Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σαν πέρσι τέτοια μέρα ήρθες στον κόσμος. Είχες ταλαιπωρηθεί πολύ μετά από 25 ώρες και το κλάμα σου όταν σε βγάλανε από την κοιλιά μου ήταν γοερό, μου σπάραξε την καρδιά αλλά με ανακούφισε κιόλας, ήξερα ότι είσαι καλά, ότι ανέπνευσες κανονικά. Σε έφεραν να σε δω και να σε φιλήσω αλλά από την ένταση της στιγμής δεν θυμάμαι εκείνη την πρώτη σου εικόνα, πόσες τύψεις νιώθω για αυτό δεν φαντάζεσαι! Αφού με ράψανε, με βάλανε σε ένα δωμάτιο να συνέλθω λίγο. Ήρθε ο μπαμπάς σου να με δει και μου είπε ότι είσαι μικρούλης και κόκκινος από το ζόρι αλλά είδα στα μάτια του μια απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη που σε έφερα στον κόσμο μας. Μόλις με πήγανε στο δωμάτιο, σε φέρανε δίπλα μου. Ήσουν ένα μικρό κόκκινο ζαρωμένο ανθρωπάκι με κάτι μακρυά λεπτά δαχτυλάκια που τα πλαισίωναν κάτι τεράστια νύχια. Τα ματάκια σου ήταν κλειστά και έκλαιγες αλλά σε έβαλα αμέσως στο στήθος μου και εσύ, σαν να είχες εμειρία ετών, άνοιξες το στοματάκι σου και έπιασες την θηλή και ξεκίνησες να ρουφάς με ανακούφιση το γάλα, όσο είχα μέχρι εκείνη την ώρα.

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος, με τα δύσκολα και τα εύκολά του, με ξενύχτια, κλάμα, άγχος, γέλια και παιχνίδια και σήμερα θα σβήσεις το πρώτο σου κεράκι! Να είσαι γερός καμάρι μου και η μαμά θα είναι πάντα δίπλα σου σε ό,τι την χρειάζεσαι! Σ'αγαπώ πολύ!

 

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες συζητήσεις που έχουμε κάνει εδώ μέσα, την πολύτιμη ανταλλαγή απόψεων και σας εύχομαι η κάθε μια να πάρει ως δώρο για το νέο έτος αυτό που επιθυμεί! Να χαίρεσται τα παιδάκια σας, στις εγκυούλες μια καλή εγκυμοσύνη και στα κορίτσια που παλέυουν με την υπογονιμότητα να την νικήσουν σύντομα και να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους!

Δημοσίευση

   Ενταξει... Κλαιω..!! Οι πιο δυνατες εμπειριες ειναι στα πιο φυσιολογικα πραγματα!!

   Να τον χαιρεσαι Κωνσταντια μου!! Ειμαι σιγουρη οτι μεγαλωνοντας το παιδι σου θα ειναι πολυ περιφανο για'σενα!!

   Ευχομαι ολες να ζησουμε αυτες τις δυνατες στιγμες που περιγραφεις..!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η peacock είπε:

Με συγκινησες... Να χαιρεσαι το μικρο σου ζουζουνακι! Γερο και καλοτυχο να ειναι σε ολη του τη ζωη! Εμεις σε ευχαριστουμε που εισαι διπλα μας κ δε μας ξεχνας! 

Να σας ξεχάσω??? Μα τι είναι αυτά που λες!!!! Δεν φεύγω και να με διώξετε!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

   Ενταξει... Κλαιω..!! Οι πιο δυνατες εμπειριες ειναι στα πιο φυσιολογικα πραγματα!!

   Να τον χαιρεσαι Κωνσταντια μου!! Ειμαι σιγουρη οτι μεγαλωνοντας το παιδι σου θα ειναι πολυ περιφανο για'σενα!!

   Ευχομαι ολες να ζησουμε αυτες τις δυνατες στιγμες που περιγραφεις..!!

Να είσαι σίγουρη ότι το καλύτερο πράγμα που θα έχεις κάνει στην ζωή σου θα είναι το παιδί σου! Ποιές σπουδές, ποιά επαγγελματική καταξίωση, ποιά χρήματα....Τπτ δεν θα έχει την παραμικρή αξία μπροστά στο θαύμα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...