Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λίγη βοήθεια με το τεστ ωορρηξίας

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Μπλε έχεις δίκιο! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, χαζομάρα να χάσουμε μια μέρα, να το ξεκουράσει από Τρίτη ?

Άσε που ασχέτα με το τεστ δεν είναι κ άσχημα να περάσουμε ένα ρομαντικό σκ!

Θα πάω τη Δευτέρα στη δουλειά κ θα λάμπω ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπλε είπε:

Καλε ναι!!! Και την Δευτέρα και μετα με το σπορακι να δεις πως θα λάμπεις χαχαχα. Καλη επιτυχία!!!

Μακάρι! Και ευχαριστώ πολύ! Πάω να ετοιμάσω την κατάσταση πριν έρθει ?

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Το εβρεξες πολυ παραπάνω ! Μέχρι τη μαύρη γραμμουλα πρέπει να το βυθίσεις μεσα σε ουτοσυλεκτη ή σε κάποιο ποτηράκι που έχεις ουρήσει μεσα. Αυτο βράχηκε παρα πολυ και χάλασε. 

Δημοσίευση

@Μπλε @Xoris Έκανα κ άλλο μετά κ δεν εμφανίστηκε καθόλου η γραμμούλα οπότε υποθέτω ήταν στο Σάββατο η ωορρηξία! Έκανα ένα κ σήμερα για να είμαι σίγουρη και βγήκε κ αυτό αρνητικό. 

@Kat-Cat ο γλυκούλης μου είπε ότι η περίοδος που προσπαθούμε για μωράκι είναι η αγαπημένη του ?

Δημοσίευση

κορίτσια παντως για οποια κανει τεστ ωορρηξιας και θελει να αγορασει, να παρει τα One step cassette. Εχουν ειδικο ματσουκακι για να παιρνεις ακριβως την ποσοτητα των ουρων χωρις να λερωνεσαι/το βρεχεις/καταστρεφεις κλπ και ειναι παμφτηνα! Εγώ τα παραγγελνω από το mother2be

Δημοσίευση

@Xoris ανεβα!!!!! μην πεφτεις καλη μου. πες μας οτι σε απασχολει. γι αυτο ειμαστε εδω. οταν παμε να πεσουμε να μας στηριζουν. μην σε παιρνει απο κατω. ειναι δυσκολο για καποιες γυναικες αλλα δεν εγκαταλειπουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...