Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου καλημερα τι κανετε;; Εχω πολλες μερες να μπω γιατι ξεκινησα δουλεια και προσπαθω να προσαρμοστω. @Maria98 ελπιζω να ειστε ηδη καλυτερα και να ειναι καλα η μπεμπα. @Eirinistz και γω nuk first choice εχω 0-6 αλλα αν βλεπεις οτι ζοριζεται αλλαξε θηλες γιατι μπορει να θελει μεγαλυτερη ροη τωρα π εχει μεγαλωσει. @ΜαριαΔημητρης καλη αρχη στις δραστηριοτητες σας και καλη σχολικη χρονια στον γιοκα σου. Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη μου λειπει απιστευτα το μωρο μεσα στην ημερα γιατι δουλευω πρωι απογευμα. Με πιανουν κατι κλαματα σε ακυρες ωρες μεσα στα δικαστηρια και στο γραφειο ξεφτιλα. Μου ηρθε χθες η δευτερη  περιοδος και εχω παρα πολυ μεγαλη ροη σε σημειο π εχω λερωθει 10 φορες. Οι υπολοιπες τι κανετε;
    • Καλημέρα μανουλες! Κι εμείς βρεθήκαμεπροσφατα σε παρόμοια φάση όταν αφήσαμε τον μικρό μας για λίγες μέρες με τους παππούδες, και να σου πω την αλήθεια, είχαμε άγχος για το πώς θα το διαχειριστεί, αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρα. Αρχικα το ναφησαμε για καποιες "δοκιμαστικές" μέρες πριν φύγουμε, για να συνηθίσει. Επισης ειχαμε μαζι μας το νανι του (ενα πανακι που κοιμαται μαζι του οπουδηποτ, αμαξι, σπιτι παντου,) και την κουβερτουλα και τον βοηθησε παρα πολυ. Γενικα οσες εουμε παππουδες και γιαγιαδς ειναι βολικο γι ατα ταξιδια.   ευχομαι σε ολες τα καλυτερα! ❤️  
    • Ναι, ναι. Η αμνιοπαρακέντηση είναι διαγνωστική και σου λέει 100% αν έχει κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία το μωρό. Θα δούμε, δεν ξέρω τι να σκεφτώ προς το παρόν. Ο γιατρός ήταν πολύ ψύχραιμος και υποστηρικτικός, αλλά το μυαλό πηγαίνει σε όλα τα ενδεχόμενα και αυτό είναι δύσκολο να το διαχειριστώ προς το παρόν. 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου. Στεναχωρήθηκα πολύ αλλά μην σκέφτεσαι το χειρότερο αποτέλεσμα. Εμένα είναι το πρώτο μου μωρό αλλά δεν ειναι πιθανότητες αυτό και η αμνιοπαρακέντηση θα σου πει σίγουρα; 
    • Καλημέρα βρε κορίτσια...  Χθες κάναμε την αυχενική, αλλά τα αποτελέσματά μας είναι έτσι κι έτσι... δηλαδή όλα καλά στις μετρήσεις, το μωράκι μας μάλιστα ήταν και ζωηρούλι, αλλά η μέτρηση της αυχενικής βγήκε υψηλή. Στα 3 δηλ. Περιμένουμε τώρα και τις αιματολογικές για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το κάθε ποσοστό για κάθε σύνδρομο. Όπως το βλέπω δεν τη γλιτώνω την αμνιοπαρακέντηση... (δεν νομίζω πως η nipt είναι προτιμητέα τώρα). Και δεν είναι ότι με φοβίζει απλά η διαδικασία και οι κίνδυνοι (μικροί, αλλά υπαρκτοί), αλλά το αποτέλεσμα. Πώς θα διαχειριστώ το μη ευκταίο αποτέλεσμα...  Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...