Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αύριο είναι η big day! Θα πάω να κάνω χωριακή... αυτό το google με άγχωσε λίγο γιατί γράφουν διάφορες κοπέλες ότι μετρούν τη θερμοκρασία τους κάθε πρωί.. βάζοντας το στο στόμα... εγώ στην αρχή το έβαζα στη μασχάλη.. τζίφος...μόνο κάτι 35άρια ήταν ... μετά άρχισα να διαβάζω οδηγίες να το βάλω στο στόμα.. πού στο στόμα δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα... πίσω από τη γλώσσα; πάνω από τη γλώσσα; να ακουμπάει τη γλώσσα;; πολύ μπερδεύομαι.. anyway ...το έκανα κι αυτό αλλά πάνω από 36,4 δεν έχω... να αρχίσω να ανησυχώ;;

Δημοσίευση

@linam Καλημέρα!!!Καλή επιτυχία σου εύσχομαι για αύριο!!!

Νομίζω πως,όπως και με τα υπόλοιπα συμπτώματα εγκυμοσύνης,δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλες οι κοπέλες δέκατα....όσο για το πώς γίνεται ακριβώς δεν ξέρω....τη θεωρώ πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.....υπομονή μέχρι αύριο....1 και σήμερα!!! :x

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Καλημέρα!!!Καλή επιτυχία σου εύσχομαι για αύριο!!!

Νομίζω πως,όπως και με τα υπόλοιπα συμπτώματα εγκυμοσύνης,δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλες οι κοπέλες δέκατα....όσο για το πώς γίνεται ακριβώς δεν ξέρω....τη θεωρώ πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.....υπομονή μέχρι αύριο....1 και σήμερα!!! :x

Καλημέρα!!!! Μακάρι... να είναι όπως τα λές.. από εχθές που μετράω τον εαυτό μου απογοητεύτηκα.. μια χαρά είμαι... δεν έχω πονάκια καθόλου.. δεν αισθάνομαι κούραση.. μόνο υπνηλία το βράδυ.. κοιμάμαι σα βόδι.. κλείνω τα μάτια και γεια σας. Σε ευχαριστώ που απάντησες.. φιλιά και καλή επιτυχία και σε σένα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η linam είπε:

Καλημέρα!!!! Μακάρι... να είναι όπως τα λές.. από εχθές που μετράω τον εαυτό μου απογοητεύτηκα.. μια χαρά είμαι... δεν έχω πονάκια καθόλου.. δεν αισθάνομαι κούραση.. μόνο υπνηλία το βράδυ.. κοιμάμαι σα βόδι.. κλείνω τα μάτια και γεια σας. Σε ευχαριστώ που απάντησες.. φιλιά και καλή επιτυχία και σε σένα.

Σε ευχαριστώ πολύ.....3 και σήμερα!!!Μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες...άλλωστε αύριο θα ξέρεις!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Νινα85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.....3 και σήμερα!!!Μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες...άλλωστε αύριο θα ξέρεις!!!

Να μου γράψεις να μου πεις.. εσένα είναι και το πρώτο σου.. θα ήθελα να μου πεις τι έγινε τη Δευτέρα.. τι σου είπαν.. εγώ θα πάω αύριο στο Κέντρο.. και θα μου απαντήσουν λέει το μεσημέρι.. γιατί κι αυτοί μετά δίνουν το αίμα στα εργαστήρια.. για αυτό θα αργήσουν. Βρε.. τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες...γιατί ο άντρας μου μια χαρά είναι.. ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί μου λέει. Άντε μου λέει μπας και δεν είσαι και κάνουμε και κανονικό σεξ... γιατί τώρα δεν τον αφήνω να με αγγίξει.. χιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Εννοείται....κ εσύ εεε;;;Ναι το πρώτο μου αν είμαι όντως και πάνε όλα καλά!!Ποίοι τί μου είπαν τη Δευτέρα;;;Συνήθως έτσι γίνεται δίνιεις το πρωί και μέχρι το μεσημέρι ξέρεις...

Τη Δευτέρα περιμένεις να κάνεις χωριακή ή κατάλαβα λάθος;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Νινα85 είπε:

Έχω 2 τεστάκια,θα κάνω Δευτέρα και αν όντως βγει θετικό...βουρ για χοριακή!!!

