Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η babybaby είπε:

Με το καλό, εύχομαι όλα να πάνε κατευχήν!

σευχαριστω κοριτσι μου.

εσυ τα ειχες δοκιμασει?

απ'οτι θυμαμαι εισαι εγκυος ετσι??

καιρο προσπαθουσατε?

Δημοσίευση

Εγώ αυτά επερνα, τα βρήκα και στα έβγαλα φώτο και τα πήρα 2,20€.Είναι πολύ φτηνά. Επερνα 2 μαζί από την δεύτερη μέρα περιόδου για 5 μερες. Την πρώτη φορά έκανα 4 ωάρια και την δεύτερη 3 αλλά προχώρησαν 2.Ελπίζω να σε βοήθησα ?

20171229_162532-1.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena 2 είπε:

Εγώ αυτά επερνα, τα βρήκα και στα έβγαλα φώτο και τα πήρα 2,20€.Είναι πολύ φτηνά. Επερνα 2 μαζί από την δεύτερη μέρα περιόδου για 5 μερες. Την πρώτη φορά έκανα 4 ωάρια και την δεύτερη 3 αλλά προχώρησαν 2.Ελπίζω να σε βοήθησα ?

20171229_162532-1.jpg

σευχαριστω παρα πολυ.

ειχες αποτελεσματα τη δευτερη φορα δηλαδη?

σε φυσικο κυκλο?

Δημοσίευση

Την πρώτη φορά ήταν σε φυσικό κύκλο που έκανα 4 αλλά δεν προχωρησαμε και ακυρωσαμε την πρωσπαθεια της εξωσωματικής γιατί αρρώστησε ο σύζυγός και έπρεπε να πάρει αντιβίωση  (και δεν έκανε να δώσει σπέρμα ).Την δεύτερη φορά πήρα τα σερπαφαρ και έκανα και για 6μερες ενεσουλες αλλά δεν κατάφερα να φτάσω σε ωοληψία γιατί έκανα νωρίτερα ωορηξια. Στην ουσία ήταν φυσικός τροποποιημενος κύκλος. Πιστεύω να μην σε μπέρδεψα ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η γωγω γωγω είπε:

σευχαριστω κοριτσι μου.

εσυ τα ειχες δοκιμασει?

απ'οτι θυμαμαι εισαι εγκυος ετσι??

καιρο προσπαθουσατε?

Όχι κορίτσι μου δεν τα έχω δοκιμάσει. Ήμασταν από τους τυχερούς κι έμεινα γρήγορα. Εύχομαι να έρθει γρήγορα και σε σενα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η γωγω γωγω είπε:

οχι καταλαβα.

ευχαριστω πολυ

καιρο προσπαθουσατε?

ειχατε κανει και σπερματοδιαγραμμα?

Ένα χρόνο περίπου. Ναι έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα και όλα είναι οκ. Εγώ έχω το θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Όχι κορίτσι μου δεν τα έχω δοκιμάσει. Ήμασταν από τους τυχερούς κι έμεινα γρήγορα. Εύχομαι να έρθει γρήγορα και σε 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Όχι κορίτσι μου δεν τα έχω δοκιμάσει. Ήμασταν από τους τυχερούς κι έμεινα γρήγορα. Εύχομαι να έρθει γρήγορα και σε σενα.

λιγους μηνες προσαθουσατε?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η γωγω γωγω είπε:

με συγχωρεις.

λυνεται ομωςς εε?

Τι να σου πω Γωγω μου.Πιστεύω και εύχομαι να λύνεται....Έχω κάνει 4ς απόπειρες για εξωσωματική και δεν έχω καταφέρει να τις ολοκληρώσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η γωγω γωγω είπε:

λιγους μηνες προσπαθουσατε?

Ναι, ήμασταν τυχεροί, στο 2ο μήνα ήρθε ο σπόρος. Νιώθω άβολα με αυτό όταν πολλά κορίτσια προσπαθούν τόσο καιρό, κι εγώ δεν περίμενα πως θα ημουν τόσο τυχερή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...