Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.αυριο παω για χωριακη.ειναι η εκτη προσπαθεια σπερματ. Μετα απο μια παλλινδρομη κυησητον μαρτιο.ειμαι σιγουρη οτι ειναι αρνητικη αφου ποναω πολυ σαν να εχω περιοδο.ειμαι τελειως απογοητευμενη πια..να σημειωσω οτι το προβλημα ειναι του συζυγου ολιγοαθτερατοσπερμια.

Δημοσίευση

Κορίτσι μ γτ μπήκες στη διαδικασία να κάνεις τόσες σπερματεγχυσεις; Ειδικά σε περιπτώσεις με θέμα στο σπερμα είναι άσκοπο. Δεν έχεις παραπανω πιθανοτητες από ότι φυσιολογικά. Στο λέω γτ κ μεις τ ίδιο θέμα είχαμε.

Δημοσίευση

Γεια σου κορίτσι μου!!καλα αποτελέσματα ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου!!!Αληθεια γιατι τόσες πολλές σπερματέγχυσεις..εχω ακούσει οτι μετα τις τρεις τέσσερις οι γιατροί σε καθοδηγούν στην εξωσωματικη..Αν θες φυσικά να μοιραστείς μαζι μας την ιστορία σου!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.γιατι με την πρωτη σπερματ που εκανα εμεινα εγκυος..αλλα δυστυχως δεν προχωρησε απεβαλλα στην ενατη εβδομαδα.ετσι θεωρησε ο γιατρος να εξαντλησουμε τις πιθανοτητες πριν την εξωσωματικη.αλλα οπως με βλεπω θα παμε κατευθειαν αυτη τη φορα...εγω ειμαι οκ το προβλημα ειναι το σπερμα,οχι μεγαλο αλλα ειναι ασθενες...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elinel είπε:

Καλημερα κοριτσια.γιατι με την πρωτη σπερματ που εκανα εμεινα εγκυος..αλλα δυστυχως δεν προχωρησε απεβαλλα στην ενατη εβδομαδα.ετσι θεωρησε ο γιατρος να εξαντλησουμε τις πιθανοτητες πριν την εξωσωματικη.αλλα οπως με βλεπω θα παμε κατευθειαν αυτη τη φορα...εγω ειμαι οκ το προβλημα ειναι το σπερμα,οχι μεγαλο αλλα ειναι ασθενες...

Καλά αποτελέσματα εύχομαι κορίτσι μου! Υπομονή και δύναμη κι όλα θα γίνουν.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η elinel είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!!ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου..ανεξαρτήτως τρόπου!!!

Δημοσίευση

Απορια γιατι με θεμα στο σπερμα πας σεσπερματεγχυσεις; Η σπερματεγχυση εχειιγο πιο υψηλα ποσοστα απο φυσιμη συλλυψη εφοσων ολαειναι πολυ καλα κ κυριως το σπερμα.Το ποσοστο μαλιστα μειονεται μετα απο καποιο αριθμο σπερματεγχυσεων.ευχομαι να μη χρειαστει κ να τελειωσει εδω η ταλαιπωρια σου..Ωστοσο αν οχι θα σου ελεγα πηγαινε για εξωσωματικη χωρις δευτερη κουβεντα..

Δημοσίευση
στις On 3/1/2018 at 6:55 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

Κορίτσι μ γτ μπήκες στη διαδικασία να κάνεις τόσες σπερματεγχυσεις; Ειδικά σε περιπτώσεις με θέμα στο σπερμα είναι άσκοπο. Δεν έχεις παραπανω πιθανοτητες από ότι φυσιολογικά. Στο λέω γτ κ μεις τ ίδιο θέμα είχαμε.

Ακριβως οπως τα λες..το ψυχολογικο κοστος ειναι πολυ μεγαλο κ το χρηματικο ισο με εξωσωματιμη ανγινονται ιδιωτικα..οσο για τα φαρμακα υπαρχει κ ο φυσικος κυκλος αφου ολα στην κοπελα ειναι καλα..μηπως ναδεις αλλο γιατρο; Εστ τι εξετασεις εκανες; Στην αποβολη σου ειπαν γιατι; Εστειλες το εμβριο για καρυωτυπο; Εκανες αιματολογικες αβοσολογικες εσυ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...