Ρε σε Νινακι πως αντεχεις; Με τοσες πιθανοτητες και τοσα συμπτωματα, στη θεση σου θα εκανα αυριο το πρωι το ενα!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η linam είπε:

Αύριο είναι η big day! Θα πάω να κάνω χωριακή... αυτό το google με άγχωσε λίγο γιατί γράφουν διάφορες κοπέλες ότι μετρούν τη θερμοκρασία τους κάθε πρωί.. βάζοντας το στο στόμα... εγώ στην αρχή το έβαζα στη μασχάλη.. τζίφος...μόνο κάτι 35άρια ήταν ... μετά άρχισα να διαβάζω οδηγίες να το βάλω στο στόμα.. πού στο στόμα δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα... πίσω από τη γλώσσα; πάνω από τη γλώσσα; να ακουμπάει τη γλώσσα;; πολύ μπερδεύομαι.. anyway ...το έκανα κι αυτό αλλά πάνω από 36,4 δεν έχω... να αρχίσω να ανησυχώ;;

τελικα πες μας τα νεα σου.ποσα αυγα ειχες??? με βλαστοκυστες προχωρησες???  σου ευχομαι αυριο μια τεραστια χοριακη!!!!! παντως μην βασιζεσαι στη θερμομετρηση και απογοητευεσαι

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η antzy9 είπε:

τελικα πες μας τα νεα σου.ποσα αυγα ειχες??? με βλαστοκυστες προχωρησες???  σου ευχομαι αυριο μια τεραστια χοριακη!!!!! παντως μην βασιζεσαι στη θερμομετρηση και απογοητευεσαι

Όχι.. βασικά στην αρχή πήγαινα λόγω ηλικίας με δώρηση (είμαι 44) αλλά έκανα όλες τις εξετάσεις και μας λέει ο γιατρός ότι είχα ελπίδες και με δικά μου ωάρια.. θα κάνεις μου λέει γύρω στα 5-7 και αν είμαστε τυχεροί θα γονιμοποιηθούν 4 να στα βάλουμε. Τελικά, τα φάρμακα πήγαν καλά πάνω μου... μου πήρα ν 12 ωάρια αλλά γονιμοποίηθηκαν μόνο τα 5.. το 1 πήγε για βλαστοκύστη αλλά δεν τα κατάφερε... και τα 4 "καλά" μου τα έβαλαν μετά από 36 ώρες.

Σήμερα πήγα έκανα την χωριακή και θα με πάρουν λέει τηλ στις 15:00... αυτάααααααα! θα σας πω μετά δηλαδή τι έγινε..εκτός από κάτι ζαλάδες που μπορεί να φταίνε τα χαπάκια δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και ανησυχώ να σας πω λίγο.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Άτιμη....με έβαλες στο τρυπάκι και κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το θερμόμετρο στόμα!!!χαχαχαχααχα

χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχι... κι εγώ..κι εγώ... ο άντρας μου σήμερα με ρωτάει.. δεν καταλαβαίνω.. πρέπει να αρρωστήσεις για να μείνεις έγκυος;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η linam είπε:

Όχι.. βασικά στην αρχή πήγαινα λόγω ηλικίας με δώρηση (είμαι 44) αλλά έκανα όλες τις εξετάσεις και μας λέει ο γιατρός ότι είχα ελπίδες και με δικά μου ωάρια.. θα κάνεις μου λέει γύρω στα 5-7 και αν είμαστε τυχεροί θα γονιμοποιηθούν 4 να στα βάλουμε. Τελικά, τα φάρμακα πήγαν καλά πάνω μου... μου πήρα ν 12 ωάρια αλλά γονιμοποίηθηκαν μόνο τα 5.. το 1 πήγε για βλαστοκύστη αλλά δεν τα κατάφερε... και τα 4 "καλά" μου τα έβαλαν μετά από 36 ώρες.

Σήμερα πήγα έκανα την χωριακή και θα με πάρουν λέει τηλ στις 15:00... αυτάααααααα! θα σας πω μετά δηλαδή τι έγινε..εκτός από κάτι ζαλάδες που μπορεί να φταίνε τα χαπάκια δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και ανησυχώ να σας πω λίγο.

