδιος και ξέρει γιατί και πώς.απο προσωπική εμπειρία λέω ότι επειδή πήρα για 3 μήνες το sepafar και τις 3 φορές εκανα την ενέση εμένα έτσι μου είπε και ο γιατρός μου.τα καλύτερα σου εύχομαι.παντος αν δεν εχεις περίοδο κάνε μια εξέταση αίματος ποτέ δεν ξέρεις...

Τι να σου πω και εγώ; Πρώτη φορά τα πήρα .. Να σε ρωτησω, αυτό με τις κύστες που μου ειπες μπορείς να μοη εξηγήσεις λίγο  τι γίνεται και πώς αντιμετωπίζονται;; Είχες δει κάποιο αποτέλεσμα με τα serpafar;

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Τι να σου πω και εγώ; Πρώτη φορά τα πήρα .. Να σε ρωτησω, αυτό με τις κύστες που μου ειπες μπορείς να μοη εξηγήσεις λίγο  τι γίνεται και πώς αντιμετωπίζονται;; Είχες δει κάποιο αποτέλεσμα με τα serpafar;

, Λοιπόν εγώ τα πήρα 3 φορές αλλά δεν έγινε τίποτα δεν ξέρω γιατί.επειδη την πρωτη φορά επερνες αν θυμάμαι καλά 4 την ημέρα είχα πολύ καλή αντίδραση είχα δηλαδή περίπου 5 ωαρια!!!(φαντάσου και δεν έγινε τίποτα)ο γιατρός μου μου είπε ότι τη ένεση την κάνουμε για να είμαστε σιγουροι ότι θα σπάσουν όλα γιατι μπορεί να μην σπάσουν επειδή δεν μεγαλώνουν όλα το ίδιο.κατι τέτοιο τεσπα.αλλα τίποτα δεν έγινε και θυμάμαι τότε ο κύκλος μου και τις 3 φορές ήταν 25 μέρες και μου είχε πει ο γιατρός ότι καλά είναι αφού τα υπολογιστικά.δεν ξέρω τι να σου πω ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.σε ποια μερα είσαι τώρα?

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Ellipapa είπε:

Εγώ είμαι στην 26η μέρα... Απλά μου είπε ότι πρέπει να έγινε την 9η μέρα... Οπότε δεν έπρεπε να έχει έρθει; Απλά προσπαθούμε 2 μισή χρόνια και έχω κουραστεί να μετραω κ να ψάχνω..

Μακάρι να μην έρθει.υπομονη λίγες μέρες ακόμη και κάνε ένα τεστακι ότι καλύτερο εύχομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Λυπάμαι πολυ για την απωλεία σου. Είμαστε στα ίδια..και εγώ Ιανουάριο είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα στισ 9μιση εβδομάδες. Ξέρω το οτι έχεις ήδη ένα παιδάκι δεν μειώνει το μέγεθος του πόνου, ούτε υποβαθμίζει την απώλεια σου. Θα σου μιλήσω όπως μιλάω και σε μενα..ή προσπαθώ γιατί ακόμα και εγώ το βιώνω πολύ έντονα..κάθε γυναίκα πενθεί και παίρνει όσο χρόνο της αναλογεί..όλα τα συναισθήματα είναι αποδεκτά..αλλά όπως ε΄γω έτσι και εσύ..πρέπει να μη αυτομαστιγωνόμαστε. Σου συνέβη κάτι που σίγουρα εσύ δεν έφταιγες..όπως και εγώ..ποιος γονιός το θέλει άλλωστε..Φαντάσου εγώ που απέβα΄λλα από χρωμοσωμική , όπως θα είδες και από τα παραπάνω σχόλια..προσπαθώ να βρω κάτι να φταίει,,γιατί δεν νιώθω ότι ήμουν απλά άτυχη..και όμως έτσι είναι..  Δεν υπάρχουν μόνο καλές εκβάσεις σε εγκυμοσύνες αλλά και κακές..ή καλύτερα άτυχες..απλώς εμείς μαθαίνουμε μόνο για τη θετική κατάληξη της..και εγώ δεν ήξερα τίποτα για αυτές και τώρα τις νιώθω στο πετσί μου, πιστεύω πρέπει να μας μαθαίνουν ότι μια έναρξη εγκυμοσύνης έχει δύο πλευρές εως ότου ολοκληρωθεί..ίσως έτσι και εμείς δεν νιώθαμε ανάξιες και "προβληματικές".. Που στην καμμία δεν είμαστε! Για να σε βοηθήσω και στο θέμα με την θρομβοφιλία.. Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήγα προληπτικά για εξετάσεις θρομβοφιλίας..η αιματολόγος μετά από πλήρη έλεγχο κατέληξε πωσ έχω αντιφωσφολιδικό σύνδρομο που κάνει καραμπινάτες αποβολές..και εγώ βασίστηκα σε αυτή τη διάγνωση ως αιτία της πρώτης αποβολής.. Μου πρότεινε salospir και clexane για όλη την επόμενη εγκυμοσύνη από την πρ΄ω΄τη κιόλας προσπάθεια σύλληψης.. όπως και έκανα στην 2η εγκυμισύνη.. Λίγο πριν αποβάλλω όμως για δεύτερη φορά, είχα κάνει επαναληπτικές και βγηκαν θετικότατες. Τότε απευθύνθηκα σε δεύτερο αιματολόγο καθώς δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν με θετικές τιμές να απέβαλλα. Εκείνος μου είπε πως δεν είμαι θρομβοφιλική και πως η γιατρός υπερέβαλε με τη διάγνωση και ότι είμαι μια χαρά. Και όντως είχε δίκιο..Που θέλω να καταλήξω; Και ο αιματολόγος και ο γυναικολόγος στη συνέχεια με διαβεβαίωσαν ότι η clexane μόνο καλό μπορούν να κάνουν..και μάλιστα τις δίνουν και σε άλλες περιπτώσεις χωρίς θρομβοφιλία.. Εμένα το salospir μου είπαν ήταν υπερβολή καθως θα μπορουσε να μου φέρει αιμοραγία (δεν μου έφερε ποτέ). Αν λοιπόν ανησυχείς για το αν ήταν  περιττές οι clexane και αν απέβαλες από αυτές, να ξέρεις ΔΕΝ  υπάρχει περίπτωση, μόνο καλό κάνουν και λειτουργούν προστατευτικά. Εγώ λόγω 2 αποβολών μου είπαν να συνεχίσω τις clexane σε νέα εγκυμοσύνη αλλά από την στιγμή που θα μάθω για αυτή όχι νωρίτερα.. Ελπίζω να σε βοήθησα, να ξέρεις δεν είσαι μόνη ❤️
    • Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...