Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ωωω τι λες τώρα 😳 πώς να μην πάθεις σοκ κορίτσι μου ;;; Εδώ έπαθα σοκ εγώ που το διάβασα  εμένα είναι 4,5 μηνών η μπέμπα και μόνο στην ιδέα να ήμουν έγκυος τώρα θα με είχε φάει το άγχος λογικό να νιώθεις έτσι 
    • Δε νομιζω οτι βασει νομου απαγορευεται να μεταφερεις 2. Απλα σε μικρες ηλικιες και ειδικα οταν η εικονα της γυναικας ειναι καλη οι περισσοτεροι γιατροι προτιμουν να βαζουν 1 για να αποφευγεται η πολυδυμη κυηση που εκ των πραγματων ενεχει περισσοτερους κινδυνους. Εμας ο γιατρος μας ρωτησε αν θελουμε να βαλουμε ενα η δυο απλα επειδη κι εγω ειχα καλη ηλικια και εικονα μας ειπε οτι η γνωμη του ειναι να βαλουμε ενα οπως και καναμε τελικα.
    • Ναι ναι δίκιο έχεις! Είναι ο πανικός του πρώτου παιδιού θεωρώ! 
    • Καλά ναι σίγουρα, θέλει μεγάλη προσοχή!κι επίσης δεν αντέχω καθόλου το κρύο, από προχτές κάθομαι κουκουλωμενη😂 @nikiev98 μου σχετικά με τα νούμερα κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω μόνο μερικά 0-3 ή 56 εκ. για τον πρώτο καιρό, γιατί μου έφεραν δώρο κάποια 62εκ πολύ χειμερινά και δεν νομίζω ότι θα προλάβει να τα φορέσει, μου Φαινονται αρκετά μεγάλα. Η μεγάλη μου πάντως γεννήθηκε 3100 και 50 εκ και τα 56 τις πρώτες μέρες της ήταν τεράστια. Αλλά και πάλι έφτασε πολύ γρήγορα στο 62. Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι άλλαξε πολύ γρήγορα και νούμερο Πάνας. Είχα πάρει μηνιαία πακέτα και θυμάμαι ότι το νο2 το χρησιμοποίησα καμιά βδομάδα και κατευθείαν πήγε στο 3 και οι πάνες αποθήκη. Οπότε κι από αυτά μην παίρνετε πολλά από τώρα. 
    • Πόσο δίκιο έχεις 😁 τη μέρα των Χριστουγέννων ήμασταν έξω από το πρωί,μεσημέρι σε άλλο σπίτι και το βράδυ πάλι έξω...εε εκεί χαλάσαμε εντελώς τα πάντα!!χτες λέμε οκ θα κάτσουμε σπίτι για να ηρεμήσει...τελικά τον βγάλαμε μόνο για μια βόλτα για να χαζέψουμε πάλι τα φωτάκια...κοιμήθηκε 10.30 και ξύπνησε πριν κάνα μισάωρο με 1 μόνο αφύπνιση κατά τις 7.30.. 🧿💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...