τοτε μια χαρα....γιατι να προχωρησεις σε δανεικα απο τη στιγμη που εχεις δικα σου.....αντε να ειναι η τυχερη σου σημερα και να μη χρειαστεις τιποτα αλλο!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η linam είπε:

Ακόμα περιμένω...και αν περάσει και ο Ερντογάν από το Σύνταγμα και κλείσουν τα τηλ....θα περιμένω ακόμα περισσοτερο

Νωρίς είναι ακόμα...δεν μπορούν να σου στείλουν με e-mail το αποτέλεσμα;;

Την τελευταία φορά που έκανα χοριακή,τους χάλασε το μηχάνημα και περίμενα 2 μέρες για να πάρω τις απαντήσεις κ όχι τίποτα άλλο έπρεπε να ξέρω γιατί ήθελα να πάρω το γιατρό τηλέφωνο γιατί δεν ήταν στα καλά της η κοιλιά μου και η περίοδος τότε...ήταν η μόνη χοριακή που δεν αγωνιούσα για το αν ήμουν έγκυος,αλλά για το αν έχω πάθει κάτι λόγω κύστης!!!Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κόντεψαν να μου κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο!!Ό,τι να'ναι!!!χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η linam είπε:

Πήρα ένα ωραιότατο 4 και είμαι σκατα! Και άργησαν να μου το πουν και μου το είπαν με μια ευκολία σαν να έλεγαν καλημερα

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το 4 δεν είναι αρνητικό;;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια, καλημέρα, δεν σας έγραψα διότι δεν ήμουν καλά. Το Σάββατο επίσης ήρθαν και τα καφέ κομμάτια που με έριξαν ακόμα περισσότερο. Αδιαθέτησα κανονικά μέσα στην ημέρα ύστερα με πολλούς πόνους  περιόδου και αρκετό αίμα. Οπότε, είμαι κι εγώ μία ακόμα κοπέλα που έχει κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις On 7/12/2017 at 6:09 ΜΜ, ο/η Νινα85 είπε:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το 4 δεν είναι αρνητικό;;;;

Ήταν αρνητικότατο... το έψαξα. Αν δεν είχα κάνει εξωσωματική και πριν την περίοδο είχα 4 χοριακή τότε ναι.. υπήρχε περίπτωση να είχα εγκυμοσύνη στην οποία το έμβρυο εμφυτεύτηκε πιο αργά... όμως αν είσαι με εξωσωματική δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχεις 4 και να μην είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Γιατί οι ημερομηνίες ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς είναι συγκεκριμένες. Τώρα.. καταλαβαίνω και την ανάγκη να γίνει η εμβρυομεταφορά μου τόσο γρήγορα... δεν ήταν καλά τα έμβρυα.. και δεν προχώρησαν όπως δεν προχώρησε και το άριστο...που έμεινε απέξω και καταστράφηκε λίγες μέρες μετά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
    • Ήρθαμε εχθές το βράδυ,  θα σας πω πως έχει ,μάλλον από ότι φαίνεται κολλησε από τον μπαμπά της που ήταν αδιαθετος προ ημερων Η μικρή μου ρουθουνιζε,  δεν έβλεπα όμως κάτι στη μυτούλα,  εχθές ήταν η 2η μέρα που ήταν έτσι έντονο, κάποια στιγμή κοιτάζω φαινόταν σαν μυξουλα,  βάζω όρο το τραβάω ωστόσο μιλάω με παιδίατρο μου λέει μην αγχώνεσαι όλα καλά, είχα βάλει θερμόμετρο 37.1 37.2 μου λέει βγάλε κάτι από ρούχα μήπως είναι πολύ ζεστό το μωρο  Κορίτσια την μετράω ξανά μετα απο λιγη ωρα γιατι έβλεπα τα ματακια ετσι νωχελικα, να γυαλίζουν και βλεπω 37.7, μιλάω με την παιδίατρο ξανά μου λέει αν ανέβει από 38 και πάνω πρέπει να κάνει εξετάσεις το μωρό και να πάτε νοσοκομείο  Μιλάω ωστόσο με την παιδιατρική λέω το και το να έρθουμε ή να περιμένουμε μου είπε ελάτε  Κορίτσια κοντευα να μπω μέσα να παρω το μωρό να φύγω από τα κλαματακια του, εντωμεταξύ στα μωρουλια το πρωτόκολλο έχει και μια παρακέντηση απαπα ( εμάς τελικά δεν τα κατάφεραν να το κάνουν από ότι καταλαβα)  Οι πρώτες εξετάσεις είναι οκευ παρακολουθούμε τα δέκατα, το μωρό είναι καλά με το φαγητό του τις πανες κλπ δεν γκρινιάζει ούτε είναι ανήσυχο  Έπρεπε να μείνει όμως μέσα και του κάνουν ενεσουλα αντιβίωση στο ποπο , απο οτι καταλαβα θα βγουμε ή Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί 
    • Ααα οπότε σε μια δυο βδομαδες λογικά και μείς μια χαρά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...