Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Καταλαβαίνω την ανησυχία σου περίμενε όμως να δεις κ το αποτέλεσμα της χοριακης πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος... Εμένα μου έδωσε προγεστερονη για να την καθυστέρησουμε λίγο αύριο την κόβω κ αναμένουμε να έρθει.. μου είπε ότι γενικά κάνει καλό ή προγεστερονη κ από πριν την έναρξη της διεγερσης γιατί στρατολογεί τα ωάρια να μείνουν όλα στο ίδιο μέγεθος περίπου κ να μην ξεφύγει ένα να μεγαλώνει όπως γίνεται κανονικά. Υπέρηχο θα κάνω όταν μου έρθει περίοδος. Αν βγει αρνητική η χοριακή τότε μίλησε με τον γιατρό σου να κάνετε κάτι να έρθει αν δεν έχει ήδη έρθει.. πιστεύω προλαβαίνεις τον Ιούλιο.  Αλλά μην προτρέχεις περίμενε να δεις το αποτέλεσμα σήμερα... εύχομαι να είναι θετικό!!!!!
    • Πω ρε κορίτσι μου όλα μαζί. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι, και όσο μπορείς μην ταράζεσαι. Όλα θα γίνουν και θα πάνε μια χαρα! Την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος, έσπασε η μαμά μου τον αγκώνα της και μπήκε στο ΚΑΤ για χειρουργείο, ενώ είχε προγραμματισμένο χειρουργείο για χολή. Πήγε πίσω η  χολή εννοείται, εμένα ο γιατρός ταυτόχρονα μου είπε 2 βδομάδες ξάπλα γιατί είχα πόνους, ο άντρας μου ήταν εκτός λόγω της δουλειάς του, όλα λάθος. Δε μπορούσα να τη βοηθήσω δε μπορούσε να με βοηθήσει. Ο μπαμπάς μου τα πλήρωσε όλα εκείνη την περίοδο 😆. Πέρασε ο καιρός, έγινε καλά το χέρι, πριν 2 βδομάδες έκανε και τη χολή, όλα πέρασαν. Έτσι θα γίνει και σε σας θα δεις 😊 Δε συγκρίνω τη σοβαρότητα της καρδιάς με τη χολή εννοείται, αλλά εφόσον την παρακολουθούν οι γιατροί όλα θα πάνε μια χαρα!
    • Καλημέρα σε όλες! Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπου! Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 😍! 380γρ. το σποράκι! Όλα καλά τα είδε, κλείσαμε και β επιπέδου για 14 Ιουλίου. Και μου έβαλε σε μία εβδομάδα να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Έχει κάνει καμιά σας?
    • Κοριτσια να κανω μια ερωτηση/μοιραστω μια σκεψη μαζι σας: Την επομενη Δευτερα θα κλεισω 2 εβδομαδες καθυστερησης (αν δεν ερθει μεχρι τοτε..) και θα παρω τηλ τον γιατρο να δουμε τι θα κανουμε και να παρω λογικα προγεστερονη για να ερθει. Αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας που ειχαμε πει να ξεκινουσα διεγερση και τωρα με την καθυστερηση, αμφιβαλλω αν θα προλαβω να την κανω. Στη συνομιλια μας εδω μεσα εχω δει ο γιατρος να δινει πιο νωρις προγεστερονη σε κοπελες με καθυστερηση για να ξεκινησουν ή κανουν εναν υπερηχο να δουνε τι γινεται. Εμενα δεν μου ειπε κατι απο αυτα. Μονο την προγεστερονη τη Δευτερα και οτι καλυτερα να μου ερθει φυσικα!!! Βεβαια δεν ρωτησα κι εγω αν η προγεστερονη επηρεαζει την διεγερση καπου και γιατι με αφηνει τοσο πολυ. Δεν ξερω ειμαι σε σκεψεις. Που με αφησε 2 εβδομαδες να περιμενω (εχασα χρονο?!), γιατι μεσολαβει και ο Αυγουστος. Ο συζυγος μου μου λεει οτι μηπως το εκανε για να με τρεναρει και με αφησε αλλη μια εβδομαδα να περιμενω. Μακαρι να μην ειναι αληθινο. Κριμα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...